Saçları çok uzadı gözüne gircek neredeyse, ilk saçı kazıtmak iyi olurmu kızlar, gür gelmesi için, eşim üşür kestirme diyor, çocukta travma yaratıyormuş 2-3 yaşına kadar korkuyormuş, aslında ilk saçı sıfıra vurdurmak istiyorum ama makinenin sesinden korkar diye düşünüyorum.
canım biz permatikle kazıdık seyrekti ve uzunlu kısalıydı şimdi aynı boyda daha iyi geliyo saçı
cnm ben ressim netten yüklüyomm
kızlar bişiy sorcam kk ne resin eklicem nasıl yapıcam
CANIM
ressim diye bi site var
oraya gir resminlerini ekle
640*480 tıkla
o yüklüyo
sonra sol tarafta copy yazısı onun yanındaki linki kopyala
kk da yazı yazdığımız yere gel üstte dağ gibi şekil var oraya bas çıkan linki sil siteden aldığın linki yapıştır ok hepsini o şekilde ekle
hadi bakalım kolay gelsin
bekliyoz
ya bişiy dha sorcam resim yükle sitesine girdim şimdi yükle dedim yükledim ama resim nereye gitti bulamuyorum kızımın resmi gitti nasıl bulcam
canım hepsi sayfanın altındadır altta gel:dance:
ayyy sinir oldum bulamıyorum hemde olmuyorrrralsanaalsanasmile
Merhaba, ilk üç yaş içinde böyle şeyler olabiliyormuş, çünkü gündüz bütün ihtiyaçlarını babannesi karşılıyor ama büyüdükçe sana düşkün olcak,Ben de aynı problemi yaşıyorum. Benim kızıma da babaannesi bakıyor. O varken benim kucağıma kesinlikle gelmiyor. İşe gitmek için evden çıktığımda hiç tepki vermiyor ama babaannesi gittiğinde arkasından ağlıyor. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Beraber olduğumuz vakitleri sadece kızımla ilgilenerek geçiriyorum. Ama bana hiç düşkün değil.
Eğer babaannesine anne derse çok üzülürüm.Sizce babaannesi beni kötülüyor mudur?Kızım henüz 10 aylık.
Ben okadar yapamıyorum canım , yinede yetişemiyorum hiçbirşeyeher gün 2 makine calışıyo eşim 2 günde bi değiştirir ütüü camaşır yıka ütüle bıktımm elanında ütülüyom napıyım küçük mücük ütülüyommm
Nasıl kestiniz canım bende merak ediyorum ağlamadımı, bir yeri çizilmedimicanım biz permatikle kazıdık seyrekti ve uzunlu kısalıydı şimdi aynı boyda daha iyi geliyo saçı
Merhaba, ilk üç yaş içinde böyle şeyler olabiliyormuş, çünkü gündüz bütün ihtiyaçlarını babannesi karşılıyor ama büyüdükçe sana düşkün olcak,
Prof. Dr. Sabiha Paktunanın bir kitabı var, Anne İş'te Çalışan Anne ve Çocuğu
tavsiye ederim kızlar ..
Ben okadar yapamıyorum canım , yinede yetişemiyorum hiçbirşeye
işten 7 de geliyorum zaten hiç bişeye zaman kalmıyor
Nasıl kestiniz canım bende merak ediyorum ağlamadımı, bir yeri çizilmedimi
sende benim gibi çok takılmışsın canım.10 aylık bebeğe seni kötülese de o anlamaz zaten.Mesele şu ki bizden çok onla zaman geçiriyor.Tüm ihtiyaçlarını o karşılıyor.Bu yüzden de onu bir anne gibi görüyor gerçekten.Benimde çok zoruma gidiyor.Napalım önemli olan onun huzuru mutluluğu.Bakıcıya da hiç güvenemezdim.Bakıcı döverdi.Buda aşırı seviyor.Sanırım babaannesinin aşırı sevmesi daha iyi.Bakıcı riskinden.Eninde sonunda benim annesi olduğumu anlayacak nasıl olsa.onun annesi koruyucu meleği ömrüm yettikçe desteğiyim.Herşeyi onu için yapıyorum, hatta onun için yaşıyorum.a.s.
annem yaptı canım ağlamadı ama hareketli olduğu için zor oldu yavaş yavaş yaptı uzun sürdü biraz çizilmedi hiç bişey olmadı canımMerhaba, ilk üç yaş içinde böyle şeyler olabiliyormuş, çünkü gündüz bütün ihtiyaçlarını babannesi karşılıyor ama büyüdükçe sana düşkün olcak,
Prof. Dr. Sabiha Paktunanın bir kitabı var, Anne İş'te Çalışan Anne ve Çocuğu
tavsiye ederim kızlar ..
Ben okadar yapamıyorum canım , yinede yetişemiyorum hiçbirşeye
işten 7 de geliyorum zaten hiç bişeye zaman kalmıyor
Nasıl kestiniz canım bende merak ediyorum ağlamadımı, bir yeri çizilmedimi
canım valla ben böyle yükledim bi yerde hata yapıyosundur
hemde nasıl bir yemeyende bende var maalesef bagzen agzını sıktırıp zorlana yutturuyorum o derece aç dolaşıyor ama haberi yok bende deli oluyorum yemeyince senin bebişin kaç kilo benim kız ayın 25şinde 10 ayını dolduraca k ve sadece 6.700gr çok zayıf ve yemiyor
çok zor yemegen çocuk pitürlülri halen yemiyor zorla yiyo elimden onda kaşıklahaytta yemiyo allha kolaylık versin
napıyosunuz kızlar bende ütü yapıyom çarsaf felan kaldıı bi mola vereyim dedim yemek yapcam daha ay bitmiyooo yap yapp
yemeyen coccuk zor ela çok istahlı yemez zorla tıkıyorum ağzına yoğurta bayılır ama
canım biz permatikle kazıdık seyrekti ve uzunlu kısalıydı şimdi aynı boyda daha iyi geliyo saçı
Ben de aynı problemi yaşıyorum. Benim kızıma da babaannesi bakıyor. O varken benim kucağıma kesinlikle gelmiyor. İşe gitmek için evden çıktığımda hiç tepki vermiyor ama babaannesi gittiğinde arkasından ağlıyor. Neden böyle olduğunu anlamıyorum. Beraber olduğumuz vakitleri sadece kızımla ilgilenerek geçiriyorum. Ama bana hiç düşkün değil.
Eğer babaannesine anne derse çok üzülürüm.Sizce babaannesi beni kötülüyor mudur?Kızım henüz 10 aylık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?