günaydın canımKızlar günaydın....
nasılsınız??
biz bugün dr a gidicez aylık kontrole..
günaydın kızlar biz kaynanadan çekiyozya gelinlerimizi daha iyi anlarız ona göre davranırızaklinialirimsmile
Kızlar günaydın....
nasılsınız??
biz bugün dr a gidicez aylık kontrole..
evett biz geldik nihayet geçmiş kulak iltihabı boğazına da bakayım dedi dr ama bizimki ağzını açmadı doktor da bu kızla işiniz var sizin diyo
pınarcım her ay götürmeye devam mı bizim doktorumuz 1 yaşına kadar getirmenize gerek yok dedi
armicim tama kafana benimkide almıodur o kdr anne sütü ben doktoruma sordum mama firmalarının uydurması onlar edi yok öyle bişey dedi tabi süte ihtiycı var ama 500-700 diye bişey yok dedi
zaten dikkat ettiyseniz aptamil 2-3 ler hep kampanyada kızlar satmaya çalışıolar esşden mecburduk bişy yiyemiyodu alıyoduk
evett biz geldik nihayet geçmiş kulak iltihabı boğazına da bakayım dedi dr ama bizimki ağzını açmadı doktor da bu kızla işiniz var sizin diyo
pınarcım her ay götürmeye devam mı bizim doktorumuz 1 yaşına kadar getirmenize gerek yok dedi
hay maşşlah yawrum benim bende 5dakka babsına bırakıtm sanki1gün görmemiş nasıl çıglıkatıyo beni alsın diyeGünaydınnnn kızlarrr nasılsınızz bakimmmmm bizlerr hastalıktan kurtulamaya çalışıyoruzzz(
dün işten çıktım anneme gittim duruya annem bakıyooo bende arada top gibi bi oraya bi oraya yoruldum valla neyse kapıdan içeri girdimmm duru beni görünce odanın bi ucundan kapıya kadar yürüyerek geldiii ama nasılll hızlı hızlı adımlar atıyooo gidicem sandı yavrumm bi sarılıyoooo adımlar çoğaldı ya kendi kendini alkışlıyo yürüdükçe bide opuyorumnanaktan edepsizzzz
dimi ama ya .. vala ne bilyim kafama taktım inınki... zaten kafaytı yicem yakında takmşılıktan):)
sanada canım yiolmya çalışıyoz sagolbu arada herkese hayırlı cumalar olsun.. umarım tüm bebişlerde annelerimzide yidir..
bayyyyyyykızlar size iyi sohbetler
ben çıkıyorum
öğleden sonra görüşmek üzere by
evet tam 9 aylık olduk bugünnn hehe ne kadar da çabuk geçiyo günlerrrr bebekliğini özledimmm
hay maşşlah yawrum benim bende 5dakka babsına bırakıtm sanki1gün görmemiş nasıl çıglıkatıyo beni alsın diye
bende öyleydimyahalende öyleyimde izedeyazık azcık relax ollım
sanada canım yiolmya çalışıyoz sagol
bayyyyyyy
maşşlahcanım bizde dün 10ayımız bitti
evet tam 9 aylık olduk bugünnn hehe ne kadar da çabuk geçiyo günlerrrr bebekliğini özledimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?