cnm dişi felan mı cıkacak elanında öyle ne bulursa ağzına sokuyo bideakıyo ağzının suları resmen ishal gibiyiz 2. diş geliyo herhalde
iyi yanlızım eşim nöbetci elada yeni uyudu bende öyle takılıyom
çok dikatli olcağız kendilerine zarar verceklerinden haberleri yok
masallahg canım ela hanıma erkencı cıktı cımcıme.
fılızcım gecmıs olsun canım yaa.ınsanın aklı gıdıyor dımı?
gecende elıf sımayda sakız kutusunu kemırırken üstündekı ambalajı koparıp yutmus nasıl korktum nefes alamadı sonunda kustu anca cıkardı.ınsanın ödımründen ömür gıdıyor vallahı
gözünaydın tatlımannelerde olmasa ne yaparız bilmem sağolsun hepsi
bebişede çok çok geçmiş olsun tatlım ıhlamur içirmedin micokacimcoook
evet canım allah beterinden korusun negüzel kaynana yapmış bizimkihiç kendiliginden yapmaz yapadersen yapar anca çok zor atamaz canım bence eger doktora gitmediysen gitbenimde öyleydi zatüreye çevirmiş
ilkecım gecmıs olsun sanada kuzunada.bırde kaynana kötü derler :))) bak corbanı yapmıs sagolsun
maşşalah diyin kızlar nazar oldu herhalde ark geldi aaa yürüyo bu felan dedi onunda kızı var yaşında yürüdü sasırdı zor uyuttum okudum elini yüzünü yıkadım anca uyudu cadı
maşallah tatlımmaşşalah diyin kızlar nazar oldu herhalde ark geldi aaa yürüyo bu felan dedi onunda kızı var yaşında yürüdü sasırdı zor uyuttum okudum elini yüzünü yıkadım anca uyudu cadı
kızlar doğum günü cekilişine katılan yokmu başkaaaaaazemuszemus
ayyyy biraz önce inan parmaklarını ağzına soktu
kusmaya çalışıyo sonra susamadı nefes alamadı yavrum
sırtını vurdum gene aynı
neyseki bikaç saniye sonra düzeldi
hemen su içirdik
tabii o arada ben inanın sırtına vururken çığlık atmışım
çok korktum ya
parmaklarını devamlı ağzına sokuyo çıkartamıyoz ağzından
ya şu ender saracın tavsiye ettiği ilaç,zerin özerde kullanmış ya o.
canım ben elma sirkesinin iyi olacağını düşünmüyorum.sabah aç karnına içiyorlar.sirke asit sonuçta ya.aç karnına o mideye ne yapacak.
emziren anneler kullanamıyor.ben emzirmeyi bırakınca kullanıcam buarada.mail attım kullanabilir miyim diye hayır önermiyoruz dediler
Neslihancım formul7 ne, emziren anneler kullanabiliyormuymuş
ben elma sirkesini denicem bakalım yarın sabah başlıyorum
Özlem sizde gelir vergisi indiriminden yararlanabiliyormuşsunuz canım
nasılb yapayım kağıtlara yazayım dedim çekeyim kim kime gelirse mesela sana ben çıktım ben sana sen bana olursın öyle olurmu cnm fikir verin yapmadım ben daha önce
oh kızlar beya kaynatmışınız maşlllah
filizcim geçmiş olsun
benimkini görsen ne bulursa anında agzına sokuyo sonra hasta olyolar sıplar
eminecim nazardeger tabi sende biraz büyük söylecanım çok bilkmeyenlere geçmiş olsun canım
elaya kocamaaaaan masallah dıyeyım aman degmesın nazarımız.
ask kırıntısı havalar soguk canım ıyı sarıp sarmalasaydın aman hasta olmasın yavrucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?