2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kimse kalmamış
filiz ,hülya d-gabbana napıyonuz kızlar

ne diyeyim kızlar allah kolaylık versin çalışan annelere

benim içimden de hiç çalışmak gelmiyor dışarda mis gibi hava var.Yavrumun yanında olsam yürüme çalışması yapardık.Kucaklardım sarardım öperdim.Of ya canım çok yanıyor onsuz.Nefret ediyorum bu yaşam şartlarından çalışmak zorunda olmaktan.Hatta üniversite okumuş olmaktan ev hanımı olmamaktan evde olanlar halinize şükredin yavrunuzla birlikte olmaktan güzel birşey yok hayatta.Allah ayırmasın amin

slm kızlar nasılsınız
poyraz bu gece hiç uyumadı mamasını yemiyo sabah dr götürdüm grip olmuş boğazları şişmiş
çok mızmızlanıyo sürekli kucağımda allahım bebişlerimiz hasta olmasın:Saruboceq:

slm canım
çok çok geçmiş olsun

ayyyy
ikisi de çıkmış neslihanların
nereye gittiniz kızlar kaçtınız mı benden

slm canım sen nasılsın
sağol canım ya iyi dylim iyi olalaım buna şükür..

armicim tama kafana benimkide almıodur o kdr anne sütü ben doktoruma sordum mama firmalarının uydurması onlar edi yok öyle bişey dedi tabi süte ihtiycı var ama 500-700 diye bişey yok dedi
zaten dikkat ettiyseniz aptamil 2-3 ler hep kampanyada kızlar satmaya çalışıolar esşden mecburduk bişy yiyemiyodu alıyoduk

Semracım çok geçmiş olsun, çok zor hastalık
benimkide kulağını tutuyor kaç gündür hiç bişey yememiş bugün,
sabah 7 de emzirdim çıktık, hala ağzını açmıyormuş , nasıl durur bir bebek bu kadar (
yarın doktora götürcem bakalım

Hülyacım taşınıyormuşsunuz sizde kolay gelsin, neden tayin falanmı çıktı ?

dün bnimkide öyleydi cnm ne uyudu ne yedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…