senin işlerin bitmezz tatlımmlülülülülülüişte geldim burdayım işleri bitirdim sonunda
slm mıllet ben geldım dunden berı netım yoktu.ay ne alısmısım sagır dılsız gıbı oldum valla.gecmısı okuyamadım ınsallah ıyısınzdır.kızımdan fırsat bulursam gecmısı okuyup gelecm öpüldünz:)
Semracım çok geçmiş olsun, çok zor hastalık
benimkide kulağını tutuyor kaç gündür hiç bişey yememiş bugün,
sabah 7 de emzirdim çıktık, hala ağzını açmıyormuş , nasıl durur bir bebek bu kadar(
yarın doktora götürcem bakalım
Hülyacım taşınıyormuşsunuz sizde kolay gelsin, neden tayin falanmı çıktı ?
sagol neslıhancıııım:)
ay ne döktürmüşsünz be bıtıremedım daha gecmısı.
kızım fırsat vermıyor birtürlü.sanırım grıp olacak burnu akıyor bır ıhkamur kaynatıp geleyım kızlar
vallabuaralr benimkızda durmuyo valla
geçmişolsuncaım
iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar hiçbişey yemiyo kafayı yemek üzereyim off yaa
semra benim kızım da 5 ay emdi ve 5.aydan bu yana sadece milupa devam sütü içiyo.ne yemek ne yoğurt ne meyve.hiç kendini üzme seninki yeni başladı heralde yememeye geçer dişlerindendir.
iyi yapmışsın canm neler yaptınızmerhaba/arkad;im yeni gitti ben de size bakayim dedim/
şifa olsun cnm kuzuyasagol neslıhancıııım:)
ay ne döktürmüşsünz be bıtıremedım daha gecmısı.
kızım fırsat vermıyor birtürlü.sanırım grıp olacak burnu akıyor bır ıhkamur kaynatıp geleyım kızlar
iyi dilekleriniz için çok saolun kızlar hiçbişey yemiyo kafayı yemek üzereyim off yaa
herkese selamlar kızlaaar geri döndüm aranıza nasılsınız bebişler nasıl
tatlım ben yokum ondan ama geldimartık hiç yazmıosunuz kızlar he
iyi akşamlar tatlımİyİ akŞamlar ben kaÇarrrr
ellerine sağlık canımişte geldim burdayım işleri bitirdim sonunda
evet insan çok alışıyo demi bende de bağımlılık yaptı vallaslm mıllet ben geldım dunden berı netım yoktu.ay ne alısmısım sagır dılsız gıbı oldum valla.gecmısı okuyamadım ınsallah ıyısınzdır.kızımdan fırsat bulursam gecmısı okuyup gelecm öpüldünz:)
haklı hepimizin eşi öyle diyo canımevet ya bağımlılık yaptı eşim diyo benden cok int diyee:)
açmadan olmuyoo:)
kankam gel ben burdayımanam herkede gitmişyaniiiiii
geldim canım yazıyom ben nerdesin hadi seni bekliyomkimse bişey yazmamış ben çıkalı burası uyuyo yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?