buralar hep bebişler hasta canım biz neredeyse bir aydır atlatamadık
bebişlerimizi Allah korusun
çok geçmiş olsun
ya benim kız çok huysuz geceleri bile uynanır oldu. eli kulakta eli ağzıda.. dişmi gelcek anlamdımki.kakasıda tuhaf.ve fazla..
sağolasın canım, bebişin hasta olması çok zor onu öyle halsiz görünce mahvoluyorum.
ya benim kız çok huysuz geceleri bile uynanır oldu. eli kulakta eli ağzıda.. dişmi gelcek anlamdımki.kakasıda tuhaf.ve fazla..
canım biizmkide yürüse bende yapıcam ama yürümüyo:roflol: normal hazırlık yapıyosun işte bide ekstradan çörek yapıosun poğaçaYasemincim geçmiş olsun, Allah şifa versin, çok gezenti bu sıpalar ,derdi gezmekmiş demek :))
Özgecim , Eminecim sağolun canlarım
çok düşüyor acemi sporcu :)
kızlar şimdi bir arkadaşa dedim kayra yürüyor diye
adım çöreği yaptınızmı dedi, yapan varmı nasıl oluyor
annem anlatıyordu eskiden bana yapmışlar bebekken
saol canım herkes benzetiyo babannesi hariçç deli oluyorum kadına yaa dayanamıyorum artık hiç bi çeklir yanı kalmadı walla bi kaç günür batuhan anni anniiii diyo önce babanne diceksin diyo şakamı gerçekmi bilmiyorum ama tahammül edemiyorum artık diş buğdayındada en son kendileri teşrif ettiler hiç bişi lazımmı yarım lazımmı diyen yookki annemler uzaktalar neyse allah herkesi bildiği gibi yapsın nherkes hakettiği gibi yaşasın üff amma dolmuşum senin msja patladı kabak:roflol:canım baktım yorum da yazdım. Batuş aynı sen çok benziyosunuz.
uf depresyona giriyorum ben ya çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.evimle çocuğumla kendimle daha fazla ilgilenmek istiyorum. :çok üzgünüm:
canım önemli olan fazla vakit geçirmek deilki kaliteli vakit geçirmek inşallah herşey istediğin gibi olsun hayırlısı olsun sıkma canını biliyorum söylemesi çok kolay yaşayan sensin herey gönlüne göre olsun inşbabaannesi bakıyor.bazen onu benden daha çok seviyor gibi geliyor
canım bende ayrı veriyrum bi aydır 5-6 bisküvi fındık ceviz yumurta peynir tereyağ kayısı atıp 60 cc mamayla ıslatıyodum öyle veriyodum benkızlar bebişlere değişik seveceği bi tarfiniz var mı? benimki hiç bişi yemiyor çıldırıcağım. Bİrde sabah kahvaltısını ben hep ayrı verdim ama yemiyor şimdi. Hepsini bulamaç şeklinde nasıl veriyorsunuz yazar mısınız.
ne oldu kılzar sıkıntı ne
neslihancım öyle düşünme ben çalışmıyorum bu sene evdeyim çocuğumla kendim ilgileniyorum ama adım atmıyo işte ayakta bile durmuyo hiç alakası yok her çocuğun gelişimi farklı vakti gelince ayaklancaklar konuşçaklar
aman canım iyi walla süper geçmiş olsun tekrar çok sevindim allah bi daha yaşatmasınbiraz önce eşim aradı.polikliniği aradım derının gene üremesi olmuş dedi1o gün antıbıyotık kullanmıştık iltihap için.neyse 2 dk sonra başka bı tel bı adam.pardon dedı siz demın aradınız mı derin için diye.evet dedim eşim aramış
ya sizin derinin tahlili temiz çıktı başka bı derinle karıştırmış burdaki arkadaş dedi.aman bi sevindim yanımda olsa öpücektim valla adamı:))
neyse kızımın idrar yolları iltihabı geçmiş yani.inşallah tekrarlamaz bı daha.
canım saolasın sizde öylesaol canım çok tatlıydınız batuşla.kırk bir kere maşallah.Çok beceriklisin Allah esirgesin.
yap tatlım tabi akşamdan yaparsın hazırlıkları tamam işte herkes biraraya geliyo o tarafı güzel işteNeslihancım bende yaparım olmassa haftasonu sağol tatlım
Elbet yürücekler kızlar, zaten geç yürüsünler daha iyi, yürüyünce bir an bile bırakılmıyor çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?