Geçmiş olsun canım çok zor ateş bizim bir kere 39.9 a kadar çkmıştıKızlar oğlum yine ateşlendi 38,5 oldu eşimde şehir dışında yan komşumu çağırdım, oda araba kullanmayı biliyor ama acemi tam bilmiyor yolda başıma gelmeyen kalmadı. Herzamanki gittiğimiz hastaneye gitttik bir sürü sorun çıktı yani ilgilenmediler başka hastaneye gittik kadın 15 dak yolu 1 saaatte gitti ama yinede allah razı olsun o olmasaydı ne yapardım. Neyse kan ve diğer muayeneler herşey yolunca idrarını yapmadı akşam yaptırıp götürcez. Fitil soktu doktor düştü çok şükür ama tekrarlamasından korkuyorum 39 ateşli havaleymiş çünki.
Ben bi geçmişi okiyim.
Sağol canım, eşim küçük kuran almış yakasına takıcamslm kızlar hasta olan bebişlere çok geçmiş olsun
emelcim ben poyraza nazar ayeti takıyorum yoksa çok nazar değiyo
yeni gelenler hoşgeldinz
poyraz hala ishal ve çok mızmız hiç rahat bırakmıyo uykuda yok bizde çok yordu benide kendinide
Allahım bebeklerimizi korusun:Saruboceq:
bizede flor verdi doktor, dişleri sağlam çıksın diye dedicanım bizim dişlerimiz 5 aylıkken çıktı şu an 8 dişi var erken çürür dedi o yüzden. verdiğin bilgiler için sağol
aşkkırıntısı bizim 43 cm di persentilde en düşük sınırdaydı hatta annem de kafası küçük diye üzülüyodu seninki de normal bence
Çok geçmiş olsun canım ,Allah birdaha yaşatmasın kaza belamerhaba kizlar yeni gelen arkadaslar hos geldiniz aramiza benim adim saniye oglumun adi devran kizlar bugun cok kotu bisey oldu oglum televizyon masasina tirmanayim derken dustu dudagi yarildi yavrum canim oyle agladiki kani zor durdurdum deli olacaktim az kalsin cok sukur iyi simdi
biz cam sehpayı altıncı ayda kaldırdık canım, sehpasız olmak oğlumun yaralanmasından iyidir diye düşündümçok çok geçmiş olsun.benım kızımın da en buyuk zevkı gidip ona tutunmak kaldı ki bizimki cam sehpa.aklım çıkıyo aynı şey olacak dıye.köşe koruyucu aldım ama hanım efendi söktü yernden 1 saat sonra.
Çok geçmiş olsun yavrucuk ne kadar canı yanmıştır kimbilirya bı de derinden 11 ay büyük eltim oğlu var.p.tesi ütü yapıyomuş anne anesi k.valıdem de orda.2 kadın bi çocuk bakıyolar:) neyse sen bızım kı kaşla göz arası asıl ütünün kordonuna yüzünü yalamış geçmiş yavrum. dr 2 ay güneşe çıkmak yok çıkarken de yüksek faktörlü krem yoksa iz kalır demiş.bembeyaz pamuk gibi yavrum o da.allah korumuş gene ama inşallah iz kalmaz.ben derinle yalnızken ütü yapmıyorum bi kaç aydır.
Herkesn öyledir canım, normal yanibebeği üst dişlerini çıkaran anneler; sizin bebeğinizinde üst dişleri alt dişlere göre büyükmü.bana normal geliyo.çünkü bizimde üst dişlerimiz altlara göre daha büyük.
Gezin bakalım ana kızgünaydın fıstıklar.bi<kahvaltımızı yaptık.birazdan çıkıcaz.derini anneme bırakıp pazara gıdıcem.ordan da bakarıs eve dönmeyi düşünmüyorum pek:) takılırız dışarıda.
uçuk çıktıysa göster canım doktora, virüs çünkü oGeçmiş olsun diyen herkes sağolsun.
