benim yerime de kaynatın kızlar beb birazdan çıkıcam allahtan bugün az dersim var kızımdan az ayrı kalıcam görüşürüz
saol bitanem...batu felaket hastalandı hiç yemek yemiyordu..dr umuz eğer bugünde yemesse serum bağlayacaktı ama az da olsa yedi çok şükür...ıyı gecelerı kızlar neslıhancım ben burdayımm
vıoncum cok gecmıs olsun tatlım.bebek varken amelıyat olmayı ıyı bılırım.kızım 50 gunlukken bende safra kesesı amelıyatı olmustum allah sıfalar versın canım.
pınarcım çok gesmıs olsun oglusun neden bısey yemıyorkı dıslerden desem serum takılacak kadar olamaz heralde.kan sayımı yaptırsan kansızlıktan istehsızda olabılır canım yaa.
Geçmiş olsun tatlım Batuda aynı durumda...günaydın kızlar..
yağmur 2 gündürr balgamlı öksürüyo.ne yiyo ne de beni emiyo...
balgamdan bişey yiyemiyor.dr götürdüm nezle dedi.inanmadım diğerine götürdüm oda nezle dedi...aklinialirimsmile
sadece tek kötü taraf balgam.atamıyoruz bi türlü..bazen yedirdiğimide kusuyooo..
umarım bugün daha iyi oluruzz..sizlerin uyguladığı bişey varmı balgama?**
ben üniversitedeyken kocaeli de okudum ben buarada hereke de xx hülya bilir sanırım.eskişehir ede gitmiştim.
derinmi uyutmadı yoksa canım
of dr sorcam artık bebek için uyku yapan bi ilaç felan varmı ya
bi çocuk hiç uyumaz mı 24saatte topluyorum gündüz uykusuda dahil sadece 6-7 saat uyuyor oda 20dk-yarım saatte bir uyanarak kesintisiz uyku yok
oysaki 9aylık bebek en az 14-15saat uyumalı
kızlar geçmişe bakamadım çok konuşmuşsunuz yahu :)))))))))
erkencisiniz çoğunuz galiba
biz 10da kalkıyoruz kahvaltımı yeni yaptım eylül 1saattir uyuyo
ama neden 10da kalkıyoruz eylül hanım saat 12,30da bir kalkıyor 4de kadar uyumuyor ya
bu sabah 2. dişide nokta kadar patlamış
off off çok zor
bide huysuz bide inatçıki sormayın başım ağreıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?