semra benim kızım da 5 ay emdi ve 5.aydan bu yana sadece milupa devam sütü içiyo.ne yemek ne yoğurt ne meyve.hiç kendini üzme seninki yeni başladı heralde yememeye geçer dişlerindendir.
sagol tatlım allah bıze saglık sıhhat versın sabırde versın :)
yemeyınce ınsan nasıl üzülüyor dımı canım ınsallah ıstahı acılır kuzumun.
sorma canım yaa o değilde ben hasta olsam
benım kızda 7 ay zor emdı.devam sutude gece zar zor 100 cc ıcıyor.
iyi yapmışsın canm neler yaptınız
şifa olsun cnm kuzuya
insan çok üzülüyo bişey yemeyince bilmezmiyim cnm allah kolylık versin
herkese selamlar kızlaaar geri döndüm aranıza nasılsınız bebişler nasıl
hoşbulduk cnmtatlım geçmişi okumadan önce hoşgeldin diyeyim
hoşgeldin tatlım
canım benimki yiyodu ama 2gündür yemiyo resmen aç yaşıyo daha hiç dişimiz yok bugün dr götürdüm boğazları şişmiş ondan dedi şurup verdi inş. çabucak geçer
saol tatlım içim gidiyo açlıktan ağlayıpta yiyemediğinde
hoşgeldin hülyacım
hülya ordamısın
evet cnm burdayım okudum cnm sorun yok öptüm sizi opuyorumnanaktan
ben geldimm kız filiz nerdesinn yoksun
hoşgeldin canıma.s.herkese selamlar kızlaaar geri döndüm aranıza nasılsınız bebişler nasıl
geçmiş olsun tatlım allah acil şifalar versin enjektörle sık ağzına ben şuruplarını öle içiriyorumKızlar dün oğlumun idrarını vermiştik bugün sonuç için aradım doktoru, idrar yolunda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanıcaz. Sünnet işi yattı her işde bir hayır vardır diyorum ama ben oğluma nasıl ilaç içirecem onu düşünüyorum.
alerjisi vardır batuhanın mesela metal kaşığa alerjisi varmış herhangi bişeye alerjisi olabilirya kızlar benim kızımın yüzünde biraydır küçük küçük pitirler var kırmızı gib neden oluyo bilen varmı beya var ya
valla canım kimse kalmayınca çıktım bendeben geldimm kız filiz nerdesinn yoksun
hayırdır ne oldu kız ne yaptın kıza:teytey:tamam canım sevindim ben zaten kötübişey dmedim çok öpüyorm sizi sevindim canım hoşgeldin tekrar
yok tatlım halletmemiştir baksana bize takılıyonisanurum hoş geldin cn hülya sen napıyon cnm halletinmi ev işini
geçmiş olsun canımKızlar dün oğlumun idrarını vermiştik bugün sonuç için aradım doktoru, idrar yolunda enfeksiyon varmış antibiyotik kullanıcaz. Sünnet işi yattı her işde bir hayır vardır diyorum ama ben oğluma nasıl ilaç içirecem onu düşünüyorum.
alerji falan olmuşundur canım yediklerine dikkat etya kızlar benim kızımın yüzünde biraydır küçük küçük pitirler var kırmızı gib neden oluyo bilen varmı beya var ya
Günaydın kızlar.Nisanurum hoşgeldin tekrardan.a.s.
xx hülya benim kızımında yüzünde ve göbüşünde pütürler var.ben yumurtaya bağlıyorum.hergün yumurta yiyor diye alerji yapıyor.
hasta bebişlere geçmiş olsun.Hepinize hayırlı cumalar.İnşallah cuma cuma bebişler yemeklerini aksatmazlar.
Devam sütü konusunda ben kendi sütümü 250-300 ml arası sağıp veriyorum.Kahvaltısında 3 kaşık 90 ml mama var.Gecede muhallebisi devam sütlü oluyor.Sanırım bu şekilde 500 ml sağlıyozdur.Biberonla kesinlikle aptamili içimiyor bebelac deniycem ama onuda hangi arada vericem bilmiyorum.zaten herşeyi zorla yediriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?