2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bendemelisin altına baktım filizcim yok bakalım inş iyi haberlerle gelri
açtım kolarımi gellllllllllll kızzzzzzzzzz
şimdibende kaçr şurubunu verem çamaşırlarvarasam melisn çorbasınıda yapan hadi bakey grş kızlar
ben yokken çok konuşmayınhe hadi öptüm sizi

Günaydın şekerler...
biz bugün az da olsa kahvaltı,yoğurt yedik bakalım çorba içecekmi??felaket öksürüyoe oğluşum içim parçalanıyor...

saol bitanem...batu felaket hastalandı hiç yemek yemiyordu..dr umuz eğer bugünde yemesse serum bağlayacaktı ama az da olsa yedi çok şükür...

Geçmiş olsun tatlım Batuda aynı durumda...

pınarcım neysekı bırazcık yemıs batuhancım.ınsallah bugun daha da ıyı olur annesı

ben dün kıymalı bıber dolması yapmıştım öplen akşam onu yedı derın yoğurtla.içini tabı.bugün de balık yapıcam öğlene.ilkecim tekrar geçmiş olsun.toparlanmaya başlamışsınız sevindim.

kızlar geçmişe bakamadım çok konuşmuşsunuz yahu :)))))))))

erkencisiniz çoğunuz galiba

biz 10da kalkıyoruz kahvaltımı yeni yaptım eylül 1saattir uyuyo

ama neden 10da kalkıyoruz eylül hanım saat 12,30da bir kalkıyor 4de kadar uyumuyor ya
bu sabah 2. dişide nokta kadar patlamış

off off çok zor

bide huysuz bide inatçıki sormayın başım ağreıyor

pınarcım çok çok geçmiş olsun baya ciddi hastalanmış kuzucuk

şükürki yemeye başlamış az az sık sık yedir canım

eylülde gündüz bişey yok gece burnu akıyor nedenki acaba

sedacım günaydın o zaman size biz 7de ayaktayız walla gecede pek uyumuyo napıcam şaşırdım
pınarcım iyi walla canım sevindim inşallah yer yemeklerinide toparlar serum vermicekler o zaman inşallah dimi hadi inşallah atlatırız şu günleri

of dr sorcam artık bebek için uyku yapan bi ilaç felan varmı ya

bi çocuk hiç uyumaz mı 24saatte topluyorum gündüz uykusuda dahil sadece 6-7 saat uyuyor oda 20dk-yarım saatte bir uyanarak kesintisiz uyku yok

oysaki 9aylık bebek en az 14-15saat uyumalı

sedacım her bebek farklı ya benimkide o kdr uyumuyo kesinlikle uyku hapı var bebkler için bizim bi tanıdığımız kullandı ama sonrada o kadar pişman olduki ağlaya ağlaya helak oldu canım çocuk 24 saat hiç uyanmayınca yavaş yavaş düzene gircekler işte napalım

sedacım merhaba uyuma konusunda yazmışsın canım benim amcamın kızı var onun ogluda 6,7saat uyuyo dogdugundan beri ve şimdi 1,5yaşında aynı talma ccanım herkezin çocugu farklı

ah canım ah ben hepsini yaşadım 11de uyuturdum 12de kalkardı saat 4,5 halende 2 olmayınca uyumuyo

Merhaba,
benim adım Deniz, 3 haziran doğumlu Ada isminde bir kızım var .uzun süredir takip ediyorum yazdıklarınızı...çok hoş bilgiler paylaşıyorsunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…