2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Neslihan müşavirmisin canım?
Benim eşim müşavir ama daha büro açmadı ortak çalışıyor arkadaşıyla
bende ilerde kendi büromuzda çalışmak istiyorum
istediğim gibi gidip gelirim en azından

yok canım ya 2 keredir sınava girmiyorum stajı bitirdim temmuzda girecem sınava inşallah.Gerçi yine çalışamıyorum ama olsun.Çalışıcam ayın 15inden sonra çalışmaya başlıyorum inşallah

Sende var mı canım müşavirlik felan gerçi olmasa da eşinle çalırşın problem değil.

yok canım ben satışçıyım
oluklu mukavva sektörü
kutu satıyorum yani :)
ilerde işten ayrılınca eşimin yanında çalışırım diyorum , biraz biliyorum muhasebe,
hamileyken doğum iznimde evden evrak falan işliyordum eşimin yoğun olduğu günler

Benimki 2 saate bir uyanıp emer, ama ben uykumu alıyorum sorun olmuyor.

maşallah merte tatlım
inan da mırıldanıyo du bugün bi baktım oturmuş beşikte.
kendi kendine oturuyo düşecek korktum çok

Benimkide kendi yatağında yatıyor. Beşiğin kenarlara minder falan at, belki siz uyanmadan sabah uyanır allah göstermesin düşer.

Bizimki 2 kere sıkıştırdı elini ama şimdi sıkıştırmıyor ben açıyorum çekmeceleri oturtuyorum dağıtıyor sonra topluyorum, ama yüksek çekmeceleri üstüne düşürür diye korkuyorum.

Maşallah derine, bizimkide ilk defa dün akşam kalktı hiç beklemiyordum.

Kızlar memuriyetinizi yakmayın, özel sektörde çalışsanız bugun ayrıl 3 yıl sonra gir ama, devlet memuru olmak kolaymı, ilerde bırakmadığınız için çok çok memnun olacaksınız, Hayatın ne getireceği belli olmuyor, evlatlarımız yarın birgün evlenince kendimizle başbaşa kalıcaz, o yüzden bence karamsar düşünmeyin.Ben memur olsam asla bırakmam.

tünaydınlar hepinize işlerimi ayarladım kuzumu uyuttum Allaha emanet buraya geldim
iş mevzularından bahsetmişsiniz ben çalışmıyorum ama bebişini evde bırakıpta işe gitmek gerçekten zordur ama birde şu açıdan düşünmek lazım herşeyi bebişlerimiz için yapıyoruz herşey onlar için

Bende temizlik yaptım, mert uyudu, artık hiçbişey yemiyor, eskiden kandırarak ağzına soktuğumu yerdi şimdi şıkarıyor sulu bişey bile olsa. Tek yediği şey zeytin. dün 12 tane zeytin yedi, kakasından hep zeytin çıktı. ıshal olmuş kez çıkardı muzla patates verdim kesmiş.

Saçları çok uzadı gözüne gircek neredeyse, ilk saçı kazıtmak iyi olurmu kızlar, gür gelmesi için, eşim üşür kestirme diyor, çocukta travma yaratıyormuş 2-3 yaşına kadar korkuyormuş, aslında ilk saçı sıfıra vurdurmak istiyorum ama makinenin sesinden korkar diye düşünüyorum.

canım zeytinii istesen çok verme çünki zeytin çok tuzlu oluyor gerçi tuzsuz zetinse bilemem ama eger tuzluysa

Ya havucu nasıl veriyorsunuz, ben çorbalarına katıyorum ama az bişey yiyor çorba, zamanı geçmeden bol bol havuç yesin istiyorum.

bizimkinide çok uzadı saçları dedigin gibi gözüne giriyor ama bizimkinin saçları çok seyrek bizde kestirelim sıfıra vurduralım dedik sonrada korkdm eşim yaptıralım dedi bende daha ufak biryeri kesilir Allaha korusun dedim öylelikle kaldı
ama bir berber yakınımız üçdefa bir saç kazıtılırsa gürleşir dedi bizde azıcık daha büyümesini bekliyoruz

Tuzlu...
Hiçbirşey yemiyorki, bri onu yesin diyorum, zaten başka hiçbirşeyde tuz yok, bugün vermiycem zaten, belki zeytin ishal yaptı.

zeytini ishal yaptıgını düşünmüyorum böyle bişiyde şimdiye kadar duymadım öyleysede bilemem ama zannetmiyorum katı oldugu için
benim kızda hiçbişiy yemiyor bende o oyun oynarken yani meşgulken agzını içine lokma lokma koyuyorum yiyeceklerini farkında olmadanda yutuyor :roflol:
kaşıkla felen degil mesela haşlanmış etin bir parçasını bir ekmek parçasıyla agzının otasına kadar itiyorum oyun oynarkende yutuyor dene faydası oluyor

Aynısını yapıyorum ama ağzında yabancı bir cisim olunca eliye alıyor, elimle besliyorum zaten ama yemiyor. Çocuk yemeyince annne çok sitresli oluyor.

Aynısını yapıyorum ama ağzında yabancı bir cisim olunca eliye alıyor, elimle besliyorum zaten ama yemiyor. Çocuk yemeyince annne çok sitresli oluyor.

hemde nasıl bir yemeyende bende var maalesef bagzen agzını sıktırıp zorlana yutturuyorum o derece aç dolaşıyor ama haberi yok bende deli oluyorum yemeyince senin bebişin kaç kilo benim kız ayın 25şinde 10 ayını dolduraca k ve sadece 6.700gr çok zayıf ve yemiyor

tünaydın ızlar maşşlah beya kaynatmışsınız
yine şu iş durumları demi valla eşinin söyle dolgun maaşıvarsa çalışmayınamaazsa bizim gibi sıkıntı çok oluyo bırakmayınderim parasızlıkta çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…