2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizde dün alışveriş merkezine gittik soguktu kapalı alan iyi oldu gezdik
ay bu melis artık hiç rahat vermiyo bana hiçbiyere yollamıyo neete oturtmuyo aglıyo sürekli insankendisi olunca çok agır oluyo gerçekten

Yasemincim geçmiş olsun, Allah şifa versin, çok gezenti bu sıpalar ,derdi gezmekmiş demek :))
Özgecim , Eminecim sağolun canlarım
çok düşüyor acemi sporcu :)
kızlar şimdi bir arkadaşa dedim kayra yürüyor diye
adım çöreği yaptınızmı dedi, yapan varmı nasıl oluyor
annem anlatıyordu eskiden bana yapmışlar bebekken

:roflol::roflol:
hayırlı olsun canım resminleri isteriz

tünaaydın kızlar sedennaber
bukız hiç rahat vermiyo artık valla

öyle oldu valla bu kızların hepsi cadaloz ben artık öyle diyorum cadoloz çünki ne duruyor ne durduruyor önce battaniyesine saar sarmalar bebek arabasına bindirirdim şimdi bontunu giydirirken bagırmaya başlıyor bebek arabasında durmuyor dışarı bebek arabasıyla çıkıyoruz kucakta geri dönüyoruz evdeki süsleri hallaediyor zaten
bir bizim kız kablo hastası eline bir şarj aleti veriyorum sabahtan akşama kadar onunla evin içinde geziyor:roflol:

uf depresyona giriyorum ben ya çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.evimle çocuğumla kendimle daha fazla ilgilenmek istiyorum. :çok üzgünüm:

uf depresyona giriyorum ben ya çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.evimle çocuğumla kendimle daha fazla ilgilenmek istiyorum. :çok üzgünüm:

merhaba canım bende çalışıyorum , evet bebeklerimizle daha az vakit geçiriyoruz ama önemli olan nasıl vakit geçirdiğimiz bizde onların geleceği için çalışıyoruz. Bence kendini bu kadar yıpratma bebişine kim bakıyor?

babaannesi bakıyor.bazen onu benden daha çok seviyor gibi geliyor

benimkine de babanesi bakıyor ama inan annenin kokusu yeter bu şekilde düşünme. Benimde bebişim hasta şuanda sadece ve sadece benim kucağımda rahatlıyor. Allah sağlık versin bebişine sağlıklı sıhhatli olsunlar da.

amin canım çok geçmiş olsun yavruna.elimde değil ben kendimi çok yıprattım ekimden beri çalışıyorum ama sadece iş saatinin geçmesi için bilgisayar başında oturuyorum.5 yıldır çalışıyorum istifa edip tazminatımdan geçmek istemiyorum.bir atsalar beni şu işten inan dünyanın en mutlu insanı olucam tazminat ve işsizlik sigortası beni bir süre idare ederdi.

canım ya kendine bu kadar stres yapma sonuçta sende bebişin için çalışıyorsun kolay degil ama herşey onlar için

sağol vanım 1 haftadır hasta atlatamadık ya. Ben kendi işim olduğu için günde 3-4 saat geliyorum ama inan yinede özlüyorum. Seni çok iyi anlıyorum canım

saolun kızlar ama bu dert benden gitmiyor yavrumu çok özlüyorum. : ((

inşallah en kısa zamanda işsizler ordusuna katılırım. amin

sağol vanım 1 haftadır hasta atlatamadık ya. Ben kendi işim olduğu için günde 3-4 saat geliyorum ama inan yinede özlüyorum. Seni çok iyi anlıyorum canım

buralar hep bebişler hasta canım biz neredeyse bir aydır atlatamadık
bebişlerimizi Allah korusun
çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…