2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım biz permatikle kazıdık seyrekti ve uzunlu kısalıydı şimdi aynı boyda daha iyi geliyo saçı

her gün 2 makine calışıyo eşim 2 günde bi değiştirir ütüü camaşır yıka ütüle bıktımm elanında ütülüyom napıyım küçük mücük ütülüyommm

herkese selam uzun zamandır yoktum.izmirdeydm.
ewime geldim sonunda.temizlik,çamaşır derken anca bakabildim.
geçmişi okumadım okuyamamda zamanım yoksempatiksalakcinni..
yağmur hanım dur durak bilmiyor.canıma okuyor.şimdilik bu kadar buralardayım.hepinizi öptük..

kızlar bişiy sorcam kk ne resin eklicem nasıl yapıcam

CANIM
ressim diye bi site var
oraya gir resminlerini ekle
640*480 tıkla
o yüklüyo
sonra sol tarafta copy yazısı onun yanındaki linki kopyala
kk da yazı yazdığımız yere gel üstte dağ gibi şekil var oraya bas çıkan linki sil siteden aldığın linki yapıştır ok hepsini o şekilde ekle
hadi bakalım kolay gelsin
bekliyoz

ya bişiy dha sorcam resim yükle sitesine girdim şimdi yükle dedim yükledim ama resim nereye gitti bulamuyorum kızımın resmi gitti nasıl bulcam

Merhaba, ilk üç yaş içinde böyle şeyler olabiliyormuş, çünkü gündüz bütün ihtiyaçlarını babannesi karşılıyor ama büyüdükçe sana düşkün olcak,
Prof. Dr. Sabiha Paktunanın bir kitabı var, Anne İş'te Çalışan Anne ve Çocuğu
tavsiye ederim kızlar ..

her gün 2 makine calışıyo eşim 2 günde bi değiştirir ütüü camaşır yıka ütüle bıktımm elanında ütülüyom napıyım küçük mücük ütülüyommm
Ben okadar yapamıyorum canım , yinede yetişemiyorum hiçbirşeye
işten 7 de geliyorum zaten hiç bişeye zaman kalmıyor

canım biz permatikle kazıdık seyrekti ve uzunlu kısalıydı şimdi aynı boyda daha iyi geliyo saçı
Nasıl kestiniz canım bende merak ediyorum ağlamadımı, bir yeri çizilmedimi

canım bu kitabı ben çok aradım bulamadım bilecik küçük olduğu için yok buralarda

doğru diyon canım benimde annem bakıyo
benden sıkılınca anneme gidecem diye ağlıyo

annem yaptı canım ağlamadı ama hareketli olduğu için zor oldu yavaş yavaş yaptı uzun sürdü biraz çizilmedi hiç bişey olmadı canım

Benim oğlum 9700 gr. Benimki ek gıdayı red ediyor ama sütüm yarıyor galiba, hergünde kaka yapar.

çok zor yemegen çocuk pitürlülri halen yemiyor zorla yiyo elimden onda kaşıklahaytta yemiyo allha kolaylık versin

Bizimki pütrülü yiyor ama eskisi gibi işdahlı değil, hastalıktan sanırım.

Emine çok titizsin, vala bravo ben 1 aydır ilk bugün balkon yıkadım :) Ütüde sadece eşim ve benimkileri yaparım oda gömlek pantolon.

Ben asla cesaret edemem, sanırım uclarından aldırıcam.

Benimkine hep ben bakıyorum ama babasına çok düşkün ondayken bana gelmek istemiyor, babası gidince ağlıyor babası varken hiç takmaz beni ama yabancı biri geldimide bana düşkün olur.

Ya birde anne çocuğa zorla yemek yediriyor, zorla uyutuyor zorla ilaç içiriyor ama baba ve babaanne sadece sevgilerini veriyorlar ve şımartıyorlar çocuk şımardığı yerde mutludur öyle değilmi, ama insana çok koyar bu durum anlayabiliyorum. Benim oğlan babasından bana gelmediği zaman bile bazen kıskanmıyor değilim, birde kayınvalidemden bana gelmese çok üzülürdüm.

Sabiha paktuna keskinin kitaplarını bende tavsiye ediyorum, çocuklarla doğru iletişim kitabını okudum çocuklara bakış açım değişti. Doktorum programınada konuk oluyor çok seviyorum kadını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…