2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun tatlım
evet bebişler hiç hasta olmasın

bayan merak evet epeydır yoktun hosgeldın.bebışınede gecmıs olsun ınsallah kısa zamanda ıyılesır.

emelcım nasılsın canım?ay kayra 10 aya gırıd hee zaman nasılda gecıyor ahh ahhh yaslanıyoruz

ay kim var kim yok görünmüyo ya kötü oldu böyle yaw kimseye laf atamıyomkaydirigubbakcemile3

evt cnm bayaır yoksun uğra arada yaw bak ev hanımıymışsın biz hep burlardayız inciniz hayırlı olsun geçmiş olsun bizede aynı teşhisler kondu bakalım uğraşıp duruyoruz

geldim kızlar az melisle ilgilendim yogutlu meyvesinide yedirdim şimdi yerdeananıyo :))))))))))99999

bayan merakda hoşgelmiş evet epeydir girmiyo
saniye senneediyon bakam neslihan sen

kız ne edek iyiyiz walla seni sormalı hiç uğramadın cicim kociş geldi yatıyo bende bakim bi dedim cnm

canım problem var heralde sitede haftasonuda girilmedi ya tatlım düzelir heralde böyle çok köüt oluyo

yazıyozye gı önceden kimse yazmıyodu hadi yazam diyodum birde melis duruyodu önceden şimdi çokyaramaz oldu sakat hareketler yapıyo

filiz emine ayşler emel saniye hadi kızlar nerdesiniz biterçikolatada yokkkkkkkknezmandır

ben geldıım.hülyacım yogurdu kendınmı mayalıyosun canım?
ay bızım kız yogurt yerken suaratnı sekılden sekıle sokuyor nasıl sevdırem .cıcbebe pekmez falan olursa bıraz yıyor dıger türlü hıc yemıyor.alısacak elı mahkum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…