bende çoklu beceremiyom nerden yapıyonuz
vaion iyiyim cnm sen napıyosun
kizlar ya bu alinti isini bi turlu beceremedim
nasil yapacam anlatirmisiniz
merhaba filiz nasilsin
hişt gizli konuşmayın bakam
evt hepsi hoşgelmişler delikafadulden
ayemelcimya isimler herzman sorun olmuştur özür dilerim sagolcanım bakalım giyerim inş
neslihancım geldinmi kız maşşlah ne kanatmışınız bi yemkyiyeli dedik yemek de yaptım melisinkide çıktıoh rahatımmheeeeeeee
nooo yazan yere basacaksınız kızlar en sonbitince alıntı yapa basın sayfa çıkacak yazacagınız konuların arasına yazacaksınız
bende bilmiyom
ooooo
arkadaşlar yeni arkadaşlar gelmiş hoşgeldiniz kızlar
çoğalıyoz ne güzel
yeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..
Özlemcim zaman su gibi geçiyor gerçekten, doğumgünleri bile yaklaştı
Kızlar doğumgünü menüsü düşündünüzmü, yani pastanın yanında neler ikram edeceksiniz ?
kizlar ya bu alinti isini bi turlu beceremedim
nasil yapacam anlatirmisiniz
becerdim ama yazmadan tıladım hepp:)))))))))))
walla daha düşünmedim canım ama bi iki hafta içinde diş buğdayı yapçam bn brz geç oldu ama olsun geç olsun güç olmasn yapan varmı aranızda foto eklesenize kızlaryeni arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza..
Özlemcim zaman su gibi geçiyor gerçekten, doğumgünleri bile yaklaştı
Kızlar doğumgünü menüsü düşündünüzmü, yani pastanın yanında neler ikram edeceksiniz ?
aferen kız sanabecerdim ama yazmadan tıladım hepp:)))))))))))
canım sorun var sanırım bağlantıdaay kızlar bu kk ya neler oluyor yaa fırsat bulup giriyorum hooop sayfa hata verıyor.bıseyler yazıyorum kayboluyor.ınsallah bu sefer gelır yoksa benımkıler gelecek heee((
ay kızlar bu kk ya neler oluyor yaa fırsat bulup giriyorum hooop sayfa hata verıyor.bıseyler yazıyorum kayboluyor.ınsallah bu sefer gelır yoksa benımkıler gelecek heee((
iyiyimcanım adın neydi ben hülya
neden nerdeydin he pardon amaliyat olmuştun ya evet degişirya
canım her mesajın sonunda sağ altta MQ yazıyo alıntı yapmak istediğin msjların altındaki MQ ya tıkla en son alıntı yapman bitince son msjda ALINTI YAP de aşağıda bütün msjlar çıkar zaten
walla daha düşünmedim canım ama bi iki hafta içinde diş buğdayı yapçam bn brz geç oldu ama olsun geç olsun güç olmasn yapan varmı aranızda foto eklesenize kızlar
aferen kız sana
canım sorun var sanırım bağlantıda
saol canim becerdim en sonda
kız bana neden uğramadınız gerçi dün evde yoktum ama olsun ben cevahirin hemen arkasındayım kanguru zor artık ya çok ağırlaştılar en iyisi bebek arabasımrb hepinize işteyim ama esnemekten çenem kopacak artıkkk dün duru hnm la cevahir e gittik ark zoruyla kanguruya koydum heryerim ağırıyoooo
rica ederim ne demek msjların her birine ayrı cvp verceksen araya yaz canımsaol canim becerdim en sonda
neslihan burda görmedimde mayıs annelerine giriyosun orya bak arada
senin işinde zor be tatlış tabi ben cevahirin yanındayım hatta bana en yakın bakkal cevahir migros:lepi:eğlence merkezi var ya onun çıkış kapısında çıkınca karşı karşıyayız yani çıkıp el sallasan görürüm:lepi:evt cnm haftasonları çok kalabalık yavalla senin evin orda olduğunu bile bilmiyodum yakınmışızzz metrobüss saolsunnnnn...
20 --25 dk ordayızzz çok kalabalıktı yaa pazar günleri hep öyle oluyo sanırımmmm ayyyy bunlar yürümeye başlayınca cevahirde buluşuruzzz olur mu kız neslişşş batuhan koşma duru koşma aaa hayali bile heyecanlandırdı beniiiiiiii kuzucuklarrrrımızzzzz kızımı özledimmm yaaa akşam olmuyooo((
sağol canım sen nasılsınmerhaba filiz nasilsin
MQ DAN OLUYO TATLIMbende çoklu beceremiyom nerden yapıyonuz
vaion iyiyim cnm sen napıyosun
pardon tatlımhişt gizli konuşmayın bakam
evt hepsi hoşgelmişler delikafadulden
ayemelcimya isimler herzman sorun olmuştur özür dilerim sagolcanım bakalım giyerim inş
neslihancım geldinmi kız maşşlah ne kanatmışınız bi yemkyiyeli dedik yemek de yaptım melisinkide çıktıoh rahatımmheeeeeeee
kızlar ben çıkıyorum şimdilik sonra gelirim yine çok öptüm hepiciniziopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?