2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..
Özlemcim zaman su gibi geçiyor gerçekten, doğumgünleri bile yaklaştı
Kızlar doğumgünü menüsü düşündünüzmü, yani pastanın yanında neler ikram edeceksiniz ?

bende çoklu beceremiyom nerden yapıyonuz
vaion iyiyim cnm sen napıyosun

kizlar ya bu alinti isini bi turlu beceremedim
nasil yapacam anlatirmisiniz

merhaba filiz nasilsin

nooo yazan yere basacaksınız kızlar en sonbitince alıntı yapa basın sayfa çıkacak yazacagınız konuların arasına yazacaksınız

ooooo
arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
çoğalıyoz ne güzel

evet cnm coğalıyoz

kaldı 2ay allahın izniyle bilemeki yaparız bohça börek işte emelcim senne düşünüyon
önemlidegilsaniye bizde unutuyoruz

ay kızlar bu kk ya neler oluyor yaa fırsat bulup giriyorum hooop sayfa hata verıyor.bıseyler yazıyorum kayboluyor.ınsallah bu sefer gelır yoksa benımkıler gelecek heee ((

kizlar ya bu alinti isini bi turlu beceremedim
nasil yapacam anlatirmisiniz

canım her mesajın sonunda sağ altta MQ yazıyo alıntı yapmak istediğin msjların altındaki MQ ya tıkla en son alıntı yapman bitince son msjda ALINTI YAP de aşağıda bütün msjlar çıkar zaten

emelcim ben diğer topiklere bakıyom çok güzel menüler var bizde ekleyelim doğum günü topiğine

walla daha düşünmedim canım ama bi iki hafta içinde diş buğdayı yapçam bn brz geç oldu ama olsun geç olsun güç olmasn yapan varmı aranızda foto eklesenize kızlar
becerdim ama yazmadan tıladım hepp:)))))))))))
aferen kız sana
ay kızlar bu kk ya neler oluyor yaa fırsat bulup giriyorum hooop sayfa hata verıyor.bıseyler yazıyorum kayboluyor.ınsallah bu sefer gelır yoksa benımkıler gelecek heee ((
canım sorun var sanırım bağlantıda

mrb hepinize işteyim ama esnemekten çenem kopacak artıkkk dün duru hnm la cevahir e gittik ark zoruyla kanguruya koydum heryerim ağırıyoooo

iyiyimcanım adın neydi ben hülya
neden nerdeydin he pardon amaliyat olmuştun ya evet degişirya

canım her mesajın sonunda sağ altta MQ yazıyo alıntı yapmak istediğin msjların altındaki MQ ya tıkla en son alıntı yapman bitince son msjda ALINTI YAP de aşağıda bütün msjlar çıkar zaten

saol canim becerdim en sonda

neslihan burda görmedimde mayıs annelerine giriyosun orya bak arada

mrb hepinize işteyim ama esnemekten çenem kopacak artıkkk dün duru hnm la cevahir e gittik ark zoruyla kanguruya koydum heryerim ağırıyoooo
kız bana neden uğramadınız gerçi dün evde yoktum ama olsun ben cevahirin hemen arkasındayım kanguru zor artık ya çok ağırlaştılar en iyisi bebek arabası
saol canim becerdim en sonda
rica ederim ne demek msjların her birine ayrı cvp verceksen araya yaz canım

neslihan burda görmedimde mayıs annelerine giriyosun orya bak arada

bakim canım saolasın

valla senin evin orda olduğunu bile bilmiyodum yakınmışızzz metrobüss saolsunnnnn...
20 --25 dk ordayızzz çok kalabalıktı yaa pazar günleri hep öyle oluyo sanırımmmm ayyyy bunlar yürümeye başlayınca cevahirde buluşuruzzz olur mu kız neslişşş batuhan koşma duru koşma aaa hayali bile heyecanlandırdı beniiiiiiii kuzucuklarrrrımızzzzz kızımı özledimmm yaaa akşam olmuyooo ((

senin işinde zor be tatlış tabi ben cevahirin yanındayım hatta bana en yakın bakkal cevahir migros:lepi:eğlence merkezi var ya onun çıkış kapısında çıkınca karşı karşıyayız yani çıkıp el sallasan görürüm:lepi:evt cnm haftasonları çok kalabalık ya

merhaba filiz nasilsin
sağol canım sen nasılsın
bende çoklu beceremiyom nerden yapıyonuz
vaion iyiyim cnm sen napıyosun
MQ DAN OLUYO TATLIM
pardon tatlım
kızlar ben çıkıyorum şimdilik sonra gelirim yine çok öptüm hepiciniziopuyorumnanaktan

ok canım

kızlar nabersiniz bayagıdır giremedim kk uzaklarda kaldım sizler nasılsınız bebişleriniz nasıl büyüdülermi
benim kızızn bir hafta önce dişi çıktı teyzeleri sanırım ikiğnciside yolda çok mızmız oldu birde hastalandı bebişim mikrop kapmış ve bronşit başlangıcı dedi dedi doktor bir haftadır ilaç kullanıyoruz bakalım iki üç gün sonra doktoraz gidecez umarım iyi olur kimselerin bebişleri hast olmasın inşallah olanlara da acil şifalar olsun
bebişim zaten zayıftı iyicene zayıfladı kürdan gibi kaldı
şimdi çıkıyorum sonra yine gelirimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…