- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
selam kızlar.. hayırlı cumalar herkese..
slm kızlar biz yarın taşınıyoruz internet her an kapana bilir sizleri çok özleyecem inş çabuk açılır kendinize iyi bakın
filizim eminecim neslihan ayşe emel semra aklıma daha gelmeyen ler beni unutmayın
bende oğluma bal kabağı çorbası yapıcam inşallah yer. Evler perişan dip bucak temizlemek gerek evler öyle olunca çok rahatsızım, siz ne yapıyorsunuz kızlar temizlik işlerini sallıyormusunuz hergün azar azar yapıyormusunuz. çekmeceler mutfak dolapları camlar silinecek.
unururmuyuz tatlım
msanye girsene hülya
slm kızlar biz yarın taşınıyoruz internet her an kapana bilir sizleri çok özleyecem inş çabuk açılır kendinize iyi bakın
filizim eminecim neslihan ayşe emel semra aklıma daha gelmeyen ler beni unutmayın
bende oğluma bal kabağı çorbası yapıcam inşallah yer. Evler perişan dip bucak temizlemek gerek evler öyle olunca çok rahatsızım, siz ne yapıyorsunuz kızlar temizlik işlerini sallıyormusunuz hergün azar azar yapıyormusunuz. Çekmeceler mutfak dolapları camlar silinecek.
teşekkürler yasemincim
elaya maşallah Allah esirgesin
Hülyacım sana kolay gelsin.
Filizcim sanırım hep böyle geçecek bizim ömrümüz yemeyen çocuklar.Bu zayıflamış diyen büyükler.Ne yapim yemiyor işte.Zorladığımda da kusuyor benimde moralim çok bozuluyor.Hasta olmasında bu hale bin şükür
Semracım ben haftada 1 yıkıyorum banyoyu sevmiyor zaten.Ama sen çok sık yıkıyorsun bence 1 üşütmezse bir üşütür çocuk
canım kankam görüşürüz daha çokslm kızlar biz yarın taşınıyoruz internet her an kapana bilir sizleri çok özleyecem inş çabuk açılır kendinize iyi bakın
sağol canım sana daselam kızlar.. hayırlı cumalar herkese..
bende oğluma bal kabağı çorbası yapıcam inşallah yer. Evler perişan dip bucak temizlemek gerek evler öyle olunca çok rahatsızım, siz ne yapıyorsunuz kızlar temizlik işlerini sallıyormusunuz hergün azar azar yapıyormusunuz. Çekmeceler mutfak dolapları camlar silinecek.
koaly gelsin kızlarvalla benimde dip köşe yapılcak dolap içleri felan mutfak dolapları tül perde çam off off yapcak çok işim varnış mayısa kadar yavaş yavaş yapmayı düşünüyom yazlıkları felan çıkartırım daha düzenli oluyo kızşı sevmiyom çok
valla canım yedireyim derken bi önce yedirdiğim 2 kaşık şeyi de kusuyoteşekkürler yasemincim
elaya maşallah Allah esirgesin
Hülyacım sana kolay gelsin.
Filizcim sanırım hep böyle geçecek bizim ömrümüz yemeyen çocuklar.Bu zayıflamış diyen büyükler.Ne yapim yemiyor işte.Zorladığımda da kusuyor benimde moralim çok bozuluyor.Hasta olmasında bu hale bin şükür
Semracım ben haftada 1 yıkıyorum banyoyu sevmiyor zaten.Ama sen çok sık yıkıyorsun bence 1 üşütmezse bir üşütür çocuk
filizcim yarın taşınıyoruz sagol canım
slm kızlar bugün hava çok güzel ve poyraz sürekli ağlıyo dışarı çıkar diye şimdi onu parka götürcem gelince görüşürüz opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?