2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

selam kzıalr.. herkese güzel bir hafat diliyorum.. arkadaşalr diş çıakrıpta çok kaka yapan bebekrlvarmı.. benim kzıda c.tsidne beri çok kaka yapıyor.. kah sulu kah cıvık..
emelcim maşh yusufa ya.. yürüdü demek.. biizmki tembel daha yok bişi(haıylrı sağlıklı olsunlarda elbet yürücekelrde dimi..

ya benim kız çok huysuz geceleri bile uynanır oldu. eli kulakta eli ağzıda.. dişmi gelcek anlamdımki.kakasıda tuhaf.ve fazla..

ya benim kız çok huysuz geceleri bile uynanır oldu. eli kulakta eli ağzıda.. dişmi gelcek anlamdımki.kakasıda tuhaf.ve fazla..

canım arkadaşların dedigi gibi diştendir
biz diş çıkartırken geceleri uyumuyoruz kızı kucagımızdan bile bırakamıyoruz düşün okadar huysuz oluyor
en kısa zamanda incileriniz çıkar ve atlatırsınız

kızlar bebişlere değişik seveceği bi tarfiniz var mı? benimki hiç bişi yemiyor çıldırıcağım. Bırde sabah kahvaltısını ben hep ayrı verdim ama yemiyor şimdi. Hepsini bulamaç şeklinde nasıl veriyorsunuz yazar mısınız.

canım biizmkide yürüse bende yapıcam ama yürümüyo:roflol: normal hazırlık yapıyosun işte bide ekstradan çörek yapıosun poğaça

canım baktım yorum da yazdım. Batuş aynı sen çok benziyosunuz.
saol canım herkes benzetiyo babannesi hariçç deli oluyorum kadına yaa dayanamıyorum artık hiç bi çeklir yanı kalmadı walla bi kaç günür batuhan anni anniiii diyo önce babanne diceksin diyo şakamı gerçekmi bilmiyorum ama tahammül edemiyorum artık diş buğdayındada en son kendileri teşrif ettiler hiç bişi lazımmı yarım lazımmı diyen yookki annemler uzaktalar neyse allah herkesi bildiği gibi yapsın nherkes hakettiği gibi yaşasın üff amma dolmuşum senin msja patladı kabak:roflol:

uf depresyona giriyorum ben ya çalışmak zorunda olmaktan nefret ediyorum.evimle çocuğumla kendimle daha fazla ilgilenmek istiyorum. :çok üzgünüm:

babaannesi bakıyor.bazen onu benden daha çok seviyor gibi geliyor
canım önemli olan fazla vakit geçirmek deilki kaliteli vakit geçirmek inşallah herşey istediğin gibi olsun hayırlısı olsun sıkma canını biliyorum söylemesi çok kolay yaşayan sensin herey gönlüne göre olsun inş

canım bende ayrı veriyrum bi aydır 5-6 bisküvi fındık ceviz yumurta peynir tereyağ kayısı atıp 60 cc mamayla ıslatıyodum öyle veriyodum ben

ne oldu kılzar sıkıntı ne

canım bir sıkıntı yok.sadece çalışmayan annelerin çocuklarına ayırabildiği zaman ve onlara sundukları imkanlar canımı çok sıktı.Tüm çalışan annelerde benim gibi dertli.

Ben çocuğumun henüz zor adım atıyor olmasını bile buna bağlıyorum.ben olsam sürekli onu yürütmeye çalışırdım.dede nene yaşlı uğraşamıyor tabi.

Rabbim yavrularımızı korusun sağlıklı olsunlar

Kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım:gitme:

neslihancım öyle düşünme ben çalışmıyorum bu sene evdeyim çocuğumla kendim ilgileniyorum ama adım atmıyo işte ayakta bile durmuyo hiç alakası yok her çocuğun gelişimi farklı vakti gelince ayaklancaklar konuşçaklar

saol canım çok tatlıydınız batuşla.kırk bir kere maşallah.Çok beceriklisin Allah esirgesin.

resimlere baktım herşey çok güzel olmuş Allah içinize sindirsin damatlığını da görün inşallah.zemuszemus

biraz önce eşim aradı.polikliniği aradım derının gene üremesi olmuş dedi 1o gün antıbıyotık kullanmıştık iltihap için.neyse 2 dk sonra başka bı tel bı adam.pardon dedı siz demın aradınız mı derin için diye.evet dedim eşim aramış
ya sizin derinin tahlili temiz çıktı başka bı derinle karıştırmış burdaki arkadaş dedi.aman bi sevindim yanımda olsa öpücektim valla adamı:))
neyse kızımın idrar yolları iltihabı geçmiş yani.inşallah tekrarlamaz bı daha.

Maşallah derine , atlatmış hastalığı
Yaş23 geçmiş olsun canım
Armycim geçmiş olsun canım sanada diştendir bizimkindede ishal oldu çıkartırken
Neslihancım, burda birbirimizle sevinçlerimizi, hüzünlerimizi paylaşmak için varız, Kimsenin canını sıkmassın üzme kendini :teselli:

Neslihancım bende yaparım olmassa haftasonu sağol tatlım
Elbet yürücekler kızlar, zaten geç yürüsünler daha iyi, yürüyünce bir an bile bırakılmıyor çok zor

aman canım iyi walla süper geçmiş olsun tekrar çok sevindim allah bi daha yaşatmasın
saol canım çok tatlıydınız batuşla.kırk bir kere maşallah.Çok beceriklisin Allah esirgesin.
canım saolasın sizde öyle

Neslihancım bende yaparım olmassa haftasonu sağol tatlım
Elbet yürücekler kızlar, zaten geç yürüsünler daha iyi, yürüyünce bir an bile bırakılmıyor çok zor
yap tatlım tabi akşamdan yaparsın hazırlıkları tamam işte herkes biraraya geliyo o tarafı güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…