semacım teşekkür ederim.Çağatay a maşallah.ben kendime telkinde bulunuyorum zayıf değil diye.Ama canımı sıkıyorlar.Bundan sonra size ne diycem benim kızım büyüyünce manken olacak. : ))
dün akşam 9 30 gibi yaf mühim değil yaaaakşam yazdıysan ben dün geçmişi okumadım görmemişimdir
yok tatlım neden takılalım
kimse kimseye yazmak zorunda değil
kıyma yağsız sinirsiz 3 kere çekilmiş ben 2 3 kaşık kadar koyuyorum
azcık ekmek içi yani 1 tatlı kaşığı kadar galeta unu da olur ben bayat ekmekleri rondo dan çekip deepfreeze de saklıyorum ondan 1 kaşk kadar koyuyorum
1 çay kaşığı kadar yumurta sarısı
1 diş sarımsak
1 küçük soğan rendesi suyu
karabiber pulbiber kekik
Denimcem canım tşkyerimseniben
hizliresim . com
link yasak şeker adres bu ama
dün akşam 9 30 gibi yaf mühim değil yaaa
elaya maşallah yürümüş afferin onaaa
dimi filizcim ya hani konu uzamasın ben takılmam üzülmem öle şeylere ama içimde kalmadın diye de sölerim
öpüyorum şeker seniii
kızımı görmüştünüz şuan birlikte resmim yok.bu resimdeki kareli ceketli tontikte benim
kızımı görmüştünüz şuan birlikte resmim yok.bu resimdeki kareli ceketli tontikte benim
süpersin cnmzemuszemus
cnm sende süpersin tatlım
ben beceremedim yüklenmiyoo sorunmu var anlamadım:uhm:
ikinize de maşşallah tüh tüh tüh
oldu oldu canım görüyozoldumu kızlar görebiliyormusunuz, görüyorsanız o mertin 8 aylık hali. Foto makinasını eşim boşaltmadığı için doluydu 1 aydır çekemiyorum son hali yok.
En sonki linki yapıştırınca oldu dene istersen. Teşk...
Saol canım...zemuszemus
buda benim poyrazım
sedacım nerdeydin kuzu ya öp seni
maşallah eylül hanıma ya kocaanolmuş ne fıstık olmuşşş
aşk kırıntısı ayşe ben köfteyi 2 aydır veriyorum nerdeyse ben normal kızartıyorum çobasını yerken yanında yediriyorum bayılıyo çağatay ama azcık baharat koyuyorum canım yoksa yemez o da
[/URL][/IMG]
mrb kızlar dr yeni geldik poyrazın gözü mikrop kapmış bide alerji olmuş 3tane damla verdi bakalım poyraz damlatıracakmı ama mecburum
seda maşallah eylül'e kocaman olmuş
eminecim ela çok tatlıymış
armağan geçmiş olsun tatlım
Allahım sen bebişlerimizi koru:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?