kimse kalmamış
filiz ,hülya d-gabbana napıyonuz kızlar
ayyy valla demi tatlım sıkıldım bunaldımAynen bende o durumdayım filiz
hiç içimden çalışmak gelmiyor
ne diyeyim kızlar allah kolaylık versin çalışan annelere
slm kızlar nasılsınız
poyraz bu gece hiç uyumadı mamasını yemiyo sabah dr götürdüm grip olmuş boğazları şişmiş
çok mızmızlanıyo sürekli kucağımda allahım bebişlerimiz hasta olmasın:Saruboceq:
sağol canım ya iyi dylim iyi olalaım buna şükür..slm canım sen nasılsın
gözün aydın canım.
ay yuh yani ne dangalakmış.sensin armut aptal kadın deseydinsempatiksalakcinni
canım benım ablam da 2 oğluna doğdukları gun yaptırdı.bı sorun olmadı çok şükür bugune kadar.ama şubatta kuzenım doğum yaptı oğlu oldu.o da yaptıracaktı ama kayınbıraderı ürolog.o izin vermemiş önermıyoruz bız demış.her dr başka yani.
maşallah
size de maşallah.
sağol canım..
kızlar nerdesin yaw temizlik yapıom arada bakıyorum hiç bişi yazmamışsınızzzz[/QUOTE
ben de aldım kızımı ıkram almaya gıttım.arkadaş da yoldaymış aradı gelır bırazdan
bizim de c.tesi gunum 9.asyımız bıtıcek kısmetse 10 aylık olacak derın hanımhihoyyyt sanki daha dün doğdular yaa ne çabuk geçıyo günler.
Kızlar taŞınıyozzzzzzzzz haber geldİİİİ
hadi kolay gelsin sana canım...
ya arkadşalr ben takık bir durmdayım... bıktırıyom belki ama aaz önce mlupadan aradıalrda beni..işte günde en az 500 ml anne sütü yada devam maması almlıyımış bebekelr ya.. ya benim sütüm o akdar yokkki(sabahları sadece bir öğünde devama mamması içiyor ama oda en fazla içtiği 140 cc..buna göre az alıyordur anne sğütü yada devama mamsı ya ne yapcazki artık.. zaten öğün araları az.. birde mama sıkıltırsam acıkmadan habire tepmiş gibi oluyorum.. yemyior o zamanda.. offoff.. sizler ne yapıyorsunzu??
kız filiz gir aramıza tut
sağol canım ya iyi dylim iyi olalaım buna şükür..
ÇOK SAGOL CANIM İYİ DİLEKLERİN İÇİNgözün aydın canım.
ay yuh yani ne dangalakmış.sensin armut aptal kadın deseydinsempatiksalakcinni
canım benım ablam da 2 oğluna doğdukları gun yaptırdı.bı sorun olmadı çok şükür bugune kadar.ama şubatta kuzenım doğum yaptı oğlu oldu.o da yaptıracaktı ama kayınbıraderı ürolog.o izin vermemiş önermıyoruz bız demış.her dr başka yani.
maşallah
size de maşallah.
sağol canım..
hadi kolay gelsin sana canım...
ya arkadşalr ben takık bir durmdayım... bıktırıyom belki ama aaz önce mlupadan aradıalrda beni..işte günde en az 500 ml anne sütü yada devam maması almlıyımış bebekelr ya.. ya benim sütüm o akdar yokkki(sabahları sadece bir öğünde devama mamması içiyor ama oda en fazla içtiği 140 cc..buna göre az alıyordur anne sğütü yada devama mamsı ya ne yapcazki artık.. zaten öğün araları az.. birde mama sıkıltırsam acıkmadan habire tepmiş gibi oluyorum.. yemyior o zamanda.. offoff.. sizler ne yapıyorsunzu??
armicim tama kafana benimkide almıodur o kdr anne sütü ben doktoruma sordum mama firmalarının uydurması onlar edi yok öyle bişey dedi tabi süte ihtiycı var ama 500-700 diye bişey yok dedi
zaten dikkat ettiyseniz aptamil 2-3 ler hep kampanyada kızlar satmaya çalışıolar esşden mecburduk bişy yiyemiyodu alıyoduk
NESLİHANA KATILIYORUM ESKİDEN MAMMI VARMIŞ PRİNÇ UNLARIYLA BESLENİYODUK
Semracım çok geçmiş olsun, çok zor hastalık
benimkide kulağını tutuyor kaç gündür hiç bişey yememiş bugün,
sabah 7 de emzirdim çıktık, hala ağzını açmıyormuş , nasıl durur bir bebek bu kadar(
yarın doktora götürcem bakalım
Hülyacım taşınıyormuşsunuz sizde kolay gelsin, neden tayin falanmı çıktı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?