2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

özlemcim bizimde arabada uyur ama öyle sırf uyutmak için turlamadık
turlamayalımda benzin fiyatları uçuyoooo:)))))))))))))))))

iyi geceler kızlar biz kocamla birlikte üşütmüşüz acile gittim ilaç verdiler içmedim yine süte geçer diye.eşim iğne felan vuruldu.3 gün raporluyum yarında işe gitmem lazdımdı.Gitmiycem çok şükür.Dinelenicem.Allah ım kızımı korusun bu hastalıktan inşallah

iyi geceler kızlar biz kocamla birlikte üşütmüşüz acile gittim ilaç verdiler içmedim yine süte geçer diye.eşim iğne felan vuruldu.3 gün raporluyum yarında işe gitmem lazdımdı.Gitmiycem çok şükür.Dinelenicem.Allah ım kızımı korusun bu hastalıktan inşallah

Geçmiş olsun canım çok zor ateş bizim bir kere 39.9 a kadar çkmıştı

Sağol canım, eşim küçük kuran almış yakasına takıcam

bizede flor verdi doktor, dişleri sağlam çıksın diye dedi

Çok geçmiş olsun canım ,Allah birdaha yaşatmasın kaza bela

biz cam sehpayı altıncı ayda kaldırdık canım, sehpasız olmak oğlumun yaralanmasından iyidir diye düşündüm

Çok geçmiş olsun yavrucuk ne kadar canı yanmıştır kimbilir
Allah göstermesin evlatlarımıza

bebeği üst dişlerini çıkaran anneler; sizin bebeğinizinde üst dişleri alt dişlere göre büyükmü.bana normal geliyo.çünkü bizimde üst dişlerimiz altlara göre daha büyük.
Herkesn öyledir canım, normal yani

günaydın fıstıklar.bi<kahvaltımızı yaptık.birazdan çıkıcaz.derini anneme bırakıp pazara gıdıcem.ordan da bakarıs eve dönmeyi düşünmüyorum pek:) takılırız dışarıda.
Gezin bakalım ana kız

uçuk çıktıysa göster canım doktora, virüs çünkü o
tekrar geçmiş olsun kuzuna

Bence ıhlamura devam et canım
Çok geçmiş olsun

ben hep yıkıyorum onu kucağıma alıyorum kendi elimi ıslatıp yüzünü siliyorum

slm kızlar
neslihan geçmiş olsun tatlım
emelcim maşallah yusuf kayraya
yaa kızlar poyrazın ishali geçmedi dişten olurmu
üst dişleri iyice kabardı ama çıkmadı
ilaçlarınıda verdim geçmiyo yarın dr götürsemmi
hiç ateşi felan yok sadee ishal var napıyım ben bi akıl verinCADIARZU

kızlar bütün gün temizlik yaptım yarında ikramlıkları hazırlıcam çok yorgunumm

ah canım geçmiş olsun bi doktora götür derim tatlım
ben dişlerinide temizlemiyorum fırçası var parmağıma takıorum onla fırçalıyorum çok hşuna gdio yüzünüd yıkamıyorum

Teyzoşlar biz yürüyoruz artık :) maşallah kuzuma
iyi geceler herkese...
maşallah canım
götür doktora bence tatlım aklında kalmasın için rahat etsin

günaydın kızlar
neslihancım kolay gelsin cnm
emelcim maşallah yusuf kayraya 3. yusuf kayra oldu cnmm

merhabalar bugün kızımı önlem olsun diye doktora götürdüm çok şükür 1 şeyi yok.10 kilo olmuşuz 72,5 cm iz maşallah.

Yusuf kayra ya maşallah darısı yürümeyenlere inşallah

Semra geçmiş olsun bence ateşi olmasa da ishal i önemse

selam herkese ben de varım ama ece rahat vermiyor ki

özlemcim bizimde arabada uyur ama öyle sırf uyutmak için turlamadık
turlamayalımda benzin fiyatları uçuyoooo:)))))))))))))))))

biz de ilk defa çıktık yoksa rahat vermedi hiç

geçmiş olsun canım

Teyzoşlar biz yürüyoruz artık :) maşallah kuzuma
iyi geceler herkese...[/QUOTE

oh maşallah darısı başımıza.bizimki de bayağı tutunup kalkıyo artıkkaydirigubbakcemile5

Kızlar ucuklarından dolayı doktora götürdüm, doktor ateşin sebebi belli oldu dedi, diş eti iltihabı olmuş yavrum, 2 şurup 1 damla 1 de fırça verdi uçuklar için, çocuk bişey yiyemiyor, ucuklarına değince ağlıyor, dün hiçç durmadan saatlerce ağladı, bişey yapamayınca oturdum bende ağladım, eşim de telefon etmişti bizim halimizi duyunca antalyadan geldi gecenin bir yarısı, toplantıya gitmişti ama giremedi, dün çok kötüyüdü, o kadar ok sinirlendimki, çocuğun çıngırağını duvara vurdum paramparça oldu, sanırım bu beni rahatlattı. Sıkıştığım zaman çağıracağım birinin olmaması ne kötü. Eşimde sürekli işi gereği şehir dışında, gündüzleri zaten harab oluyorum akşamları geleceğini bilmek bile beni sakinleştiridi, şimdi hep ben hep ben bakınca çok kötü oluyorum, daralıyorum biri gelse 5 dak. alsa kucağımdan o bile yeter ama 24 saat hep evde olmak çok kötü yapıyor insanı.

gecmis olsun canim ya uzme kendini bak ben yurt disindayim bende hep evdeyim benim de oglum 24 saat yanimda ugrasip duruyorum ne yapalim :çok üzgünüm:ama cocuklarimiz icin dayanmak zorundayiz

geçmiş olsun güzelim bazen sabırlı olmaktan başka çare yok malesef.Allah sana sabır versin

selam herkese kimsecikler yok hava da soğuk nereye gittiniz kızlar
ben 6 da kalktım bugün kızım sayesinde tabiki sonra sınavda gözcüydüm oraya gittim geldim börek yaptım şimdi oturdum 5 dakika.gece de uyutmadı sıpa kafa kazan gibi
aşkkırıntısı geçmiş olsun iyi dayanıyon valla , ben de sinir hastası oldum herşeye sinirleniyorum dayanamıyorum artık bu kız beni çok yoruyo sinirlerimi harab ediyo.

canım bebeişin için önce çok geçmiş olsun
inşallah en kısa zamand a iyi olur
insanın bazen gerçekten sabrının taştıgı ve tıkandıgı bogulacakmış gibi oldugu zamanlar çok oluyor ama kolay degil annelik sabır ister kimbilir annelerimiz bizleri nasıl büyüttü sabredelim miniklerimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…