canım bakıcam, sağolun yazdığınız için, okudum biraz ama uykusuzluktan okuduğumuda anlayamıyorum akşama kadar dayansam o yeteremelin açtığı tarifler topiğine bi sürü yazdım ama kızımın yemediği ziyan olan tarifler oldu.
Amin canım sağol, hepimize kolaylık versin Allahımgünaydın kızlar
şeker kız bide iştesin demi şimdi nasıl çalışacan zor olacak dün ben öyleydim çok zor oluyo ALLAH kolaylık versin güzelim
bir çıksada rahatlasa yavrucuklar artıkemelcim iyi sayılırız kesin dişi çıkıcaktır bizimki de saçlarını kopartıcak nerdeyse gece de inleyip duruyo
niye yoruyorsun okadar kendini canım,günaydın kızlar nasılsınız
dün gece ela 10 doğru yattı bende halı sildim sabaha kadar kurur dedim allahtan oturma odası kurumuş mutfak kurumamış şimdi onuda ascam güneş var kurur bğün temizlik yapcam yarına misafir var akşamdan yapacaklarım var yarın yetiştiremem dedim pastamı bide kurabiyemi akşamdan yaparım dedim bakalım tuzlular yarına kalırr elim açılmış halı silerken yanıyooo cayır cayırr tahriş olmuş sanırım
günaydın kızlar nasılsınız
dün gece ela 10 doğru yattı bende halı sildim sabaha kadar kurur dedim allahtan oturma odası kurumuş mutfak kurumamış şimdi onuda ascam güneş var kurur bğün temizlik yapcam yarına misafir var akşamdan yapacaklarım var yarın yetiştiremem dedim pastamı bide kurabiyemi akşamdan yaparım dedim bakalım tuzlular yarına kalırr elim açılmış halı silerken yanıyooo cayır cayırr tahriş olmuş sanırım
bana gel ayşecim
Ahh nerdee, keşke yakın olabilsek biribirimize gider gelirdik.
kafadengi bir arkadaşım bile kalmadı artık komşular var ama hepsi benden büyük ve muhabbetleri sıkıyor. Eski arkadaşlarım evlendi gitti burda olanlarda çok değişti, çocuklu insan çocuklu kişiyle muhabbet etmeli galiba muhabbetler çok değişiyor çünki,
arkadaşsız insanlar topluluğuyuz galiba benimde hiç arkadaşım yok.Sadece kızım var.İş dışındaki her anım onla geçiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?