2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben eskişehirliyim amcam var bilecikte polis eskişehire gidiyomusunuz

ben eskişehirliyim amcam var bilecikte polis eskişehire gidiyomusunuz
devamlı eskişehire gidiyoz canım biliyosun bilecik çok küçük gelişmemiş bide hadi ya benim eşimde emniyette
Filizcim sen emziriyormusun, bu kadar diyet çok değilmi ???

yok canım emzirmiyom zatenn emmiyordu 3 aylıkken bıraktı memeyi 7.ayına kadar sağıpta verdim sonra bıraktım canım devam sütü veriyom şimdi

filizcim bilecik çok küçük gercekten eskişehirde gezecek yer çok özledim bak şimdii polis lojmanlarında mı oturuyosunyz

maşallah rejim yapan annelere bende çok istiyorum rejim yapim ama sütüm tam kesilir diye yapmıyorum.sütüm tamamiyle kesilmeden kızıma süt vermeyi kesmek zoruma gidiyor.ne çıkarsa enazından bir yaşına kadar içsin istiyorum.

herkes kendini çok bıraktın diyor ama.napayım 9 ay oldu.3 ay daha bakımsız olmaya devam edeyim.
ben şu formül7 den kullanıcam.Mecburen çünkü iştahımı frenleyemiyorum.Tatlı şeyler çikolatalar hamilelikte çürütmedim diş şimdi çürütüyorum valla.

Şu özel sigorta işi çok iyi bebeğimiz hayata atılırken cebinde parası olur enazından benim gibi babası gibi sıfırdan yola çıkmaz.biz bir evlendik 2 yıldır hala toparlanamadık borçtan

kızalr ne yaptınız yemek öğlen işim geliyo ya kşam nöbetçi ne yapsamki

bizde elaya hesap actıracağız doğum günü hediyesi olarak her aya katıralım bi miktar diyoruz olan paralarınıda yatırırız iyi olur dedik doğum günü hediyesi ne alacaksınız bebişlere

filizcim bilecik çok küçük gercekten eskişehirde gezecek yer çok özledim bak şimdii polis lojmanlarında mı oturuyosunyz

yok canım ben maliyede çalıştığımdan maliye lojmanlarında kalıyorum

Son düzenleme:
yok cok gitmedim 3 kere felan anca evde oturduk 1 kere carsısına indik 10dk bitti:))))))))))

bizde elaya hesap actıracağız doğum günü hediyesi olarak her aya katıralım bi miktar diyoruz olan paralarınıda yatırırız iyi olur dedik doğum günü hediyesi ne alacaksınız bebişlere

bende çok araştırıyom çok kafaya taktım doğum günü hediyesi ne alacaz ya

topiğimizi bu kadar kalabalık görmek ne güzel...
Bende bugün gezmeye gidicem, bi arkadaşa gidicez, gariptirki oğlum misafirliklerde süt dökmüş kedi gibi evde bir canavara dönüşüyor, herkes ne kadar sakin diyor :)

elacım benim eşimde geliyo öğlen yemeğe biz kahvaltı ediyoruz :) ben sabah meyve falan yiyorum öğlen yapıyorum kahvaltımı.

canım üzlme su iç bol bol bolbolda emdir glecektiremdirdikçe buralar hepsi aynı artık büyüyolar kendileri nekadar yiyecekelrse okadar yiyolar dişlerdede yemiyolar

doğru diyorsun canım.. işte ne emse kar.. belki çektikeç bişeyler geliyordur.. ne biliyim.. ne emse kar..ediğin igbi artık onalr bizi yönlendiriyorlar..
herkse günaydınalr.. güzel birgün olsun inşşşşşş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…