Neslihan müşavirmisin canım?
Benim eşim müşavir ama daha büro açmadı ortak çalışıyor arkadaşıyla
bende ilerde kendi büromuzda çalışmak istiyorum
istediğim gibi gidip gelirim en azından
günaydın herkese
canım bizimde gece uykumuz böyle uyurken emekleme ozisyonuna geliyo oturuyo ağlıyo gözler kapalı gece 4 de uyanıyo 6 ya kadar uyumuyo çoçğu zaman 4 e kadarda saat başı emmeye kalkıyo inanılmaz düştü emmeye ek gıdalarıda yiyor üzerine de emiyor illla uzun uzun maşallah diyeyim ama gece de saat başı emiyo bende gece uykusu yok sizin bebişler kaç saat arayla uyanıyo kızlar sık kalkıyorlar mı
maşallah merte tatlım
inan da mırıldanıyo du bugün bi baktım oturmuş beşikte.
kendi kendine oturuyo düşecek korktum çok
Annemde öyle dedi canım, boşver uğraşma dedi
Benim oğlumda böyle, yollarda masada uyucam artık dayanamıyorum
Maşallah merte , yürür yakında inşallah biraz rahat edersin, en azından eğilmessin okadar
kapılarada dikkat et eli sıkışmasın
benimki hep çekmecelere sıkıştırıyor elini
Canım güldürdün sabah sabah :)
Allah gönlüne göre versin
Doğru söylüyorsun canım, onlar için çalışıyoruz
Evdeki annelerde bıkçak artık çalışan annelerin depresyonundan :)
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz kızlar :)
Günaydın herkese, nasılsınız bakalım ..
Ben bugün biraz daha iyi uyudum yine 3-4 kere kalktı ama emdi uyudu
bunada şükür
Oğlum çok iştahsız bu aralar kızlar, bişey yemiyor gündüz
yeni dişlermi geliyor ne
AAAAA aynen Ayşe dün akşam oturuyoduk eşim dedi aa derin ayağa kalktı.e dedım zaten dayalı değilmiydi o koltuğa.yok dedı oturuyodu kendi kalktı.du bakayım dedım tekrar koydum gene kalktı.maşallah kuzulara.
nasıl beşik ?beşikte mi yatıyo hala çok tehlıkeli değil mi? Derin 5 aylıktan beri kendi karyolasında yatıyo yanları korkuluklu falan.beşikten düşebilir allah korusun.
günaydın neslihan.
Filiz memur yazıyo ama nerde görevlisin.nasıl bu kadarrahat girebiliyosun nete?aklinialirimsmile
Bende temizlik yaptım, mert uyudu, artık hiçbişey yemiyor, eskiden kandırarak ağzına soktuğumu yerdi şimdi şıkarıyor sulu bişey bile olsa. Tek yediği şey zeytin. dün 12 tane zeytin yedi, kakasından hep zeytin çıktı. İshal olmuş kez çıkardı muzla patates verdim kesmiş.
canım zeytinii istesen çok verme çünki zeytin çok tuzlu oluyor gerçi tuzsuz zetinse bilemem ama eger tuzluysa
Saçları çok uzadı gözüne gircek neredeyse, ilk saçı kazıtmak iyi olurmu kızlar, gür gelmesi için, eşim üşür kestirme diyor, çocukta travma yaratıyormuş 2-3 yaşına kadar korkuyormuş, aslında ilk saçı sıfıra vurdurmak istiyorum ama makinenin sesinden korkar diye düşünüyorum.
Tuzlu...
Hiçbirşey yemiyorki, bri onu yesin diyorum, zaten başka hiçbirşeyde tuz yok, bugün vermiycem zaten, belki zeytin ishal yaptı.
Ya havucu nasıl veriyorsunuz, ben çorbalarına katıyorum ama az bişey yiyor çorba, zamanı geçmeden bol bol havuç yesin istiyorum.
zeytini ishal yaptıgını düşünmüyorum böyle bişiyde şimdiye kadar duymadım öyleysede bilemem ama zannetmiyorum katı oldugu için
benim kızda hiçbişiy yemiyor bende o oyun oynarken yani meşgulken agzını içine lokma lokma koyuyorum yiyeceklerini farkında olmadanda yutuyor :roflol:
kaşıkla felen degil mesela haşlanmış etin bir parçasını bir ekmek parçasıyla agzının otasına kadar itiyorum oyun oynarkende yutuyor dene faydası oluyor
Aynısını yapıyorum ama ağzında yabancı bir cisim olunca eliye alıyor, elimle besliyorum zaten ama yemiyor. Çocuk yemeyince annne çok sitresli oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?