2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm hoş geldin aramıza benim adım emine kzımın adı ela eskişehirliyim ama marmariste yaşıyom cnm

slm kızlar
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz oğlum kucağımda ayrıntılı yazamıyorum:))
emelcim aldım tarifi:1 yemek kaşığı yeşil çay,4tane karanfil,rulo tarçın kırıp birazını katıyosun
bunları 1fincan kaynamış suyun içine atıp kendi kndine demlenmesini bekliyosun10dk sonra bardağa koyup 4damlada limon suyu koyup afiyetle içiyosun:)))

benim işler daha bitmedi ama poyraz uyandı süpürgeden çok korkuyo açtırmıyo bakalım ne zaman gönlü olacak neyseki camları bitirdimkaydirigubbakcemile3

oh ellerine sağlık canım

kizlar yardim edin gene dis hic bisey yemiyo ameliyatliyimda yediremiyorum deli edecek beni oglum

ooooo
arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
çoğalıyoz ne güzel

bende çoklu beceremiyom nerden yapıyonuz
vaion iyiyim cnm sen napıyosun

canım gördüm göönderdim:dance:
hişt gizli konuşmayın bakam
ooooo
arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
çoğalıyoz ne güzel

evt hepsi hoşgelmişler delikafadulden

ayemelcimya isimler herzman sorun olmuştur özür dilerim sagolcanım bakalım giyerim inş
neslihancım geldinmi kız maşşlah ne kanatmışınız bi yemkyiyeli dedik yemek de yaptım melisinkide çıktıoh rahatımmheeeeeeee

nooo yazan yere basacaksınız kızlar en sonbitince alıntı yapa basın sayfa çıkacak yazacagınız konuların arasına yazacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…