2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu soruyu burda sormam yanlış olacak ama inana değişik bi çorba tarifi verebilirmisiniz
diğer topikte sormam gerekiyo ama kusura bakmayın

saol canim 25 oldum delikafadulden

ben yapamadım çorba akşam
kaynanam yapar herhalde bişeyler
tarhana çorbası yap canım en kolayı besleyicide

ben yapamadım çorba akşam
kaynanam yapar herhalde bişeyler
tarhana çorbası yap canım en kolayı besleyicide
canım sabah çorbası sütlü tarhanaydı
öğlende farklı istiyom ama semizotu var evde nasıl oluyo semizotuyla bişey biliyonuz mu

Sabah sabah ne çok yazmışsınız okuyamadım hepsini.

Hülyacım hoşgeldin hemen bitmiş işlerin ben 1 haftada anca yerleştirdim tam anlamıyla yerleşmem 15 günümü aldı.

Mert sabahları en erken 8:30 da kalkıyor olurda erken kaldırırsak çok kızıyor :) bütün gün huysuz ouyor.

Bizimde sabah kalvaltımızı çok az yedi, 1-2 kaşık bile yese seviniyorum artık. Ekmeği çaya banıp veriyorum şapur şupur yiyor birde istiyor, çayı çok seviyor ben vermiyorum ama babası benden gizli çay kaşığıyla içiriyor.

Sütlü tarhana nasıl oluyor kızlar?

Birde eşim içim süt almış büyükler için benim oğlana hazır yoğurt yemiyor o sütle mayalasam olurmu, hiç yoğurt yememesinden dahamı iyi hazır yoğurt kararsızım. .%100 doğal yazıyor ama bilmiyorum ki aylardır yemiyor.

afiyet olsun canım

canım çok az suyla tarhanayı kaynatıyom içine süt katıyom 1 bardak kadar birazda tuz yağ falan yok ama bizimkinde bilmiyomda katılmaz sanırım süt varya
olur canım ben pastörize ile yapıyom keçi sütü ile

Hazır süt olurmu yani sütlü tarhana için, birde ben kıyma katıyorum tarhanaya süt olunca katılmaz değilmi çirkin olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…