2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese
eminecim iyiyim sen nasılsın ama bende bağlı gözükmüyosun
sabah sabah yine 7 de kalktık ben 11 lere kadar uyumayı özledim aslında normalde uykuyu sevmem erken kalkardık ama hep böyle de olmuyor ya

iyiyim cnm temizlik yapıyom dinlenme molasındayım bende çok uykucu biriş değilim ama yinede özledim sabah gec kalkmayı sabah erkenden kalkmaya laışmaya başladım artık 2 gün gec kalktık düzen bozuldu ev işi kalıyo herşey aksıyo

merhaba kızlar, nasılsınız ?
kimse yok bugün herkes gezmede galiba
Hülyacım taşınıyormuşsunuz hayırlı olsun
Yeni inciler gelmiş maşallah, ağrısız sızısız çıksın, kuzularımız ısıra ısıra elma yesin inşallah
benimde misafirlerim vardı yatılı gittiler şimdi,
sofrayı bile toplamaya yardım etmedi kadın sinir oldum, düşünmüyor çocukla nasıl yapacak
of neyse
cam silcektim bugün ama bulutlu yağcak gibi,
temizliğimi dün bitirdim çok şükür, bugün kayranın küçüklüklerini kaldırcam
kociş vakumlu torba almış denicem bakalım nasıl

iyi cnm sen iyisindir inş benevde temizlik yapıyom akşama kadar anca biter herhalde banyo yrına kalcak herhalde
misafir konusuna gelince öyle insanlar var cnm napcan düşüncesizler sen naparsam yap düşünmezler cocuğumu var işimi var yardım edilcekmi diyee
vakumlu poşet ben esk giderken kullanıyom elanıneşyası çok oluyodu iyi ama kaliteli deildi sanırım bir kulanımdan sonra yırtıldı

iyiyim canım bende sağol, benimkisi uyuyor uyansın bende yıkıcam
kolay gelsin sanada
iş hiç bitmiyorki zaten

kızlar nerdesiniz ya biz temizlik yaptık bu saat oldu kızım ağzına bişey koymadı aç aç uyudu artık sinirlerim çok gerildi kızdım eceye eşim de bana kızıyo yemezse yemesin diyo ama bu seferde mızmız sürekli onun kahrını çeken benim

kızlar nabersiniz beb,şleriniz nasıl bakalım
malum her zaman giremiyorum
benim bebişimde bir türlü kendine gelemedi 15-20gün önce bayagı bir hasta olmuştu biraz iyi olur gibi oldu ama şimdi yine öksürük burun akıntısı hırıltı başladı birde ikinci dişimizde çıktı onun kırgınlıgıda var bebişimde çok ilaç kullanmayı seven bir insan degilim koçtaa bebişimin bünyesini ilaça alıştırmak istemiyorum ama kullanmadanda olmuyor hayırlısıylan inşallah hemen iyileşir ve birdaha hasta olmaz herkezin bebişide inşallah

hasta meleklere geçmiş olsun kızlar batuhanda alkış alkış dyorum alkış yapıyoalkisalkisalkis

Selam kızlar bende temizlik yaptım eşimde evdeydi bugün. Makarna yemiyordu benim oğlan onun elne veriyorum kendi yiyior :) suyunada çorbasını yapıyorum.
ışdahı yerine geldi çok şükür dişide nerdeyse yarılacak çok beyazlamış.

arkadaşlar benim kız emekliyor bir haftadır...ayrıca 15 gündür anne demeyi öğrenmiş durmadan usanmadan anne diyor,beni anne sözcüğüne doyuracak ve iyice alıştıracak sanırım...sadece anne değil baba abi dede nene abba vs söylüyor...ama durmadan konuşuyor yüksek sesle bağırıyor sanki opera santçısı....ve sürekli dışarı çımak istiyor ,küçük kız çocuklarına ve açılan cekmecelere bayılıyor.....ha birde küp şeker çalıp yemeye......sizleri sürekli okuyorum ama yazamıyorum zamanım olmuyor....okuldan eve gel hep elif hep elif sürekli ilgi ve oyun istiyor,siz ne oyunlar oynuyorsunuz?

Benimki 7. ayda sürekli baba diyordu şimdi unuttu başı sıkışınca ağlarken hep ennee diyor :) biz gülerken bizi taklit ediyor birde baybay yapmayı öğrendi.

bizimkide bay bay yapıyo...ya birde çok duygusal ben okula giderken benim,bakıcısı evine giderken onun arkasından ağlıyor

maşşallah elife aysecim seninkinede maşşah batuhanada masallah
ela alkış yapıyoo baba zaten her dakika resmine bakıp babam bab diyoo anne nerde diyom bazen bana bazen resmimi gösteriyo dede mama diyo gel gel yapıyo bay baydiyo arada yapıyoo ama anne demiyo anca ağlarken anniiii diyo cadııı bazen kızıyom baba baba diyo yırtıyo ben oınuniçin yırtıyorum kenndimi o anne demiyoo der elbet bakalımm
kızlar somon aldım fırında yapayım dedim elaya ama olur demii
sevmem zaten balık kokmadan en iyi fırın
kızlar bide hafta içi misafir var salata ne yapsam yanına değişik bildiğiniz varmı hamur işinin yanına

kızlar slm
ben uğrayamadım malum bugün sınav vardı
sınav ev temizlik yemek inan derken zaman geçti

nasılsın filizcim nasıl gecti sınavın ne okuyon tatlım

günaydın en ilk anne benim herhalde kalkalı cok oldu kahvaltı yapcaz
sabah bezi sızdırmış bide kaka yapmuş bütün üstünü değiştirdim sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…