saolun kızlar ama bu dert benden gitmiyor yavrumu çok özlüyorum. : ((
inşallah en kısa zamanda işsizler ordusuna katılırım. amin
canım bir sıkıntı yok.sadece çalışmayan annelerin çocuklarına ayırabildiği zaman ve onlara sundukları imkanlar canımı çok sıktı.Tüm çalışan annelerde benim gibi dertli.
Ben çocuğumun henüz zor adım atıyor olmasını bile buna bağlıyorum.ben olsam sürekli onu yürütmeye çalışırdım.dede nene yaşlı uğraşamıyor tabi.
Rabbim yavrularımızı korusun sağlıklı olsunlar
Kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım:gitme:
canım bir sıkıntı yok.sadece çalışmayan annelerin çocuklarına ayırabildiği zaman ve onlara sundukları imkanlar canımı çok sıktı.Tüm çalışan annelerde benim gibi dertli.
Ben çocuğumun henüz zor adım atıyor olmasını bile buna bağlıyorum.ben olsam sürekli onu yürütmeye çalışırdım.dede nene yaşlı uğraşamıyor tabi.
Rabbim yavrularımızı korusun sağlıklı olsunlar
Kusura bakmayın sizinde canınızı sıktım:gitme:
Ayşecim evlendikten 1 yıl içinde tazminatını alıp çıkabiliyorsun
istifa dilekçene evlilik nedeniyle yazdığın taktirde tazminatı alırsın
bende salak gibi kullanmadım bu hakkımı
Ahmir canım seninde çok zor olmuş
ben 6 ayı doldurduğu gün başladım yine bile çok zor geldi
benimde kayınvalidem ikinci bir tane daha yaparsanız bakamam ozaman çıkarsın kendin bakarsın dedi
hiç çözüm bulamassam öyle yapıcam :)))
gerçi eşim çalışmak istemiyorsan çalışma diyor ama tek maaşlada çok sıkışırız ,
bu sefer başka sorunlar çıkar idare etmekten başka çarem yok şimdilik
geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ederiz.
ay bu çalışan anneler beni çok üzüyosunuz ama siz.çok üzülüyorum siz yazdıkça.keşke her anne kendi büyütebilse çocuğunu.ben d.iznim bittiği gün 9 aylık ücretsiz iznimi başlattım.ama 1 eylülde resmen iş başı yapıcam.şimdiden üzülüyorum ama yapıcak bişey yok.özel sektörde olsam düşünmeden buyuturdum çocuğumu ama bu devırde devlet memurıyetımı yakamam.sizin en azından anne ya da k.valıdenız bakıyor o da bışey.benım annem bakamaz sağlığı müsait değil.k.valıdem eltımın oğluna bakıyor.mecbur bı kadın bulucam.tek umudum ıyı bırıne denk gelmek.
günaydın herkese
semracım gözün aydın canım
ders programım değişti çok kötü oldu bugün 9 dan 6 ya kadar ayrıyım kızımdan offf off
günaydın kızlar semracım gözün aydın dişiniz hayırlı olsun.ıshaliniz geçti mi?
özlem alışmak çok zor ben hergün 8-5 kızımdan ayrıyım.Haziranda 8-7 ye çıkıyor.Hergün içim acıyor benim
gözün aydın cnm çok zor insan birinin yanında olduğunu olmak bile rahatlatıyo insanı
bende öyle cnm bazen nasıl bakacağım diyorum benm eşimde evde çok durmuyo bakalım cnm büyüsünler düşünürüz belki
bende kaşık kaşık koyuyodum simdi her yemekten yiyo ondan ayrı pişirmiyom önce kıymayı kavuruyodum cnm etide pişirip küçük küçük parcalayıp veriyorum
gözün aydın cnm ishal ondandır bak bizimde öyle olmuştuur
günaydın cnmm
zor cnm allah kolaylık versin
neslihancım sanada allah kolaylık versin 10 dk bırakamıyom merak ediyom özlüyom
Günaydın canlarım, nasılsınız
Alıntı yapamadım öncelikle oğluşuma maşallah diyen tüm teyzoşlarımıza teşekkür ederim
Semracım ilk inciniz hayırlı olsun, ishali ondanmış demek bol ısırıklı günler :)
Neslihancım, benimde aklım hep evde çıkarken mis kokusunu içime çekiyorum öyle çıkıyorum
Ayşecim sabretmekten başka çaremiz yok, bende ikinciyi düşünmüyorum enaz birkaç sene daha
Neslihancım batuşun diş buğdayı nasıl geçti, resimleri varmı?
