2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

herkese merhebe kızlar 4-5gündür giremedim nete pek,

eee nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım eee epey birikmiştir,

umarım herkes iidir tabi bebişlerde

bizde huysuzluk hat safhada valla

ama artık geceleri yavaş yavaş düzene giriyoruz maşallah diyeyim

herkese hayırlı cumalar arkadaslar.
aysecım ınsallah cabuk ıyılesır kuzucuk.
bebeıslerımız buyuyor ya 10 ayı dolduranlara masallah nice yaslarınıda görürüz ınsallah.
bu arada sema nerelerde haberı olan varmı gırmıyor artık.

yasemin yürüyomu senin kuzuda ay maşallah

haziran bebişeleri ammada hızlı çıktı he

YÜRÜYOOO valla çok hızlı çıktılarrr inşallahhh sağlam adımlarrla ilerlerler bu hayattaaa herşey gönüllerince olsun inşş :Saruboceq::

amin canım

ay ya ne güzel bende kızım biran önce yürüsün istiyorum çok mutlusundur eminim
maşallah bebeğime göz nazar değmesin yasemin

ilk nasıl yürüdü yasemin ay ben şok olurum ilk gördüğümde heralde :)))

günaydın canım
iyiyiz sen nasılsın
gidin bakalım
hayırlı haberlerle gelin

demi tatlım bizim kaynanalar cadıkötükedihüso
iyiyiz şükür tatlım...inşallah..

maşallah tatlım 10 bitmiş
evet canım 10 aylık oldu minik erkekim

tatlım 1 yaşına kadar her ay gelin sonra ara vericez dedi...

İnşallah canım...biz önceden mini laptop almıştık batuya a ya basınca anne,b ye basınca baba,c ye basınca cici ....batu çok seviyo...eğer bu tarz bişise al bence kelime dağarcığını geliştirio bence...

oyoy yerim ben kuzuyu maşallah yürümeye başlamış durucuk...

pınarcımmm nbr cnm.. naılsını?görüşemdik. hadi güzel habeler canım:))
Bitanem bende bakıyorum sana göremedim ...nasılsın??

armagan sen benihatırlıyonmueskiden ilkyazarken armızda şukadar var diyoduk
tertippp beni unutma...

Canım bugün dr a gidince kilo,boy msj atıcam sana öptüm

Canım nasılsın???

aşk olsun kimse bana bişey yazmamışşşş küstümmmalsanaalsanasmile

Tatlım bu arada geçmiş olsun....kök söktürecek demekki minik cadı...

Bizde sabah doktordan geldik, üroloğa gittik sünnet önermedi ama karar sizin dedi 7 yaşından sonra öneriyorum ben diyor, bezli olduğu için asit yakar sünnet yerini diyor 1 haftada anca iyileşir hep ağlar dedi, sanırım 7 yaşına kaldı bizim sünnet işi, iyi gaza gelmiştim oysaki.

Kızlar oğlum artık neredeyse hiç kahvaltı yemiyor ağzını açmıyor, kaşık gördümü kafa sallıyor, ama kendi ekmek, simit kemirmeye beyılıyor sanırım kendi yemek istiyor ama kahvaltı konusu çok önemli ne yapcam bilmiyorum, yumurtayı nasıl yediriyorsunuz, çorbalarına katan vardı sanırım.

Kanal D yi bende izledim, bu üstün dökmen tam bir anacı.
Birde demiyorlarmı kayınvalideye eşinizi doğurduğu için kıymet verilmeli diye, anasını satim sanki bizi sığır mıçtı, bizi ana doğurmadı, niye kimse bize kıymet vermiyor, eşlerimizde gitsin analarımıza elpençe divan eşimi doğurduğun için minnettarım desin.

arkadaşlar kaynana gerçekten iyide olsa yine insana kötü geliyor bu bir gerçek.Yapacak birşey yok.Bizlerde ne kadar iyi olsak onlara kötüyüz.Bu bir kısır döngü böyle gelmiş böyle gider.
Mesafeyi korumak gerek elinden geldiğince.Yüz yüze bakmak zorundayız malesef.

Ben batık durumdayım anlatsam sayfalarca yazarım biz altlı üstlü yaşıyoruz.Annem le kaynanam arasında dağlar değil kıtalar kadar fark var.Ben hep annemi arıyorum.Ama şuda bir gerçekse benim annem benim için ne kadar değerliyse,eşimin anneside onun için o kadar değerli.Annen şöyle böyle dediğimde üzüldüğünü görüyorum.Sonra onu üzdüm diye ben üzülüyorum.Keşke sağlığı yerinde olsa da annem çocuğumla kalsa.Düşünün şehirde yaşayıpta çarşıya gitmeyi bilmeyen biriyle yaşıyorum ben.Ha birde aramızda dil farkı var.Çocuğumla arapça konuşuyor hep.Ben öncelikle Türkçe öğrensin istiyorum.Çünkü Türkiye de yaşıyor.Türkçesinin düzgün olması lazım.ışte ,özel hayatında bu hep karşısına çıkacak.Ama anlamıyorlar.Ne diyimki yine de bakıcıdan iyi işte.Bebeğin çamaşırlarını yıkama derimm kendince yıkamaya kalkar.Bulaşıklarını diğer bulaşıklara karıştırır ben birdaha yıkarım.

Gene de çok büyük sorunlar değil bunlar ne diyim herşey çocuğumm için fazlasıyla sevgi gördüğü bir ortamda büyüyor.Sonrası içinse bakıcaz.

Buarada yasemin1 gözün aydın erva duru yürüyormuş maşallah

armagan sen benihatırlıyonmueskiden ilkyazarken armızda şukadar var diyoduk
hatırlkıyorum canım.. demek arazmıda iki gün varmış. gerçi ben sezerynala doğum yaptım ama.. eskiden çok yamzıyordun sen değilmi??

evet armagan yazmıyodum fırsat olmuyodu küçükten çokusardıyemezdiiçmezdi şimdi yürüteçle geziyoya fırsat bulyorum bende sezaryanla yaptım nomalde 3hazirandı

canım ben çorbasına katıyorum.. benimkide karışık asla yemiyorkahvaltıyı.. bende ayrı yediriyorum.. yumurtayı seviyor.. peyniri eh işte..ama asla karışık yemiyor.. yumurta yemediğide oluyor.. o zaman çorbasına katıyorum terbiye yapıp canım.. öyle dene istersen..

evet armagan yazmıyodum fırsat olmuyodu küçükten çokusardıyemezdiiçmezdi şimdi yürüteçle geziyoya fırsat bulyorum bende sezaryanla yaptım nomalde 3hazirandı
anladım cnm.. şimdi yarazmlar artık tam.. benimkide nromalde 8 hazirandı canım.. ama sezeryna olucna babsının doğumgününde bari olsun deik.. 24 mayıs oldu:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…