2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Canım çok saol sizede geçmiş olsun...bizdede aynen batuş hasta oldu banada sattı..

Saol tatlım

Pınar hiç görünmüyorsun, nerelerdesin.

Ela resim çok büyük oldu, minik kızının gözleri çok güzel, içkilerde gözümden kaçmadı hani :)

Pınar hiç görünmüyorsun, nerelerdesin.

Ela resim çok büyük oldu, minik kızının gözleri çok güzel, içkilerde gözümden kaçmadı hani :)

saol tatlım
içkiler eşim yurt dışından almış süs eşim evlendikten sonra hiçiçmedi ben zaten kullanmıyorum sigara alkolopuyorumnanaktan

hüliş nerdesin kız özledik seni
geldim canım saglıkocagına gittim misafirde vardı yedik içtik
oldumu kızlar görebiliyormusunuz, görüyorsanız o mertin 8 aylık hali. Foto makinasını eşim boşaltmadığı için doluydu 1 aydır çekemiyorum son hali yok.
maşşlah manken gibisin kız
süpersin ya
kızlar diş uç veriyorya ne kadar sonra tamamren büyümüş olur

canım beya sürüyo büyümesi

saol tatlım
içkiler eşim yurt dışından almış süs eşim evlendikten sonra hiçiçmedi ben zaten kullanmıyorum sigara alkolopuyorumnanaktan

Süs olarak kullanmak benimde hoşuma gidiyor, mutfak masamda içkiler için özel bölüm var boş duruyor alalım desem eve sokmaz.bilmiyorumkismile

kızlar okudum hepsini ama yazamıyorum
yarın yokum ya işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum
pınarcım bir türlü arıyamadım bugün aklımdaydın, inşallah çabucak iyileşirsinizi sende batuşumda
anneler bebişler süpersiniz maşallah nazar değmesin
Poyrazmı hastaymış geçmiş olsun , gözü mikrop kapmış
yanlış hatırlıyor olabilirim kusura bakmayın hızlı okuyup yazıyorum
semoşum ben bile sinir oldum o kadına iyi yapmışsın ağzının payını vermişsin
neyse ben kaçar öptüm sizi

Evet bugün topic coştu valla ne güzel hep böyle olsa.
Mert uyuyor, annemde tv izliyor, çay içiyoruz, gelin içelim, ikindi çaylarını çok severim e kurabiyesiz gitmez tabi.

mhb canım geçmiş olsun canım amin
aynen canım geçmiş olsun buara havalardan hep geçiş dönemi
buda kızım eylül teteleri

maşşlah çok tatlı
Evet bugün topic coştu valla ne güzel hep böyle olsa.
Mert uyuyor, annemde tv izliyor, çay içiyoruz, gelin içelim, ikindi çaylarını çok severim e kurabiyesiz gitmez tabi.
afiyet olsun canım şimdi bizde içtik misafirle

kızlae ben çıkar grş öpt akşama ark davet etti ben gezeyim birazdazemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…