Çok şükür ateşi 37 küsürlerde seyrediyor şimdidie dudak kenarında ucuk çıkmış sonra birdaha baktım dilinin ucunda diş etinde heryerde var, ne oldu anlayamadım merte, çocuk ev çok dışarı çıkmıyor günlerdir harap oldum, dünki hastanenin yaptıklarını unutamam zaten aradım yazılı olrak bildirin işleme alıcam dedi adam, sağlık bakanlığınada şikayet edicem.
Bence ıhlamura devam et canımKızlar Elifin öksürüğü iyice arttı.
Ihlamur,ayva yaprağı, elma kabuğu, günlük sakızı, oda nemlendirme hepsini yaptım.
Bunun dışında ne yapılabilir ki? Doktora götürsem mi tekrar? Ama hırlaması yok. Hırlamaya olmayınca ilaç vermiyor bizimki. Ama çok kötü ya resmen krize giriyor gibi öksürüyor.
ben hep yıkıyorum onu kucağıma alıyorum kendi elimi ıslatıp yüzünü siliyorumArkadaşlar, bebeklerinizin diş temizliği için bir şey yapıyor musunuz? Daha önce mi konuşulmuştu bilmiyorum ama gazlı bezle temizlecekmiş diye hatırlıyorum. Benim kızım ağzını bile zor temizletiyor.
Bir de komik bi soru olabilir ama merak ettim. eşim sabah "bunun yüzü iyi yıkanmamış" dedi. Ben yüzünü yıkamıyorum ki...Acaba yıkamam mı gerekiyor artık?
Zor senin işinde canım Allah yardımcın olsun , kocanıda bırak kendi giyinsinArkadaşlar, bebeklerinizin diş temizliği için bir şey yapıyor musunuz? Daha önce mi konuşulmuştu bilmiyorum ama gazlı bezle temizlecekmiş diye hatırlıyorum. Benim kızım ağzını bile zor temizletiyor.
Bir de komik bi soru olabilir ama merak ettim. eşim sabah "bunun yüzü iyi yıkanmamış" dedi. Ben yüzünü yıkamıyorum ki...Acaba yıkamam mı gerekiyor artık?[/QUOTE
ben 40 çıktıktan sonra hep yıkadımm yüzünüüü şimdide her sabah ya yıkıyorumm yıkayamazsamm ıslak yumuşak mendillerle güzelce siliyorumm o yüzdenn işe geç kalıyorumm kocamı giydir bebişi giydir yedir içir evi topla bebeği ananeye götür 4 kat merdiven çık sonra in arabaya bin işe gel işe geldiğimde zaten direk dinlenmek istiyorummmmm
biraz sana yardım etsin
Çok geçmiş olsun canım, inşallah duruya geçmeziyi geceler kızlar biz kocamla birlikte üşütmüşüz acile gittim ilaç verdiler içmedim yine süte geçer diye.eşim iğne felan vuruldu.3 gün raporluyum yarında işe gitmem lazdımdı.Gitmiycem çok şükür.Dinelenicem.Allah ım kızımı korusun bu hastalıktan inşallah
dinlen bol bol
ah canım geçmiş olsun bi doktora götür derim tatlımKızlar Elifin öksürüğü iyice arttı.
Ihlamur,ayva yaprağı, elma kabuğu, günlük sakızı, oda nemlendirme hepsini yaptım.
Bunun dışında ne yapılabilir ki? Doktora götürsem mi tekrar? Ama hırlaması yok. Hırlamaya olmayınca ilaç vermiyor bizimki. Ama çok kötü ya resmen krize giriyor gibi öksürüyor.
ben dişlerinide temizlemiyorum fırçası var parmağıma takıorum onla fırçalıyorum çok hşuna gdio yüzünüd yıkamıyorumArkadaşlar, bebeklerinizin diş temizliği için bir şey yapıyor musunuz? Daha önce mi konuşulmuştu bilmiyorum ama gazlı bezle temizlecekmiş diye hatırlıyorum. Benim kızım ağzını bile zor temizletiyor.
