2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Elifçim afiyet olsun Sudeye,
Filizcim çok yoruyor bu yaramazlar bizi ,
dövcem bu gidişle vurcam popuşa popuşa :))

Aaa İzmirlisin demek ama ben İzmirli değilim, eşimin memleketi:) Gerçi artık buralı oldum. Aslen Antalyalıyım.
bende izmirliyim canım
izmir dikili
görev dolaysıyla burdayım
yaza gelecem inş
olsun sende izmirli olmuşsun artık

valla canım sinir olmuyo değilim ama ne yapacan anlamıyolarki laf anlamazlar laf dinlemezler
şu anda dünya onların etrafında dönüyo
yoruyolar valla gece uykum geliyo bide baba da olmayınca çok zor oluyo yalnız
yanımda annem var ama kadını gündüz yoruyo gece de rahatsız etmek istemiyom

Allah size kolaylık versin. Çok şükür benim kızım uykuyu çok seviyoUyanık olduğu zaman yeterince huysuzluk yaptığı için annemi uyuyarak dinlendireyim biraz diyor herhalde :1rolleyes:

Allah size kolaylık versin. Çok şükür benim kızım uykuyu çok seviyoUyanık olduğu zaman yeterince huysuzluk yaptığı için annemi uyuyarak dinlendireyim biraz diyor herhalde :1rolleyes:

maşallah valla bizimki dokuz doğurtuyo bize çok fena

erkek çocukları daha yaramaz oluyo galiba
Eşin nerdeki Filizcim?
Elif maşallah canım kızının uykusuna nazar değmesin

gunaydin kizlar nasilsiniz gecmisi okuyamadim sonra okuyacam insallah hepiniz iyisinizdir biz pek guzel bi hafta gecirmedik disler gene tabiki cok zorluyo oglumu atesi yoktu ama ishal ve kusma vardi maf olduk inanin hergun bi makine oglumun ustlerini kiyadim diye bilirim almanya yagmurda yagiyo kaloriferlerin uslerini kurutmaya calistim butun hafta oglum iyi olsunda onun icin deger.kizlar bugun benim dogum gunum esim sabah gullerle uyandirdi ilk defa bukar guzel bisey yasadim neyse cok yazdim kahvalti yapip geleyim

geçmiş olsun canım
diş sorunu hep öyle katlanacaz artık çare yok aman sabır
doğum günün kutlu olsun canım nice nice yıllara artık bende 30 a merdiven dayadım 9 haziranda çıkacam inş merdivenden yaşlar gidiyo valla

Önce geçmiş olsun, ben Elif yeni katıldım. ayrıca mutlu yıllr dilerim, eşin ve bebeğinle.

Geçmiş olsun oğluna canım, çabucak çıksın inşallah
çamaşır deme benim kadar çamaşır yıkayan yoktur herhalde
Doğum günün kutlu olsun bu arada , nice mutlu yıllara..

dün bahsetmiştim tatlım eşim elazığda okuyo
telefon kullanmaya başladım o oraya başlayınca dün söylemiştim canım
Allah kavuştursun canım o zaman anlamamışım ben dün, çok uykusuzdum

benimde 27 haziran doğum günüm yıl kaç senin?
benim 79 en yaşlı benim burda :)

9 haziran 1981 canım
yok canım yaşlımı olursun

Son düzenleme:
Alt katı pimapen yapıyorlar, sanki ev yıkılıyor. Allahtan Sude dalmıştı uykuya. Öğleden sonra arkadaşa kaçıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…