2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

semra benim kızım da 5 ay emdi ve 5.aydan bu yana sadece milupa devam sütü içiyo.ne yemek ne yoğurt ne meyve.hiç kendini üzme seninki yeni başladı heralde yememeye geçer dişlerindendir.

canım benimki yiyodu ama 2gündür yemiyo resmen aç yaşıyo daha hiç dişimiz yok bugün dr götürdüm boğazları şişmiş ondan dedi şurup verdi inş. çabucak geçer

iyi yapmışsın canm neler yaptınız

şifa olsun cnm kuzuya

insan çok üzülüyo bişey yemeyince bilmezmiyim cnm allah kolylık versin

saol tatlım içim gidiyo açlıktan ağlayıpta yiyemediğinde

herkese selamlar kızlaaar geri döndüm aranıza nasılsınız bebişler nasıl

hoşgeldin hülyacım

tatlım geçmişi okumadan önce hoşgeldin diyeyim
hoşgeldin tatlım
hoşbulduk cnm

hoşbulduk semracım zemuszemus

nisanurum hoş geldin cn hülya sen napıyon cnm halletinmi ev işini

Kızlar dün oğlumun idrarını vermiştik bugün sonuç için aradım doktoru, idrar yolunda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanıcaz. Sünnet işi yattı her işde bir hayır vardır diyorum ama ben oğluma nasıl ilaç içirecem onu düşünüyorum.

ya kızlar benim kızımın yüzünde biraydır küçük küçük pitirler var kırmızı gib neden oluyo bilen varmı beya var ya

herkese selamlar kızlaaar geri döndüm aranıza nasılsınız bebişler nasıl
hoşgeldin canıma.s.
geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin enjektörle sık ağzına ben şuruplarını öle içiriyorum
ya kızlar benim kızımın yüzünde biraydır küçük küçük pitirler var kırmızı gib neden oluyo bilen varmı beya var ya
alerjisi vardır batuhanın mesela metal kaşığa alerjisi varmış herhangi bişeye alerjisi olabilir

Günaydın kızlar.Nisanurum hoşgeldin tekrardan.a.s.

xx hülya benim kızımında yüzünde ve göbüşünde pütürler var.ben yumurtaya bağlıyorum.hergün yumurta yiyor diye alerji yapıyor.

hasta bebişlere geçmiş olsun.Hepinize hayırlı cumalar.İnşallah cuma cuma bebişler yemeklerini aksatmazlar.

Devam sütü konusunda ben kendi sütümü 250-300 ml arası sağıp veriyorum .Kahvaltısında 3 kaşık 90 ml mama var.Gecede muhallebisi devam sütlü oluyor.Sanırım bu şekilde 500 ml sağlıyozdur.Biberonla kesinlikle aptamili içimiyor bebelac deniycem ama onuda hangi arada vericem bilmiyorum.zaten herşeyi zorla yediriyoruz.

Son düzenleme:
:
ben geldimm kız filiz nerdesinn yoksun
valla canım kimse kalmayınca çıktım bende
yalnız durmadım
tamam canım sevindim ben zaten kötübişey dmedim çok öpüyorm sizi sevindim canım hoşgeldin tekrar
hayırdır ne oldu kız ne yaptın kıza:teytey:
nisanurum hoş geldin cn hülya sen napıyon cnm halletinmi ev işini
yok tatlım halletmemiştir baksana bize takılıyo
bize takılırken nasıl toparlayamaz ki:teytey:
geçmiş olsun canım

alerji falan olmuşundur canım yediklerine dikkat et

tatlım bebek işte bizimki de bebelac sevmiyo milupayı içiyo maşallah
gece ile bereber bizimki 400cc falan oluuyo
500cc olamadıkcokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…