2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın birazdan kızımı kbb doktoruna kontrole götürcez bakalım iltihap geçmiş mi

geçmiş olsun canım ben de hep şırıngayla verdim ilaçlarını

ya kızlar benim kızımın yüzünde biraydır küçük küçük pitirler var kırmızı gib neden oluyo bilen varmı beya var ya

canım öpüyosanız cildi hassastır özellikle bizim babamız öpünce sakal da yok ama yine de yüzü kızarıyor

hadi özlemcim hayırlısıyla geçmiştir inş
gelince bize de haber ver

günaydın herkese
dün komşum doğum yapmıştı eşide görevli somaliye gitti araba var kullanan yok yazık annesi geldi araba koltuğu varsa götüreyim biz daha almadıkdedi bende ben götürürüm dedim sağlık ocağına gitcez yarımaat var apartmanda artıl en küçük biz deiliz öğlen gelirim anca kızlar grş öpt hapinizi

özlem never neslihan kanka neslihan çok sagolun kızlar anlamdınmki ben herzman yediklerini yiyo bugünden itbaren vermiyecem bakalım düzelecekmi yoksa kuruluktan mı oluyo çokta kuru öpemiyoz doktorzaten öptürmüyo

filiz_111, xxh.ydxx+, Ahmir09, ela26+
5 KULLANICI 1 MıSAFıR
TOPLAM 6 KıŞı
DıĞER KAYITLI KıM ACABA KENDıNı SAKLAYAN
ÇIK ORTAYA KıMSEN

filizcim ben her sabah yollarım öyleysesositososito
ay evet bende kanal d izliyom bizimkilerde birbirine bağımlılar her akşam her akşam görüşülürmü ya mecburmuyum ben yani hep görmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…