2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

işin zor valla Ayşe çok haklısın.ben yazın öyle bunalmıştım.20 çıktı yarı kırktan sonra annemler ablamlar falan gerkes yazlığa gitti.kaldım mı el kadar bebekle.o ağlar ben ağlarım.benim eşim de kaç defa apar topar işten çıkıp gelmişti eve.şimdi bile saat 7 ye doğru vakıt gecmıyo.eşim geldimi al babası deyıp hemen babasına.yemek hazırlarken o 10 dk bıle bana iyi gelıyo tek başıma.tabı kı gene yukun çoğu bende ama en azından yanında birinin olduğunu bılmek iyi gelıyo insana.
bu arada benım de eşimin tayini çıktı.hergün 40 km gıdıp gelıyodu şimdi 6 km yakına geldi:)) artık öğlenleri bile gelir eve yemeğe ben de derını ona verırım yarım saataklinialirimsmile

iyiakşamlar kızlar nabersiniz kimseler yok sanırım herkez pazar gezmesinde sanırım bugün ist hava çok güzeldi bizde akşam çıktık biraz dolaştık

Saolun kızlar, eşim 2 gündür yanımda rahatım.Mert süreki gezmek istiyor iki büklüm gezdirmek çok toruyor şuan bile sırtım ağrıyor bir büyüseler. 2. yi arayı fazla açmadan düşünüyordum ama son yaşadıklarımdan sonra hiç düşünmüyorum.

Birde kızlar eti nasıl pişiriyorsunuz, ben az suda pişiriyorum sonra tarhana koyuyordum ama şimdi bütün çorbalarına katayım diyorum, 1 er kaşıklık dondurucuya koydum çiğ olarak.

Birde kızlar eti nasıl pişiriyorsunuz, ben az suda pişiriyorum sonra tarhana koyuyordum ama şimdi bütün çorbalarına katayım diyorum, 1 er kaşıklık dondurucuya koydum çiğ olarak.

canım ben daha bebegim için özel etli yemek yada çorba yapmıyorum kendime pişirdigimden agzına veriyorum sadece kızım için suyunu kullanıyorum

ama şöyle yapabilirsin hiç susuz ve yagsız kısık ateşte kendi sulanır ve suyunu çekene kadar pişirirsin lif lif olur

slm kızlar
benim eşimde 12de gelio poyraz sürekli bende
ama napalım bebişlerimiz iççin sabırlı olucaz
poyrazımın ilk incisi çıktıhihoyyyt

günaydın herkese
semracım gözün aydın canım
ders programım değişti çok kötü oldu bugün 9 dan 6 ya kadar ayrıyım kızımdan offf off

günaydın kızlar semracım gözün aydın dişiniz hayırlı olsun.ıshaliniz geçti mi?

özlem alışmak çok zor ben hergün 8-5 kızımdan ayrıyım.Haziranda 8-7 ye çıkıyor.Hergün içim acıyor benim

gözün aydın cnm çok zor insan birinin yanında olduğunu olmak bile rahatlatıyo insanı
bende öyle cnm bazen nasıl bakacağım diyorum benm eşimde evde çok durmuyo bakalım cnm büyüsünler düşünürüz belki
bende kaşık kaşık koyuyodum simdi her yemekten yiyo ondan ayrı pişirmiyom önce kıymayı kavuruyodum cnm etide pişirip küçük küçük parcalayıp veriyorum
slm kızlar
benim eşimde 12de gelio poyraz sürekli bende
ama napalım bebişlerimiz iççin sabırlı olucaz
poyrazımın ilk incisi çıktıhihoyyyt
gözün aydın cnm ishal ondandır bak bizimde öyle olmuştuur
günaydın kızlar
günaydın cnmm
günaydın herkese
ders programım değişti çok kötü oldu bugün 9 dan 6 ya kadar ayrıyım kızımdan offf off
zor cnm allah kolaylık versin

neslihancım sanada allah kolaylık versin 10 dk bırakamıyom merak ediyom özlüyom

eminecim haftasonu denize gezmeye gitmişsiniz
gezin bakalım deniz yanınızda

kızlar nasılsnız bakalım bi kaç gündür bakamadım diş buğdayımız vardı malum dün atlattık sonunda siz neler yaptınız bakalım

kızlar nasılsnız bakalım bi kaç gündür bakamadım diş buğdayımız vardı malum dün atlattık sonunda siz neler yaptınız bakalım

hayırlı olsun canım
bende giremedi malum haftasonu evde girilmiyo çocukla uğraşmaktan:teytey:

Günaydın canlarım, nasılsınız
Alıntı yapamadım öncelikle oğluşuma maşallah diyen tüm teyzoşlarımıza teşekkür ederim
Semracım ilk inciniz hayırlı olsun, ishali ondanmış demek bol ısırıklı günler :)
Neslihancım, benimde aklım hep evde çıkarken mis kokusunu içime çekiyorum öyle çıkıyorum
Ayşecim sabretmekten başka çaremiz yok, bende ikinciyi düşünmüyorum enaz birkaç sene daha
Neslihancım batuşun diş buğdayı nasıl geçti, resimleri varmı?
kıymayı ben yarım kilo hiç yağsız alıyorum, suyla kavuruyorum güzelce pişiriyorum, sonra buzdolabı poşetine koyuyorum çorbasının üstüne bir kaşık koyuyorum ordan
pişmiş kıyma daha çok dayanırmış, hani kavurma yaparlar aylarca dururya
az az yapıyorum ki bozulmasın

günaydınn bütün melek ve annelereee

bizde diş yüzünden çok kötü günler geçiriyoruzzzcmt gecesi acildeydikkk evde bangır bangırr ağlayan çocuk ateşlenen çocuk gittiii hastanede yerine başka çocuk geldi sankiiii hastanede bi uyuyo dr muayene ederkennn sıpanın bütün derdiii gezmekmişş üst solunum yolu enfeksiyonuuu ve 5.6 dişlerin çıkmasından kaynaklanan huzursuzluk muşşş ama 1 dk bile kucağımdan inmiyooo çok yorgunummmmmmm

bebişi hasta olan tümm annelere acill şifalarrrrrr bebek büyütmek çok zor muşşş yaaaaaaaaaaaaaaaa:))))))))))))))))

eminecim haftasonu denize gezmeye gitmişsiniz
gezin bakalım deniz yanınızda
evet cnm gezdik cumartesiii sezon acılsada girsek artıkk:)))
günaydın cnm
iyi cnm nasıl gecti tatlım resimleri bekliyoruz
hayırlı olsun canım
bende giremedi malum haftasonu evde girilmiyo çocukla uğraşmaktan:teytey:
aynen cnm girilmiyo hafta sonuuu
nasılsın emelcim kayra yürüyomuş ay çok dikkat et hep düşüyolar

cnm cok geçmiş olsun dişler havalar kötü inş biran önce iyleşirsiniz

Teyzoşlar biz yürüyoruz artık :) maşallah kuzuma
iyi geceler herkese...

maşallah kuzıumaaaa

Canım sbaır biraz daha, büyüolar allahın izniyle. Az daha büyüsün rahatlarsın inşallah.

günaydın herkese

Off off yarama bastın bak. Ben de 9-7 ayrıyım kuzumdan
C.tesi de 11-4 çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…