2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar günaydın....
nasılsınız??
biz bugün dr a gidicez aylık kontrole..

günaydın kızlar biz kaynanadan çekiyozya gelinlerimizi daha iyi anlarız ona göre davranırızaklinialirimsmile

Kızlar günaydın....
nasılsınız??
biz bugün dr a gidicez aylık kontrole..
günaydın canım
iyiyiz sen nasılsın
gidin bakalım
hayırlı haberlerle gelin
günaydın kızlar biz kaynanadan çekiyozya gelinlerimizi daha iyi anlarız ona göre davranırızaklinialirimsmile

demi tatlım bizim kaynanalar cadıkötükedihüso

evett biz geldik nihayet geçmiş kulak iltihabı boğazına da bakayım dedi dr ama bizimki ağzını açmadı doktor da bu kızla işiniz var sizin diyo
pınarcım her ay götürmeye devam mı bizim doktorumuz 1 yaşına kadar getirmenize gerek yok dedi

iyi bari canım çok sevindim geçmesine

hayırlı haberlerle gelin pınar
geçmiş olsun özlemcim
ayşe herşeyde vrdır bi hayır tatlım inş. çabuk iyileşir oğluşun
kızlar bim'e gelen laptop lardan aldınızmı oynarlarmıki ben alayım diyorum amafisfisfis

Günaydınnnn kızlarrr nasılsınızz bakimmmmm bizlerr hastalıktan kurtulamaya çalışıyoruzzz (

dün işten çıktım anneme gittim duruya annem bakıyooo bende arada top gibi bi oraya bi oraya yoruldum valla neyse kapıdan içeri girdimmm duru beni görünce odanın bi ucundan kapıya kadar yürüyerek geldiii ama nasılll hızlı hızlı adımlar atıyooo gidicem sandı yavrumm bi sarılıyoooo adımlar çoğaldı ya kendi kendini alkışlıyo yürüdükçe bide opuyorumnanaktan edepsizzzz

dimi ama ya .. vala ne bilyim kafama taktım inınki... zaten kafaytı yicem yakında takmşılıktan):)

iyi geçmiş olsun canım
bizimkide çok inat doktordadediçok çekeceksiniz bundan elinden bişey almakam atıyokendi yerlere yürüteçdedegeri geri hızlı gidip vuruyo kafayı çok akıllılar çok maşllah pınarcım iyi haberlerle gel bende pazartesi sonkez getirem bakam zaturesi geçmiş astım alerjisi varmı diye bakcak birde yüzleirde çok kötü herzman yedigi şeyler ama ne bilem ne oldu bugün vermiyomamayla geçiştirecem bakma 1aydır var küçük sivilcegibi pitür pitür kırmızı çokd kuru cildi kuruda ondanmı oluyo acaba

kızlar size iyi sohbetler
ben çıkıyorum
öğleden sonra görüşmek üzere by

evet tam 9 aylık olduk bugünnn hehe ne kadar da çabuk geçiyo günlerrrr bebekliğini özledimmm

hay maşşlah yawrum benim bende 5dakka babsına bırakıtm sanki1gün görmemiş nasıl çıglıkatıyo beni alsın diye

dimi ama ya .. vala ne bilyim kafama taktım inınki... zaten kafaytı yicem yakında takmşılıktan):)

bende öyleydimyahalende öyleyimde izedeyazık azcık relax ollım

bu arada herkese hayırlı cumalar olsun.. umarım tüm bebişlerde annelerimzide yidir..
sanada canım yiolmya çalışıyoz sagol
kızlar size iyi sohbetler
ben çıkıyorum
öğleden sonra görüşmek üzere by
bayyyyyyy
evet tam 9 aylık olduk bugünnn hehe ne kadar da çabuk geçiyo günlerrrr bebekliğini özledimmm

maşşlahcanım bizde dün 10ayımız bitti

hay maşşlah yawrum benim bende 5dakka babsına bırakıtm sanki1gün görmemiş nasıl çıglıkatıyo beni alsın diye

bende öyleydimyahalende öyleyimde izedeyazık azcık relax ollım

nolcek böyle bilmme.. benim kız damak tadına çok düşkün.. bişeyi sevmeyince sevmiyor

sanada canım yiolmya çalışıyoz sagol

bayyyyyyy

maşşlahcanım bizde dün 10ayımız bitti

aman biz iyi olaımda onalrda iyi olur inşş:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…