2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese hayılrı cumala arkadaşlar..hasta olan benim ve tüm bebişlere çok geçmiş olsun.. çok zor bebekelrn hastalığı.. Allah bizleirnde yardımcısı olsun.. sanırsam girip salgını var bu ara gene

sanada canım geçmiş olsun valla ben bile hastayım bogazlarım acıyo bebkler ne etsin

Günaydun kızlar, hasta olan bebişlere geçmiş olsun. Mert uyuyor. Dünden balık çorbası vardı kalkınca onu yedircem, sonrada mercimek yapmayı düşünüyorum.
Hergün 2 çeşit çorba yapıyorum, benimki meyveyle doymuyor.

cnm 9 ayı doldurmuş makarna pilav herseyverebilirsin corbayla kısıtlama

sanada canım geçmiş olsun valla ben bile hastayım bogazlarım acıyo bebkler ne etsin

sağol canım.. hakktendw e salgın var bu ara..

canım balık çorbasını nasıl yapıyorsun ben hiç yapmadımda

ben saniye sali gunu ameliyat oldum ondan ogluma bakimiyorum dedim
canım memnun oldum neslihan bende he doğru hatırladım canım çok geçmiş olsun ay çok zor walla işin tatlım allah yardımcın olsun ne diyeyim:çok üzgünüm:

hoşgeldin eminecima.s.
aaaaaayyyy burası güzel coşmuş hava güzellllllll oh ne keyif hadi gelinkızlar kave keyfi yapalım keşke hepimiz yakın olsaydıkkkkkkkkk
geliyom kız koy kahveyi bakim

canım nerdesin sen yaw sabahtan beri maşallah merte batuhanda tek meyveyle doymuyo iki tane veriyom bende

saol canim hepsi turkiyede ben tek basimayim burda
zor canım zor uzakta olmak zor walla:kedi:

bende veriyorum ama tattıryorum öğün olarak pek yemedi bizle.. bazı çorba yiyor bizle bir kase kadar.. ama bu ara hasta olucna iice iştahsızlşatı yavrum(

bende memnum oldum canim zor ama katlanacaz iste ben ogluma ne yemek yaparsam onada veriyorum oglum severekte yiyiyo herseyi

kız neslihan koyom kahveyi sende su böregi getri bakey hep yiyon yion bize yok
gliyom gız aç kollarını

bende veriyorum ama tattıryorum öğün olarak pek yemedi bizle.. bazı çorba yiyor bizle bir kase kadar.. ama bu ara hasta olucna iice iştahsızlşatı yavrum(
aynen cnm bende öyle tattırıyorum hoşuna giderse yediriyorum artık bizle beraber sofya yemeği yiyebilirlermiş batuhnda hasta ya iice iştah gitti aynı yani zorla yediriyom ilaç niyetine

bende memnum oldum canim zor ama katlanacaz iste ben ogluma ne yemek yaparsam onada veriyorum oglum severekte yiyiyo herseyi
afiyet olsun yarasın oğluşuna canım

valla ben öyle sadevermedimde işte bi pilavı öyle yiyo genelde çorbalarını içine katıyorum

benim yerime de kaynatın kızlar beb birazdan çıkıcam allahtan bugün az dersim var kızımdan az ayrı kalıcam görüşürüz

cnm 9 ayı doldurmuş makarna pilav herseyverebilirsin corbayla kısıtlama

Onlardanda yiyor bizimle birlikte ama doymuyor, öğün olarak veremiyorum.

sağol canım.. hakktendw e salgın var bu ara..

canım balık çorbasını nasıl yapıyorsun ben hiç yapmadımda

Balığın derisini kazıyıp küp küp doğrayıp az suda pişiriyorum sonra içine sevdiği herşeyden koyuyorum. Dün haşlanmış balığa maydonoz, pırasa ve irmik koydum, su az gelirse sıcak su ilave ediyorum, tamamamen doğaçlama yani. Ocaktan almadan öncede zeytinyağı döküyorum kokusu biraz olsun gidiyor, oğlum çiğ zeytnyağını beğenmiyor da :)

Beninki tadımlık yiyorda ondan doymuyor. Yediği tek şey kivi ve muz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…