pınarcımmm nbr cnm.. naılsını?görüşemdik. hadi güzel habeler canım:))
yasemin yürüyomu senin kuzuda ay maşallah
haziran bebişeleri ammada hızlı çıktı he
iyiyiz şükür tatlım...inşallah..günaydın canım
iyiyiz sen nasılsın
gidin bakalım
hayırlı haberlerle gelin
demi tatlım bizim kaynanalar cadıkötükedihüso
evet canım 10 aylık oldu minik erkekimmaşallah tatlım 10 bitmiş
tatlım 1 yaşına kadar her ay gelin sonra ara vericez dedi...evett biz geldik nihayet geçmiş kulak iltihabı boğazına da bakayım dedi dr ama bizimki ağzını açmadı doktor da bu kızla işiniz var sizin diyo
pınarcım her ay götürmeye devam mı bizim doktorumuz 1 yaşına kadar getirmenize gerek yok dedi
İnşallah canım...biz önceden mini laptop almıştık batuya a ya basınca anne,b ye basınca baba,c ye basınca cici ....batu çok seviyo...eğer bu tarz bişise al bence kelime dağarcığını geliştirio bence...hayırlı haberlerle gelin pınar
geçmiş olsun özlemcim
ayşe herşeyde vrdır bi hayır tatlım inş. çabuk iyileşir oğluşun
kızlar bim'e gelen laptop lardan aldınızmı oynarlarmıki ben alayım diyorum amafisfisfis
oyoy yerim ben kuzuyu maşallah yürümeye başlamış durucuk...Günaydınnnn kızlarrr nasılsınızz bakimmmmm bizlerr hastalıktan kurtulamaya çalışıyoruzzz(
dün işten çıktım anneme gittim duruya annem bakıyooo bende arada top gibi bi oraya bi oraya yoruldum valla neyse kapıdan içeri girdimmm duru beni görünce odanın bi ucundan kapıya kadar yürüyerek geldiii ama nasılll hızlı hızlı adımlar atıyooo gidicem sandı yavrumm bi sarılıyoooo adımlar çoğaldı ya kendi kendini alkışlıyo yürüdükçe bide opuyorumnanaktan edepsizzzz
Bitanem bende bakıyorum sana göremedim ...nasılsın??pınarcımmm nbr cnm.. naılsını?görüşemdik. hadi güzel habeler canım:))
tertippp beni unutma...armagan sen benihatırlıyonmueskiden ilkyazarken armızda şukadar var diyoduk
Canım bugün dr a gidince kilo,boy msj atıcam sana öptümherkese merhebe kızlar 4-5gündür giremedim nete pek,
eee nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım eee epey birikmiştir,
umarım herkes iidir tabi bebişlerde
bizde huysuzluk hat safhada valla
ama artık geceleri yavaş yavaş düzene giriyoruz maşallah diyeyim
herkese hayırlı cumalar arkadaslar.
aysecım ınsallah cabuk ıyılesır kuzucuk.
bebeıslerımız buyuyor ya 10 ayı dolduranlara masallah nice yaslarınıda görürüz ınsallah.
bu arada sema nerelerde haberı olan varmı gırmıyor artık.
evett biz geldik nihayet geçmiş kulak iltihabı boğazına da bakayım dedi dr ama bizimki ağzını açmadı doktor da bu kızla işiniz var sizin diyo
pınarcım her ay götürmeye devam mı bizim doktorumuz 1 yaşına kadar getirmenize gerek yok dedi
hatırlkıyorum canım.. demek arazmıda iki gün varmış. gerçi ben sezerynala doğum yaptım ama.. eskiden çok yamzıyordun sen değilmi??armagan sen benihatırlıyonmueskiden ilkyazarken armızda şukadar var diyoduk
iyiyiz şükür tatlım...inşallah..
evet canım 10 aylık oldu minik erkekim
tatlım 1 yaşına kadar her ay gelin sonra ara vericez dedi...
İnşallah canım...biz önceden mini laptop almıştık batuya a ya basınca anne,b ye basınca baba,c ye basınca cici ....batu çok seviyo...eğer bu tarz bişise al bence kelime dağarcığını geliştirio bence...
oyoy yerim ben kuzuyu maşallah yürümeye başlamış durucuk...
Bitanem bende bakıyorum sana göremedim ...nasılsın??
tertippp beni unutma...
Canım bugün dr a gidince kilo,boy msj atıcam sana öptüm
pınoşum evet canım ya görüşemdik.. bende bayadır yoktum.. nbr nasılsın batıuşumuz nsıl?bugün kontrole gideyirosunuz demekki.. hadi güzel haberler canım..
Canım nasılsın???
Bizde sabah doktordan geldik, üroloğa gittik sünnet önermedi ama karar sizin dedi 7 yaşından sonra öneriyorum ben diyor, bezli olduğu için asit yakar sünnet yerini diyor 1 haftada anca iyileşir hep ağlar dedi, sanırım 7 yaşına kaldı bizim sünnet işi, iyi gaza gelmiştim oysaki.
Kızlar oğlum artık neredeyse hiç kahvaltı yemiyor ağzını açmıyor, kaşık gördümü kafa sallıyor, ama kendi ekmek, simit kemirmeye beyılıyor sanırım kendi yemek istiyor ama kahvaltı konusu çok önemli ne yapcam bilmiyorum, yumurtayı nasıl yediriyorsunuz, çorbalarına katan vardı sanırım.
anladım cnm.. şimdi yarazmlar artık tam.. benimkide nromalde 8 hazirandı canım.. ama sezeryna olucna babsının doğumgününde bari olsun deik.. 24 mayıs oldu:))evet armagan yazmıyodum fırsat olmuyodu küçükten çokusardıyemezdiiçmezdi şimdi yürüteçle geziyoya fırsat bulyorum bende sezaryanla yaptım nomalde 3hazirandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?