2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım aynen benim oğluşda öyle bende kaç ayrı doktora götürdüm bi bilsen soğuk algınlığı diyolar işte bize peditus la brcanyl verdi onları kullanıyoz kulağıda iltihaplanmış damla verdi bide kulak burun boğaza götürdüm onun için ıhlamur veriyorum bolbol limonlu bie çok fazla su içiyo hiç içmediği kdr seninide öylemi

iyi geldiyse yaz bakalım canım adını doktora sorayım bi bizimkiler hiç işe yaramadı

nikahınız batuhanın doğum günü:icecream:

ay canım kıyamam batuhanda aynı bizim walla doğru diyon kıs çingen çocuklarına bişi olduğu yok cıbıl cıbıl geziyolar olan bizim süt kuzucuklarımıza oluyo:kedi:

ne canım şurubun adı kusuyomu bu arada nasıl atıyo balgamı bizim şuruplar pek işe yaramadı sanki

ne konuşuyonuz kız gizli gizli:lepi:[/QUOTE]

seni cnmmm:roflol:

günaydın.çok uykusuzum ne olduytsa bana gece uykularım yok oldu/ gece 11.30 da yattım 02:30 da hala uyanıktım.

bizim şurubun adı sekroldu hatırladığım kadarıyla peditusla birlikte kullandık

bizim şurubun adı sekroldu hatırladığım kadarıyla peditusla birlikte kullandık

neslihancım saol canım bi sorayım ben onu doktorumuza bunlar fayda etmedi çünkü ee akşama ne plan yaptınız bakalımzemuszemus

neslihancım geçmiş olsun cnm..ewt dediğin gibi inanılmaz su içiyo yağmur.zaten sewiyodu ama bu kadarda içmiyodu..şurubumuz muconex cnm. asistle aynıdeğerde..yağmur içtikten sonra hem kakadan hem kusaraak çıkarmaya başladı balgamı..bugün daha iyiyizz..allah hepimizin bebeklerini kourusunn.tez zamanda iyileşsinler..

amin canım amin iyileşseler bi an önce batuhanda kusuyo ama çok değil ondanmı atamıyo balgamı anlamadım kakada eskisi kdr yapmıyo kabız gibi

saolun kizlar iyiyim cok sukur esimde ise gitti oglum hic durmuyone yapacam hic bilmiyorum

canım adın neydi sordummu bilmyorum ama hatırlamıyorum:1rolleyes: walla biz her gün öyleyiz tatlım eşim sabah çıkıyo akşam geliyo alıştım walla bi başıma boğuşmaya

kızlar bende sekrol kullandım 4 gün şimdi 7gün agumentin kullanıyorum yarın son bidahaki haftaya çagırdı işteastım alarjidsi varmı diye bakacak benimki hiç suyu sevmiyo sanki osuda boguluyo bi görseniz

heh valla aynenbende öyle eşim 9dan öncegelmiyo akşam vlla nasıl evlilik bilmiyoz işte öyleeeee kimsemde yok

herkese hayılrı cumala arkadaşlar..hasta olan benim ve tüm bebişlere çok geçmiş olsun.. çok zor bebekelrn hastalığı.. Allah bizleirnde yardımcısı olsun.. sanırsam girip salgını var bu ara gene

aaaaaayyyy burası güzel coşmuş hava güzellllllll oh ne keyif hadi gelinkızlar kave keyfi yapalım keşke hepimiz yakın olsaydıkkkkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…