gözün aydın canım ohhh ne güzeldenize yakınmısınız canım gerçekten çok şanslıyın ya ofofff
uyusunda büyüsün minik kuş
tamam canımkaydirigubbakcemile5
tatlım ben batuhanla uğraşıyorum wala gidip geliyom annem gelcek bursadan yolda şimdi onu bekliom flan filanndelikafadulden
neslıhancım hadı gözün ayddın annen gelıyor ne güzel .
darısı benım anneme ınsallah ama nerdeeee(((
filizcim sen nasılsın canım
yasemıncım masallah kızına yuruyormus.bızımkı emeklemıyor bıle tembel tenekem benım
Allah kolaylık versin ayşecim
Kızlar konu harici birşey ama çalışanlara soracağım.Elinizde bütçe örneği var mı?
Biranda bütçe çıkar mamızı istediler de?Napıcam bende şaşmış durumdayım
Kızlar antibiyotiği hergün aynı saattemi vermek gerekiyor? Bilgisi olan varmı
evt cnm kaç saatte birse ona göre ver etki etmez yoksa gecmiş olsun
Hülya ne yaptın ev buldunuz mu?
Ya eczacı yazmamış günde kaç kez vereceğimi reçetede 1 çarpı 3/4 ölçek yazıyor, sanırım günde 1 tane değilmi, eczanenin numarasıınıda bilmiyorum.
yok canım yarın gidecek eşim bihafta orda kalcak ev bakacak bulursa hafta sonu taşınacaz canım sagol sordugun için
biz çok kullandıgımızdan sabah 10veriyosan gecede 10verecen hiç kaçırma çok önemli
canım fiş almışşındır onda yazar
ben eski eczane çalışanı olarak bilgi verim sizeee
1x günde 1 kere aşk kuırıntısı
antibiyotiği de saatinde verki etki göstersinnnn verilen saat aralığı zaten ilacın kana karışıp emilimini tamamlama süresi oluyorrr....
kızlar be kdr çok yazmışsınız oku oku bitiremedim wallazemuszemus
aman maşallah geçsin tabi geçmiş olsun canım biizm doktorumuzda öyle dedi 1 yaşına kdr gerek yok dedi bi ara gidip kan sayımı yaptırcaz o kadar inşallah ihtiyacımız kalmaz canım:Saruboceq:
ah yürüyomu prenses inanmıyorum yaa süper bişeydir kesin hadi hayırlı olsun canım tıpış tıpış yürüsün sağlam adımlar atsın inşallah
boşver cnm hepimizi takıyouz bazen bişeylere ama bu takılcak bi konu deil canım
öyle tabide işte kareketer meslesi canım..ilk kızıımda öyleyidim büyütne kadar sinri hastası olmuştum.. inş bunda öyle olmam:
afiyet olsun şekeriim
maşallah nice aylara yıllara inşallah canım
evet canım bayaadır yoksun özledik walla doğum günü çekilişi yapıldı haberin oldumu bilmiyorum haberin yoksa topiğe gir bak canımopuyorumnanaktan
sanada tatlım sema girmiyo bayaadır ama facebookta rastlıyorum
banada yazmamışlar boşwer canım lülülülülülü
hadi iyi dersler canım kolay gelsin
hayırlısı olsun canım napalım her işte bi hayır vardır diyoruz işte daha iyi öyle ayrı yemesi tatlım artık bulamaç yemezlerki ver eline kaşar ekmek kemirsin ben öle yapıyorum kendi yemeyi seviyo
sanada canım iyiyiz nolsun işte uğraşıyoruz gelmene sevindik walla gelin tabi eskisi gibi olsunopuyorumnanaktana.s.
canım hoşgelidn tekrardan :))hepinize hayırlı cumalar kızlar nasılsınız bakalım
Canım yine de doktorunu ara derim daha iyi olur.
Kızlar benim yavrumun ilk dişi çıktı çok mutluyum.Geç oldu ama güç olmadı maşallah kuzuma
Allah kolaylık versin ayşecim
Kızlar konu harici birşey ama çalışanlara soracağım.Elinizde bütçe örneği var mı?
Biranda bütçe çıkar mamızı istediler de?Napıcam bende şaşmış durumdayım
Kızlar bebeğinizin zeka gelişimi için ne yapıyorsunuz ekstra olarak?
Ben balık ve ceviz veriyorum sıksık.
Oyun oynuyorum,sizin yaptığınız ne var paylaşsak fikir olur.
Elektronik oyuncakların hiçbir faydası yok diyorlar haklılarda...
Ben üst üste birşeyler koyuyorum sonra onları deviriyoruz, onun eline bişeyler verip geri vermesini istiyorum ama daha anlamıyor..
Bişeyler yaptığı zaman alkışlıyor yüreklendiriyorum sevinçten uçuyor.
Kendi başına birşeyler yapmayı çok seviyor..
Mutfaktaki zararsız olan plastikk, tahta kap alet ne varsa veriyorum, oyuncaklardan çok onlarla oynuyor zaten.
Canım yine de doktorunu ara derim daha iyi olur.
Kızlar benim yavrumun ilk dişi çıktı çok mutluyum.Geç oldu ama güç olmadı maşallah kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?