hayırlı olsun canım resminleri isterizkızlar nasılsnız bakalım bi kaç gündür bakamadım diş buğdayımız vardı malum dün atlattık sonunda siz neler yaptınız bakalım
tünaydın kızlar nabersiniz
hayırlı olsun canım resminleri isteriz
tünaaydın kızlar sedennaber
bukız hiç rahat vermiyo artık valla
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12623134#post12623134
kızlar diş buğdayımız bakmak istersenizz
uf depresyona giriyorum ben ya çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.evimle çocuğumla kendimle daha fazla ilgilenmek istiyorum. :çok üzgünüm:
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12623134#post12623134
kızlar diş buğdayımız bakmak istersenizz
amin canım çok geçmiş olsun yavruna.elimde değil ben kendimi çok yıprattım ekimden beri çalışıyorum ama sadece iş saatinin geçmesi için bilgisayar başında oturuyorum.5 yıldır çalışıyorum istifa edip tazminatımdan geçmek istemiyorum.bir atsalar beni şu işten inan dünyanın en mutlu insanı olucam tazminat ve işsizlik sigortası beni bir süre idare ederdi.
amin canım çok geçmiş olsun yavruna.elimde değil ben kendimi çok yıprattım ekimden beri çalışıyorum ama sadece iş saatinin geçmesi için bilgisayar başında oturuyorum.5 yıldır çalışıyorum istifa edip tazminatımdan geçmek istemiyorum.bir atsalar beni şu işten inan dünyanın en mutlu insanı olucam tazminat ve işsizlik sigortası beni bir süre idare ederdi.
saolun kızlar ama bu dert benden gitmiyor yavrumu çok özlüyorum. : ((
inşallah en kısa zamanda işsizler ordusuna katılırım. amin
sağol vanım 1 haftadır hasta atlatamadık ya. Ben kendi işim olduğu için günde 3-4 saat geliyorum ama inan yinede özlüyorum. Seni çok iyi anlıyorum canım
al benden de okadaruf depresyona giriyorum ben ya çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.evimle çocuğumla kendimle daha fazla ilgilenmek istiyorum. :çok üzgünüm:
ne oldu kılzar sıkıntı ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?