2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyi olmaya çalışıyoruz hülyacım sen nasılsınn nisa nasıl

hosgeldın nısacım nasılsın?
pınarcım kontrole gıttınızmı?dr ne dedı?

kimsecikler kalmamış kızlar
yasemin1 kzın yürüyomuş ne güzel
elada 1 aydır yürüyoda tam anlamıyla yürümüyoo düşüyo gören yürüyo maşşalah diyoo erken yürümüş diyoo arada kalkıyo tekrar yürüyo cnm sizinnasıl

Son düzenleme:
kızlar ben çok yazamıyorum elayala uğraşmaktan kusura bakmayın anca oluyoo yemek ev işi derken akşamda eşim geliyo fırsat bulduktca giriyom anca okuyom çıkıyom dışarsını istiyo ela havada süper

kızlar be kdr çok yazmışsınız oku oku bitiremedim wallazemuszemus
aman maşallah geçsin tabi geçmiş olsun canım biizm doktorumuzda öyle dedi 1 yaşına kdr gerek yok dedi bi ara gidip kan sayımı yaptırcaz o kadar inşallah ihtiyacımız kalmaz canım:Saruboceq:
ah yürüyomu prenses inanmıyorum yaa süper bişeydir kesin hadi hayırlı olsun canım tıpış tıpış yürüsün sağlam adımlar atsın inşallah

dimi ama ya .. vala ne bilyim kafama taktım inınki... zaten kafaytı yicem yakında takmşılıktan):)
boşver cnm hepimizi takıyouz bazen bişeylere ama bu takılcak bi konu deil canım
kızlar size iyi sohbetler
ben çıkıyorum
öğleden sonra görüşmek üzere by
afiyet olsun şekeriim

maşh canım.. biizmde iki gün öcne 10 ayımzı biti.. 11 e girdik:))günelr su gibi geçiyor.. yaşlarına az kaldı:))
maşallah nice aylara yıllara inşallah canım
evet canım bayaadır yoksun özledik walla doğum günü çekilişi yapıldı haberin oldumu bilmiyorum haberin yoksa topiğe gir bak canımopuyorumnanaktan
sanada tatlım sema girmiyo bayaadır ama facebookta rastlıyorum

aşk olsun kimse bana bişey yazmamışşşş küstümmmalsanaalsanasmile
banada yazmamışlar boşwer canım lülülülülülü

evet pınarcım aynen sağolasın.
kızlar ben okula gidiyom görüşürüz hadi bay
hadi iyi dersler canım kolay gelsin

hayırlısı olsun canım napalım her işte bi hayır vardır diyoruz işte daha iyi öyle ayrı yemesi tatlım artık bulamaç yemezlerki ver eline kaşar ekmek kemirsin ben öle yapıyorum kendi yemeyi seviyo
hepinize hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım
sanada canım iyiyiz nolsun işte uğraşıyoruz gelmene sevindik walla gelin tabi eskisi gibi olsunopuyorumnanaktana.s.

iyi olmaya çalışıyoruz hülyacım sen nasılsınn nisa nasıl
bende iyiyim cnm saol nisa huysuz bu ara üst dişlerini bekliyorum ama hala gelmedi geçmi çıkıcak ne alttakiler 1 ayı geçti çıkalı üstlerde çıkar dedik ama köse kaldı kızım altta var üstte yokkaydirigubbakcemile3

saol cnm bende sizleri gördüğüme sevindim cnm yerimseniben

e canım kalkıp koşçak hali yok ya öyle öyle yürücek işte yavaş yavaş bizimki daha emeklemiyo bile ne yürümesi

kızlar ben çok yazamıyorum elayala uğraşmaktan kusura bakmayın anca oluyoo yemek ev işi derken akşamda eşim geliyo fırsat bulduktca giriyom anca okuyom çıkıyom dışarsını istiyo ela havada süper

oh walla orların tadını çıkar canım bizim yerimizede gezzz

cnm 28 derece turisler denizegirmeye başlar yavaş yavaş artık

cnm 28 derece turisler denizegirmeye başlar yavaş yavaş artık
denize yakınmısınız canım gerçekten çok şanslıyın ya ofofff

hoşbuldum canıminan çorbasını içti uyumak üzereydi
uyusunda büyüsün minik kuş

takip ediyorum ama yazamıyorumm cicişşlerrr muckkkk
tamam canımkaydirigubbakcemile5
kızlar dağıldınız nereye gittiniz ya
tatlım ben batuhanla uğraşıyorum wala gidip geliyom annem gelcek bursadan yolda şimdi onu bekliom flan filanndelikafadulden

neslıhancım hadı gözün ayddın annen gelıyor ne güzel .
darısı benım anneme ınsallah ama nerdeeee(((
filizcim sen nasılsın canım
yasemıncım masallah kızına yuruyormus.bızımkı emeklemıyor bıle tembel tenekem benım

neslihan cnm 5 dkkdeniz lojman içindede girilcek yer var burda girioz genelde cnm marmaristedegüzel yerler var incekum süper uzak biraz tavsiye ederim

Mert bugünlerde çok mızmız, çok uykusu var salıncağa koyuyorum yarım saat sallıyorum çocuk bir türlü gözlerini kapamıyor,öyle tavana bakıyor, birde hep yan yatmayı seviyor.

Hava burdada çok güzel ama dışarıya çıkacak gücü bulamıorum kendimde, uykususuzm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…