2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neslihancım formul7 ne, emziren anneler kullanabiliyormuymuş
ben elma sirkesini denicem bakalım yarın sabah başlıyorum

Özlem sizde gelir vergisi indiriminden yararlanabiliyormuşsunuz canım

günaydınlar kızlar sabah sabh beya kaynatmışınız rejim işleri felan aferin be devam edin bakalım tam gaz ben biraz azalttım çok ypamıyom başım dönüyo bizde igneden geldik biraz uyuduk kahvaltı yapacam birazdan

kızlar bizde kızıma dokunmazsak babsı altın hesabı açtırmış her ay 1gram altın alıyo bankada 55 filan geliyo işte

ya şu ender saracın tavsiye ettiği ilaç,zerin özerde kullanmış ya o.

canım ben elma sirkesinin iyi olacağını düşünmüyorum.sabah aç karnına içiyorlar.sirke asit sonuçta ya.aç karnına o mideye ne yapacak.

emziren anneler kullanamıyor.ben emzirmeyi bırakınca kullanıcam buarada.mail attım kullanabilir miyim diye hayır önermiyoruz dediler

canım förmüle 7zayıflama hapı ama endersaraş öneriyo reklamlarda görürsün

günaydınnn annişlerrr benim kızada babannesi doğar doğmaz kimliği çıkınca açtırdııı 2 tornuna yapmış daha önce şu an 10 yaşlarında lar 15-15 30 bin para toplanmış 10 yılda babannemizz saolsunnn yaptı bişeylerrr bebbekken gelenleride oraya aktardııı iyi oluyoooo büyüyünce ünv.. çağına gelince kullanırrrrr :))))

annişler istanbull buluşmasıı var ama kimseden ses çıkmıyorrr böyle giderse iptal edilecek:))

bilecikte de yapalım buyrun gelin kızlar

hadi kızlar ben süt iznini kullanmak üzere çıkıyorum size iyi sohbetler
öğleden sonra görüşmek üzere
by:gitme:

eeeee antalya sahillrenine uzanacaksınız kılar bikini giyeceksiniz zayıflayın bakam ben bırakırsam emdirmeyi bende kullanacam oilçadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…