evett biz geldik nihayet geçmiş kulak iltihabı boğazına da bakayım dedi dr ama bizimki ağzını açmadı doktor da bu kızla işiniz var sizin diyo
pınarcım her ay götürmeye devam mı bizim doktorumuz 1 yaşına kadar getirmenize gerek yok dedi
ah yürüyomu prenses inanmıyorum yaa süper bişeydir kesin hadi hayırlı olsun canım tıpış tıpış yürüsün sağlam adımlar atsın inşallahGünaydınnnn kızlarrr nasılsınızz bakimmmmm bizlerr hastalıktan kurtulamaya çalışıyoruzzz(
dün işten çıktım anneme gittim duruya annem bakıyooo bende arada top gibi bi oraya bi oraya yoruldum valla neyse kapıdan içeri girdimmm duru beni görünce odanın bi ucundan kapıya kadar yürüyerek geldiii ama nasılll hızlı hızlı adımlar atıyooo gidicem sandı yavrumm bi sarılıyoooo adımlar çoğaldı ya kendi kendini alkışlıyo yürüdükçe bide opuyorumnanaktan edepsizzzz
boşver cnm hepimizi takıyouz bazen bişeylere ama bu takılcak bi konu deil canım
dimi ama ya .. vala ne bilyim kafama taktım inınki... zaten kafaytı yicem yakında takmşılıktan):)
afiyet olsun şekeriimkızlar size iyi sohbetler
ben çıkıyorum
öğleden sonra görüşmek üzere by
maşallah nice aylara yıllara inşallah canım
maşh canım.. biizmde iki gün öcne 10 ayımzı biti.. 11 e girdik:))günelr su gibi geçiyor.. yaşlarına az kaldı:))
evet canım bayaadır yoksun özledik walla doğum günü çekilişi yapıldı haberin oldumu bilmiyorum haberin yoksa topiğe gir bak canımopuyorumnanaktanherkese merhebe kızlar 4-5gündür giremedim nete pek,
eee nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım eee epey birikmiştir,
umarım herkes iidir tabi bebişlerde
bizde huysuzluk hat safhada valla
ama artık geceleri yavaş yavaş düzene giriyoruz maşallah diyeyim
sanada tatlım sema girmiyo bayaadır ama facebookta rastlıyorumherkese hayırlı cumalar arkadaslar.
aysecım ınsallah cabuk ıyılesır kuzucuk.
bebeıslerımız buyuyor ya 10 ayı dolduranlara masallah nice yaslarınıda görürüz ınsallah.
bu arada sema nerelerde haberı olan varmı gırmıyor artık.
banada yazmamışlar boşwer canım lülülülülülüaşk olsun kimse bana bişey yazmamışşşş küstümmmalsanaalsanasmile
hadi iyi dersler canım kolay gelsinevet pınarcım aynen sağolasın.
kızlar ben okula gidiyom görüşürüz hadi bay
hayırlısı olsun canım napalım her işte bi hayır vardır diyoruz işte daha iyi öyle ayrı yemesi tatlım artık bulamaç yemezlerki ver eline kaşar ekmek kemirsin ben öle yapıyorum kendi yemeyi seviyoBizde sabah doktordan geldik, üroloğa gittik sünnet önermedi ama karar sizin dedi 7 yaşından sonra öneriyorum ben diyor, bezli olduğu için asit yakar sünnet yerini diyor 1 haftada anca iyileşir hep ağlar dedi, sanırım 7 yaşına kaldı bizim sünnet işi, iyi gaza gelmiştim oysaki.
Kızlar oğlum artık neredeyse hiç kahvaltı yemiyor ağzını açmıyor, kaşık gördümü kafa sallıyor, ama kendi ekmek, simit kemirmeye beyılıyor sanırım kendi yemek istiyor ama kahvaltı konusu çok önemli ne yapcam bilmiyorum, yumurtayı nasıl yediriyorsunuz, çorbalarına katan vardı sanırım.
sanada canım iyiyiz nolsun işte uğraşıyoruz gelmene sevindik walla gelin tabi eskisi gibi olsunopuyorumnanaktana.s.hepinize hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım
bende iyiyim cnm saol nisa huysuz bu ara üst dişlerini bekliyorum ama hala gelmedi geçmi çıkıcak ne alttakiler 1 ayı geçti çıkalı üstlerde çıkar dedik ama köse kaldı kızım altta var üstte yokkaydirigubbakcemile3iyi olmaya çalışıyoruz hülyacım sen nasılsınn nisa nasıl
kızlar be kdr çok yazmışsınız oku oku bitiremedim wallazemuszemus
aman maşallah geçsin tabi geçmiş olsun canım biizm doktorumuzda öyle dedi 1 yaşına kdr gerek yok dedi bi ara gidip kan sayımı yaptırcaz o kadar inşallah ihtiyacımız kalmaz canım:Saruboceq:
ah yürüyomu prenses inanmıyorum yaa süper bişeydir kesin hadi hayırlı olsun canım tıpış tıpış yürüsün sağlam adımlar atsın inşallah
boşver cnm hepimizi takıyouz bazen bişeylere ama bu takılcak bi konu deil canım
afiyet olsun şekeriim
maşallah nice aylara yıllara inşallah canım
evet canım bayaadır yoksun özledik walla doğum günü çekilişi yapıldı haberin oldumu bilmiyorum haberin yoksa topiğe gir bak canımopuyorumnanaktan
sanada tatlım sema girmiyo bayaadır ama facebookta rastlıyorum
banada yazmamışlar boşwer canım lülülülülülü
hadi iyi dersler canım kolay gelsin
hayırlısı olsun canım napalım her işte bi hayır vardır diyoruz işte daha iyi öyle ayrı yemesi tatlım artık bulamaç yemezlerki ver eline kaşar ekmek kemirsin ben öle yapıyorum kendi yemeyi seviyo
sanada canım iyiyiz nolsun işte uğraşıyoruz gelmene sevindik walla gelin tabi eskisi gibi olsunopuyorumnanaktana.s.
e canım kalkıp koşçak hali yok ya öyle öyle yürücek işte yavaş yavaş bizimki daha emeklemiyo bile ne yürümesikimsecikler kalmamış kızlar
yasemin1 kzın yürüyomuş ne güzel
elada 1 aydır yürüyoda tam anlamıyla yürümüyoo düşüyo gören yürüyo maşşalah diyoo erken yürümüş diyoo arada kalkıyo tekrar yürüyo cnm sizinnasıl
kızlar ben çok yazamıyorum elayala uğraşmaktan kusura bakmayın anca oluyoo yemek ev işi derken akşamda eşim geliyo fırsat bulduktca giriyom anca okuyom çıkıyom dışarsını istiyo ela havada süper
hoşbuldum canıminan çorbasını içti uyumak üzereydifilizim hoşgeldin canımm napıo oğluş
takip ediyorum ama yazamıyorumm cicişşlerrr muckkkk
denize yakınmısınız canım gerçekten çok şanslıyın ya ofofffcnm 28 derece turisler denizegirmeye başlar yavaş yavaş artık
uyusunda büyüsün minik kuşhoşbuldum canıminan çorbasını içti uyumak üzereydi
tamam canımkaydirigubbakcemile5takip ediyorum ama yazamıyorumm cicişşlerrr muckkkk
tatlım ben batuhanla uğraşıyorum wala gidip geliyom annem gelcek bursadan yolda şimdi onu bekliom flan filanndelikafaduldenkızlar dağıldınız nereye gittiniz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?