Tatlım oğlanla uğraşmaktan giremiyorum pek..Pınar hiç görünmüyorsun, nerelerdesin.
Ela resim çok büyük oldu, minik kızının gözleri çok güzel, içkilerde gözümden kaçmadı hani :)
kızlar okudum hepsini ama yazamıyorum
yarın yokum ya işlerimi yetiştirmeye çalışıyorum
pınarcım bir türlü arıyamadım bugün aklımdaydın, inşallah çabucak iyileşirsinizi sende batuşumda
anneler bebişler süpersiniz maşallah nazar değmesin
Poyrazmı hastaymış geçmiş olsun , gözü mikrop kapmış
yanlış hatırlıyor olabilirim kusura bakmayın hızlı okuyup yazıyorum
semoşum ben bile sinir oldum o kadına iyi yapmışsın ağzının payını vermişsin
neyse ben kaçar öptüm sizi
mhb canım geçmiş olsun canım amin
aynen canım geçmiş olsun buara havalardan hep geçiş dönemi
maşşlah çok tatlı
afiyet olsun canım şimdi bizde içtik misafirle
ay öğleden sonra ne çok konuşmuşunuz oku oku bitmedi
canım tekrar geçmiş olsun dün de demiştim, burun tıkanıklığına dikkat et bizimki o yüzden orta kulak iltihabı oldu hala geçmedi çünkü burnu bugün biraz düzeldi. emel cold mix önermişti o çok iyi kıyafetine damlatıyosun burnu açılıyo.
canım yedirdiklerini yazmışsın maşallah çok güzel yiyo bizimki onları bikaç günde anca yiyor.hiç telaşlanma çok iyi maşallah.
hoşgeldin ben de özlem.
geçengün eşim de okumuş hatta 4 yaşında bi çocuk ölmüş.
pınar ve diğer hasta bebekler çook geçmiş olsun.pınar aman ateşine dikkat et allah korusun.
seda seni de tekrar görmek çok güzel
Pompayı hiç denemedim ama herkes sıkıcı olduğunu söylyor, benim sütümde artık eskisi gibi çok değil ama oğluma yetiyor çok şükür. Çok fazla girmiyorsun sanırım gülin, gezmekten vakit olmuyor galiba :jeyyar::jeyyar:
:)) yok canım yaa hatta 3 gündür ılk defa bugun çıktım.siz nasıl yazabılıuyosunuz valla bravo.derin hiç rahat vermyoo artık bana.açıkçası o uyuduğunda falan ben de yatıyorum.çoğunlukla gırıp okuyorum sadece.
ben hatırlıyorum senı epey eskısın sen burda.hoş geldin.
pınarcım ıkınıze de çok çok çok geçmiş olsun.öptüm sizi.
maşallah saçlar uzamış ne güzel.
geçmiş olsun semracım.
1 hafta 10 gun içinde belırgınleşıyo ama tamamen uzamsı 1 ayı geçiyo.
valla BAKLA,BAL,ÇİLEK.Bunlar çok alerjen asla vermeyin en az 2 yaşına kadar.
kızlar çok alıntı yaptım walla bütün gün giremedim sabahtan kulak burun boğaz doktoruna götürdüm batuhanı ciddi bişey ykmuş çok şükür damla verdi pzteside kontrole çağırdı öğleden sonrada arkadaşlar geldi oturduk walla hiç bakamadım özledinizmi beniisositososito
hayırlısı olsun canım gözün aydın diyelim o zaman
ah canım sorma bendede duurm öyle çok az sütüm ama emdiği kdr emsin diyorum olanı veriyorum artık ne kdr olursa sütüm o kdr emcek kısmet
canım seda eskilerde diğerini bi kaç defa gördüm
bize seni özleriz canım unuturmuyuz hiç aşkolsun
geçmiş olsun canım hava çok fena tam hastalık havası çok dikkat etmek lazım
ay canım tez zamanda iileş inş yorma kendini boşver
aldım ben canım ama ayakkabı gibi deil altı yumuşak next ten aldım ben zaradan aldım altı yumuşak yürümeyen bebişler için 26 çok büyük yaa ben 19-20 aldım olmazsa çarık gibiler var ya altı deri üstü çorap gb onlardan al büyükleride var biz onlardanda kullanıyoruz
canım yürüteç demişken biz hiç yürüteç kullanmadık dün kayınwalidem yürütş almış gelmiş dedim 9 aylık oldu artık olmaz falan bakalım dünden beri ara ara kyuyom ama hiç bilemiyo gitmesini walla alışkın deil ya çok komik yaa
maşalah canım bnm oğluşda toplu 11 kg 74 cmemeklemiyo bile popoyu kaldıramıyoki:dance:
rutubet işi kötü canım
maşallah prensesine
yok canım neden canını sıkıyosun normal kilosu neden zayıf olsun bazı bebşler tombiş oluyo internetten bak boy kg çizelgesine çok kafana takıyosan ama normal kesinlikle maşallah kuzuna
bizimde olmuştu nm polen alerjisimiş doktor tobrex damla vermişti 2-3 gün kullandık gçti tamamen alerjiktir bence geçmiş olsun cnm
ah çok geçmiş olsun zor ya hele 2 çocukda hasta ounca iice zor benime oğluşum nezle
ellerine sağlık cnm
maşallah bezelyenene canım pek şeker
oh ne güel benim kociş tek pazar ewde ondada genelde ewde uyukluyodelikafadulden
tekrar hoşgeldin canım
çok geçmiş olsun tatlım tez zamanda iyileşin inşallah benim batuhancımda hasta grip oldu mart ayında virüs varmış ondan oluyo canım
geçmiş olsun tekrar cnm sulardan kapmış olabilir ist un suları bu aralar herkesi hasta ediyo yıkadığın suyu kaynat öyle yıka canım
biliyodum ben tatlım doktorumuz söylemişti patlıcanda öyle
hoşgeldin canım neslihan bende 17 haziran doğumlu oğlum batuhana.s.
benim oğluşda öye canım zorla çıkardık keyfi tıkırındaydı:sm_cool:
aa n güzel hemşerimsin benimde canım bende inegöölüyüm ailem orda
Canlarım geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür..oğluşum hala bişey yemiyor...dr la konuştuk eğer yarında yemesse serum bağlanıcak...moralim çok bozuk...
canım çok geçmiş olsun..merhaba kizlar ben sali gecesi apantisten ameliyat oldum daha bugun eve geldim oglumada esim bakti nasil huyu degismis 2 gunde anlatamam hasta olan bebeklere gecmis olsun pek okuyamadim gecmisi ama okudugum kadar iste insanin ailesinin yaninda olmamasi cok kotu bisey kim ailesinin yanindaysa kiymetini bilsin vallah
neyse ben biraz dinleneyim hade byyyyyyyyyyyy
Hoşgeldin aramıza...hoşbuldum neslihan inegöldeyim doğma büyüme ama aslen trabzonluyum canım