özel sakarya hastanesi
rafi beye tatlım
doğduğundan beri ona götürüyoz çok ilgileniyo sağolsun
güzel yer eskişehir
gelin buyurun bileciğe de uğrayın
ben üniversitedeyken kocaeli de okudum ben buarada hereke de xx hülya bilir sanırım.eskişehir ede gitmiştim.
günaydın kızlar..
yağmur 2 gündürr balgamlı öksürüyo.ne yiyo ne de beni emiyo...
balgamdan bişey yiyemiyor.dr götürdüm nezle dedi.inanmadım diğerine götürdüm oda nezle dedi...aklinialirimsmile
sadece tek kötü taraf balgam.atamıyoruz bi türlü..bazen yedirdiğimide kusuyooo..
umarım bugün daha iyi oluruzz..sizlerin uyguladığı bişey varmı balgama?**
canım bizdede balgam var demişti.Şurup verdiler güzelim.Ama malesef adını hatırlayamıyorum.Akşam fırsat olursa yazarım.Bide ıhlamur verdim ben çok geçmiş olsun.
Buarada bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı doldurduk maşallah.
yok canım gitmedim orayabiliyorum rafi beye görümcem götürüyoo 1 gün aramız var onun oğlunlada memnunlardı
evet gelişti 5 senedir cnm benim yerimede gezersin artık kentparka felan gittinizmi yeni açılan yere annemler orda oturuyoo benimde
canım bizdede balgam var demişti.Şurup verdiler güzelim.Ama malesef adını hatırlayamıyorum.Akşam fırsat olursa yazarım.Bide ıhlamur verdim ben çok geçmiş olsun.
Buarada bizim evlilik yıldönümümüz 2 yılı doldurduk maşallah.
cnm nice senelere cnm bende 2008 temmuzda evlendim nikah önce oldu 14 subatta bizimde nikaha göre 2 yıldoldu maşallahopuyorumnanaktan
günaydın canım kimin elenınbiyıldönümütam bakamadım niceyıllara canım
en yaşlı benim galiba he evlilikte
20 temmuz 2003
dogumgünümde 28
çiftli hediye
yok bizim deil neslihanın never olanın ama
günaydın kızlar bende sabahsabah melisbirini emdidigeriniemmediuyumadıda khvaltısını veremdedim sagıpda emmedigini yumurta sarısıkoydum işte sen kus hadidedim pitürlüdiyekustu busefer azmamaya yaptım dahaagzına getrimeden ögürüyoaz vermemle yine kus sabhsabh bimakine çamaşır sinirlerim çıktıuyamadım kendileriaçaaç uyyo buaralar hiçbişeyyemek istemiyo zayıfladıda belliyüzünden bende çay içiyorum işte
ya acaba üşüttümüki aman neren üşütüyo anlamadım eniyisi çingen çocukları gibi gezdirecen korudukça hasta oluyolar
fliz geçmiş olsun
leo7 sanada geçmiş olsun bilirim balgamı çok zor bizim işte öyledediler başka doktora getirdim zatüreye dönüyodedi dikkat arkadaşım
ay dünakşam kızma lastik toklardan taktım ah dalları bi yakıştı biyakıştı maşşlah ama çok inat yapana kadar canım çıktı
hediye alıyolarsa iyi bende
9 haziran doğumluyuz
17 haziran nikah
bizimki hediye almayı hiç sevmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?