Bir de komik bi soru olabilir ama merak ettim. eşim sabah "bunun yüzü iyi yıkanmamış" dedi. Ben yüzünü yıkamıyorum ki...Acaba yıkamam mı gerekiyor artık?
maşallah canımTeyzoşlar biz yürüyoruz artık :) maşallah kuzuma
iyi geceler herkese...
götür doktora bence tatlım aklında kalmasın için rahat etsinslm kızlar
neslihan geçmiş olsun tatlım
emelcim maşallah yusuf kayraya
yaa kızlar poyrazın ishali geçmedi dişten olurmu
üst dişleri iyice kabardı ama çıkmadı
ilaçlarınıda verdim geçmiyo yarın dr götürsemmi
hiç ateşi felan yok sadee ishal var napıyım ben bi akıl verinCADIARZU
özlemcim bizimde arabada uyur ama öyle sırf uyutmak için turlamadık
turlamayalımda benzin fiyatları uçuyoooo:)))))))))))))))))
iyi geceler kızlar biz kocamla birlikte üşütmüşüz acile gittim ilaç verdiler içmedim yine süte geçer diye.eşim iğne felan vuruldu.3 gün raporluyum yarında işe gitmem lazdımdı.Gitmiycem çok şükür.Dinelenicem.Allah ım kızımı korusun bu hastalıktan inşallah
Teyzoşlar biz yürüyoruz artık :) maşallah kuzuma
iyi geceler herkese...[/QUOTE
oh maşallah darısı başımıza.bizimki de bayağı tutunup kalkıyo artıkkaydirigubbakcemile5
Kızlar ucuklarından dolayı doktora götürdüm, doktor ateşin sebebi belli oldu dedi, diş eti iltihabı olmuş yavrum, 2 şurup 1 damla 1 de fırça verdi uçuklar için, çocuk bişey yiyemiyor, ucuklarına değince ağlıyor, dün hiçç durmadan saatlerce ağladı, bişey yapamayınca oturdum bende ağladım, eşim de telefon etmişti bizim halimizi duyunca antalyadan geldi gecenin bir yarısı, toplantıya gitmişti ama giremedi, dün çok kötüyüdü, o kadar ok sinirlendimki, çocuğun çıngırağını duvara vurdum paramparça oldu, sanırım bu beni rahatlattı. Sıkıştığım zaman çağıracağım birinin olmaması ne kötü. Eşimde sürekli işi gereği şehir dışında, gündüzleri zaten harab oluyorum akşamları geleceğini bilmek bile beni sakinleştiridi, şimdi hep ben hep ben bakınca çok kötü oluyorum, daralıyorum biri gelse 5 dak. alsa kucağımdan o bile yeter ama 24 saat hep evde olmak çok kötü yapıyor insanı.
Kızlar ucuklarından dolayı doktora götürdüm, doktor ateşin sebebi belli oldu dedi, diş eti iltihabı olmuş yavrum, 2 şurup 1 damla 1 de fırça verdi uçuklar için, çocuk bişey yiyemiyor, ucuklarına değince ağlıyor, dün hiçç durmadan saatlerce ağladı, bişey yapamayınca oturdum bende ağladım, eşim de telefon etmişti bizim halimizi duyunca antalyadan geldi gecenin bir yarısı, toplantıya gitmişti ama giremedi, dün çok kötüyüdü, o kadar ok sinirlendimki, çocuğun çıngırağını duvara vurdum paramparça oldu, sanırım bu beni rahatlattı. Sıkıştığım zaman çağıracağım birinin olmaması ne kötü. Eşimde sürekli işi gereği şehir dışında, gündüzleri zaten harab oluyorum akşamları geleceğini bilmek bile beni sakinleştiridi, şimdi hep ben hep ben bakınca çok kötü oluyorum, daralıyorum biri gelse 5 dak. alsa kucağımdan o bile yeter ama 24 saat hep evde olmak çok kötü yapıyor insanı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?