2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyiz eminecim parka gittik geldik poyrazı uyuttum bi bakayım dedim sen nasılsın ela nasılopuyorumnanaktan

iyiyiz cnm ne olsun oturuyoz kızımla öyle burda rüzgar var ve hava bulutluu ne güzel ezmişsiniz uyur rahat rahat yorulmuştur poyraz bey

merhaba kızlar
hülya kolay gelsin özliycez seni
ben de kızımı öğlen balkona çıkardım içeri girmek istemedi bizimkisi öyle dışarı fazla alışık değil çalışınca çıkartamıyorum ama çıkartsam hep dışarıyı istiycek demekki

kızlar giremedim walla geçmişide okuyamadım dişleri çıkan bebişler varmış hayırlı olsun incileri

Bende bugün temizlik yaptım dip köşe değil ama süpürdüm toz aldım.

Bizde hafta sonu piknik yerlerine gidelim diyorum ama endişeleniyorum mertle hiç çıkmadım çünki.

Kızlar mert de artık sırtı bir yere desdekli iken ayakta duruyor. Emeklemeye başladıktan sonra arkasında dönüp duruyorum hep çekmecelere gidiyor,kapılara merak saldı açılıp kapanması çok dikatini çekiyor.

gözün aydın benimki halen durmuyor ayakta emeklemiyoda canım.

belkı emeklemeden hemen yürür:) derin de koltuğa dayalı 10 dk ya yakın duruyo ayakta yorulunca atıverıyo kendını popo üstü:)

Kızlar mert 1 haftadır uyurken yüzüstü dönüyor öyle yatıyor bazende kendini kurtaramıyor ağlıyor sizinkindede oluyormu.

günaydın kızlar bizim hiç öyle olmuyor sürekli üstünü açıyor dönüyor da dönüyor

günaydın kızlar
elada çok üstünü açıyo en son cözüm fermarlı bataniyeyi giydiriyom uyku tulumunu cıkarttırsna kadar kıpır kıpır uyumuyodu üstünede 1 polar bide uyku setini örtüyorum açsa bile bataniyeye oluyo üsümüyoo
emeklemeye gelince emekleme zaten çok hızlı yürümede hızlandı buğün sabah çamasır asamadım balkon kapısı tek taraflı örtemiyom ben kapatıyom ela açıyoo her yeri karıştırıyo peşimden geliyoo yürüyünce dahada zor kızlarrr

slm kızlar nette sorun vardı uzun zamandır giremedim umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir.biz iyiyiz annem burada salı günü dönüyo çok alışmıştık boşluğa düşeceğim gidincemafoldumbenkızımın saçlarını kazıdık kısalı uzunlu cansızdı hepsi bir boyda uzasın diye çok tatlı oldu :ecrin_bebek:

benimki açıyor üstünü ama artık çok takılmıyorum.Çünkü bizim burda sıcaklık 20 dereceyi geçti altına düşerse de mutlaka klima açıyorum.

hoşgeldin canım.Saçları sağlıkla uzasın inşallah.Ama ben kıyamam.Ana saçları uzasın istiyorum inşallah

cm banada diyolarda ben yapmam herhalde dün bende önlerini kestim gözüne giriyodu kalkül oldu aynı uzasın dedim birisi uzun diğeri kısa olmuyodu

saçı çok azdı zaten ve cok cansız sadece tepesinde uzun şaçlar vardı mecburen yapmak zorunda kaldık çıkmaya başladı bile:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…