2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende oğluma bal kabağı çorbası yapıcam inşallah yer. Evler perişan dip bucak temizlemek gerek evler öyle olunca çok rahatsızım, siz ne yapıyorsunuz kızlar temizlik işlerini sallıyormusunuz hergün azar azar yapıyormusunuz. Çekmeceler mutfak dolapları camlar silinecek.

valla benimde dip köşe yapılcak dolap içleri felan mutfak dolapları tül perde çam off off yapcak çok işim varnış mayısa kadar yavaş yavaş yapmayı düşünüyom yazlıkları felan çıkartırım daha düzenli oluyo kızşı sevmiyom çok

ALLah koaylık versin canım..unutulmaSSIN CANIM MERAK ETME..

teşekkürler yasemincim

elaya maşallah Allah esirgesin

Hülyacım sana kolay gelsin.

Filizcim sanırım hep böyle geçecek bizim ömrümüz yemeyen çocuklar.Bu zayıflamış diyen büyükler.Ne yapim yemiyor işte.Zorladığımda da kusuyor benimde moralim çok bozuluyor.Hasta olmasında bu hale bin şükür

Semracım ben haftada 1 yıkıyorum banyoyu sevmiyor zaten.Ama sen çok sık yıkıyorsun bence 1 üşütmezse bir üşütür çocuk

canım sanada hayılrı cumalar..benim annem saolsun.. Kızıma o bakıyor.. Bize gleiyor.. Saolsun her işimdei yapıyor.. Hakkını nasıl ödicem bilmem(

elacım ayşecim teşekkürler hepimiz sağlıkla çıkartırız inşallah dişleri.

Ayşecim bana haftada 1 , 1/2 gün temizlikçi geliyor.Ben ev işleriyle başedemiyorum.Geçen gün mutfak örtülerimi felan değiştirdi.Belli aralıklarla halıları siliyor.Mecburen alıyorum.Yetişemedim çünkü.

Armağan ve diğer arkadaşlar hayırlı cumalar

teşk ederim nervercim.. takam kafanı.. her çocuk bir değil.. kim iştahlı oluyor kimi iştahsız.. öyle böyle büyücekelr emin ol.

kolay gelsin canım merak etme biz seni unutmayız tatlım melisi çok öptümŞeniz

canım benim evde öyle heryer heryerde hergün az az yapıorum poyrazdan fırsat buldukça yani bakalım ne zaman tertemiz olacak evlerimizzemuszemus

canım çok soğuklarda haftada 1yıkıyodum şimdi havalar güzel banyoya ufoyu yakıyorum ısınınca poyrazı götürüp yıkıyorum odada doğalgaz sobası yanıyo zaten banyo yaptırmayınca çok huysuz oluyo poyraz ama yapınca çok rahatlıyo

ayyy benim kankam bugün taşınıyomuş
kolay gelsin arkadaşım
kendine ve melise iyi bak bizde seni özleyecez
by

canım kankam görüşürüz daha çok
selam kızlar.. hayırlı cumalar herkese..
sağol canım sana da

koaly gelsin kızlar
valla canım yedireyim derken bi önce yedirdiğim 2 kaşık şeyi de kusuyo

slm kızlar bugün hava çok güzel ve poyraz sürekli ağlıyo dışarı çıkar diye şimdi onu parka götürcem gelince görüşürüz opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…