canım aynen benim oğluşda öyle bende kaç ayrı doktora götürdüm bi bilsen soğuk algınlığı diyolar işte bize peditus la brcanyl verdi onları kullanıyoz kulağıda iltihaplanmış damla verdi bide kulak burun boğaza götürdüm onun için ıhlamur veriyorum bolbol limonlu bie çok fazla su içiyo hiç içmediği kdr seninide öylemikızlar günaydın biz 7de kalktık gecee pek uyumadı bizim paşa hele kendi yatağında hiç yatmıyo artık aramızda yatçakmış ortalığı ayağa kaldırıyo yatağına kyunca napçam bilmiyorum walla yamuk yumuk yatmaktan heryerim tutulmuş kahvaltısınıda yapmadı doğru düzgün aman ne bileyim nasıl olcak[QUOTE=leo7;12198102]günaydın kızlar..
yağmur 2 gündürr balgamlı öksürüyo.ne yiyo ne de beni emiyo...
balgamdan bişey yiyemiyor.dr götürdüm nezle dedi.inanmadım diğerine götürdüm oda nezle dedi...aklinialirimsmile
sadece tek kötü taraf balgam.atamıyoruz bi türlü..bazen yedirdiğimide kusuyooo..
umarım bugün daha iyi oluruzz..sizlerin uyguladığı bişey varmı balgama?**
canım çok saolasın inşallah geçeropuyorumnanaktanneslihancım batuşumada çok geçmiş olsun tatlım a.s.
bakayım bugün markete canım saolçay humananın balgam için çayı varmış onu diyor
günaydın.çok uykusuzum ne olduytsa bana gece uykularım yok oldu/ gece 11.30 da yattım 02:30 da hala uyanıktım.
saolun kizlar iyiyim cok sukur esimde ise gitti oglum hic durmuyone yapacam hic bilmiyorum
ben geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?