2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm dişi felan mı cıkacak elanında öyle ne bulursa ağzına sokuyo bideakıyo ağzının suları resmen ishal gibiyiz 2. diş geliyo herhalde

iyi yanlızım eşim nöbetci elada yeni uyudu bende öyle takılıyom
çok dikatli olcağız kendilerine zarar verceklerinden haberleri yok

cnm dişi felan mı cıkacak elanında öyle ne bulursa ağzına sokuyo bideakıyo ağzının suları resmen ishal gibiyiz 2. diş geliyo herhalde

tatlım altları ve üstleri çıkardı kayınvalide altyan çıkıyo diyo ama ben görmedim o görmüş kaşınıyo herhalde hep eller ağızda 4 parmağını birden sokuyo sıpa

masallahg canım ela hanıma erkencı cıktı cımcıme.
fılızcım gecmıs olsun canım yaa.ınsanın aklı gıdıyor dımı?
gecende elıf sımayda sakız kutusunu kemırırken üstündekı ambalajı koparıp yutmus nasıl korktum nefes alamadı sonunda kustu anca cıkardı.ınsanın ömründen ömür gıdıyor vallahı

iyi yanlızım eşim nöbetci elada yeni uyudu bende öyle takılıyom
çok dikatli olcağız kendilerine zarar verceklerinden haberleri yok

evet tatlım ya çok dikkatli olmak gerekiyo bide kucağımda gezdiriyom biliyonmu yerde yalnız olsa ağzına bişey soktu dyecem ama kucağımda

sağol canım nasıl korktum biliyonmu çığlık atmışım farkında değilim anneler vardı onlarda çok korkmuş 5 yıl yaşlandım resmen sıpa çok korkuttu
size de geçmiş olsun tatlım

maşşalah diyin kızlar nazar oldu herhalde ark geldi aaa yürüyo bu felan dedi onunda kızı var yaşında yürüdü sasırdı zor uyuttum okudum elini yüzünü yıkadım anca uyudu cadı

gözünaydın tatlımannelerde olmasa ne yaparız bilmem sağolsun hepsi
bebişede çok çok geçmiş olsun tatlım ıhlamur içirmedin micokacimcoook

saol cnm annem değil kayınvalidem.yanımda zaten uzaktan gelmedi yani...sempatiksalakcinni
ıhlamur weriorum zaten cnm saol...

evet canım allah beterinden korusun negüzel kaynana yapmış bizimkihiç kendiliginden yapmaz yapadersen yapar anca çok zor atamaz canım bence eger doktora gitmediysen gitbenimde öyleydi zatüreye çevirmiş

yok ya bizimki çok iyidir.kendiliğinden geldi sağolsun.yaptı gittii..yağmur çok öksürmüyo cnm götürdüm zaten hafif nezle dedi dr.bakıcam bikaçgün daha geçmezse o zaman götürcm..

ilkecım gecmıs olsun sanada kuzunada.bırde kaynana kötü derler :))) bak corbanı yapmıs sagolsun

ayşecim saol cnm.kayınvalidem iyidir..incinmedim hiç..olumunekankayizsmile
ben şanslı olanlardanım..:kedi:

maşşalah diyin kızlar nazar oldu herhalde ark geldi aaa yürüyo bu felan dedi onunda kızı var yaşında yürüdü sasırdı zor uyuttum okudum elini yüzünü yıkadım anca uyudu cadı

cnm söyleme sende herkese.nazar değer tabi..maşşalahhh elayaaa allah nazarlandan koruusun kızımızı...

cnm söylemesemde görüyolar sizin değmez görenin değermiş

kızlar doğum günü cekilişine katılan yokmu başkaaaaaazemuszemus

maşallah tatlım
kızlar doğum günü cekilişine katılan yokmu başkaaaaaazemuszemus

valla hadi yap tatlım şu çekilişi:dance:

nasılb yapayım kağıtlara yazayım dedim çekeyim kim kime gelirse mesela sana ben çıktım ben sana sen bana olursın öyle olurmu cnm fikir verin yapmadım ben daha önce

iyi akşamlar kızlar bugün kbb dr.una götürdük kulak iltihabı için sadece damla vermiş bakalım geçircek mi?

bizimki de bikaç gündür alışkanlık haline getirdi parmaklarını ağzına sokuyo öğürüyo

canım geçen gün doktorumda ender saraç vardı birisi de aynı soruyu sordu bunun hiçbir sakıncası yok dedi.içindeki maddeleri biliyorum dedi.

Neslihancım formul7 ne, emziren anneler kullanabiliyormuymuş
ben elma sirkesini denicem bakalım yarın sabah başlıyorum

Özlem sizde gelir vergisi indiriminden yararlanabiliyormuşsunuz canım

sağol canım cevabın için. elma sirkesinden fayda gören var mı ya bir de suyla mı karıştırıp içicen.

oh kızlar beya kaynatmışınız maşlllah
filizcim geçmiş olsun
benimkini görsen ne bulursa anında agzına sokuyo sonra hasta olyolar sıplar
eminecim nazardeger tabi sende biraz büyük söylecanım çok bilkmeyenlere geçmiş olsun canım

neyi söylemicem doğurmadan beni tanıyan kişiler zaten belli harektli çok maşşalah diyolar ama bende çok nazar olurum bana cekmiş allah korur inş bütün yavrularııı :Saruboceq:

Selam kızlar, bugün dışarıdaydık, hava çok soğuktu oğlumun burnu kıpkırmızı oldu, soğuktan burnu aktı ağladı yavrum.

elaya kocamaaaaan masallah dıyeyım aman degmesın nazarımız.
ask kırıntısı havalar soguk canım ıyı sarıp sarmalasaydın aman hasta olmasın yavrucak

elaya kocamaaaaan masallah dıyeyım aman degmesın nazarımız.
ask kırıntısı havalar soguk canım ıyı sarıp sarmalasaydın aman hasta olmasın yavrucak

İyice sardım ama yinede soğuk vuruyordu yüzüne, şimdilik iyi bir sorun yok. Şeniz

slm kızlar nasılsınız adaşlar gelmiş hoş gelmiş
ayşecim yagmurlukyokmu arabasına geçirseydin ben öyle yapıyorum soguk almıyo dikkat et canım tam kapma zamanları salgın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…