kıymayı ben yarım kilo hiç yağsız alıyorum, suyla kavuruyorum güzelce pişiriyorum, sonra buzdolabı poşetine koyuyorum çorbasının üstüne bir kaşık koyuyorum ordan
pişmiş kıyma daha çok dayanırmış, hani kavurma yaparlar aylarca dururya
az az yapıyorum ki bozulmasın
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=12623134#post12623134
kızlar diş buğdayımız bakmak istersenizz
selam kzıalr.. herkese güzel bir hafat diliyorum.. arkadaşalr diş çıakrıpta çok kaka yapan bebekrlvarmı.. benim kzıda c.tsidne beri çok kaka yapıyor.. kah sulu kah cıvık..
emelcim maşh yusufa ya.. yürüdü demek.. biizmki tembel daha yok bişi(haıylrı sağlıklı olsunlarda elbet yürücekelrde dimi..
Kızlar mert koltuğa tutunarak ayağa kalkıyor artık. Çok sevindim.
Birde sürekli yürümek istiyor, eşimde bende iki büklüm gezşyoruz, kapıları açmayıda öğrendi.
Gece uykuları hep bölünüyor, yan yatarak uyuyor sonra nasıl oluyorsa oturuveriyor uykulu uykulu gözleri kapalı mızırdanıyor, gece emzirmeye kaktığımda karanlıkta oturur buluyorum.
Kızlar mert koltuğa tutunarak ayağa kalkıyor artık. Çok sevindim.
Birde sürekli yürümek istiyor, eşimde bende iki büklüm gezşyoruz, kapıları açmayıda öğrendi.
Gece uykuları hep bölünüyor, yan yatarak uyuyor sonra nasıl oluyorsa oturuveriyor uykulu uykulu gözleri kapalı mızırdanıyor, gece emzirmeye kaktığımda karanlıkta oturur buluyorum.
günaydın kızlar
neslihancım üzülme canım hepimiz aynıyız.ben 1,5 aylıkken bıraktım kuzumu.ilk 7 ay günde 2 kez gittim,şimdi 1 kez .yakında hiç gidemeyeceğim.sabah 8 akşam 7 çalışıyorum.cumartesi de yarım gün.ilk hafta sürekli ağlayarak geldim işe.hepsi benim salaklığım.herkes gitme işe bırakıp gidemezsin dedi.bende yok gidicem diye tutturdum.iş yerine de söz verdim geri gelicem diye.eleman almadılar.doğumdan sonra da yüzüstü bırakamadım.şimdi kovsalarda gitsem diye gözlerinin içine bakıyorum.kovulma şansım yok gibi.bende inş. kayınvalidem bakmayacağım artık derde bana da bahane çıkar işe gitmememk için dua ediyorum.:))evde olsaydım şöyle yapardım böyle vakit geçirirdim diye hayal kurup duruyorum.hep sabah işe gitmeyeceğim bananeee diyorum.sonra tıpış tıpış geliyorum:)))))
bırakıp geldiğim için kendimi suçlu hissediyorum.ama evdeyken tüm önceliğim oğlum.herşeyimi oğluma göre planlıyorum.gerekirse yemek yapmıyorum,iş yapmıyorum.vaktimi hep oğlumla geçiriyorum.bir nebzede olsa kendimi avutuyorum işte napayım((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?