günaydınn kızlarr
Annemde öyle dedi canım, boşver uğraşma dediEmelcim iyi uğraşıyorsun valla, diş buğdayı, adım çöreği falan, hem çalışıyorsun hemde çocuğun bakımı zor olmuyormu, bana teklif bile etseler kabul etmem akşama kaddar zaten imanım gevriyor, birde heryeri temizle, ikram hazırla, konukları memnun et, kucağında 10 kiloluk bir çocuk sürekli ilgi beklesin, yok ben yapamam, çok zor.
Benim oğlumda böyle, yollarda masada uyucam artık dayanamıyorumgünaydın herkese
canım bizimde gece uykumuz böyle uyurken emekleme ozisyonuna geliyo oturuyo ağlıyo gözler kapalı gece 4 de uyanıyo 6 ya kadar uyumuyo çoçğu zaman 4 e kadarda saat başı emmeye kalkıyo inanılmaz düştü emmeye ek gıdalarıda yiyor üzerine de emiyor illla uzun uzun maşallah diyeyim ama gece de saat başı emiyo bende gece uykusu yok sizin bebişler kaç saat arayla uyanıyo kızlar sık kalkıyorlar mı
Maşallah merte , yürür yakında inşallah biraz rahat edersin, en azından eğilmessin okadarKızlar mert koltuğa tutunarak ayağa kalkıyor artık. Çok sevindim.
Birde sürekli yürümek istiyor, eşimde bende iki büklüm gezşyoruz, kapıları açmayıda öğrendi.
Gece uykuları hep bölünüyor, yan yatarak uyuyor sonra nasıl oluyorsa oturuveriyor uykulu uykulu gözleri kapalı mızırdanıyor, gece emzirmeye kaktığımda karanlıkta oturur buluyorum.
Canım güldürdün sabah sabah :)aynen benim yaşadıklarım bende beni işten atsalar diye bekliyorum.tazminatımı yakmamak için.Ama öyle bir niyetleri yok gibi.Çıkarsalar teker teker tüm amirlerimi öpücem valla.Sonra da çocuğumla geçiricem tüm ömrümü
Doğru söylüyorsun canım, onlar için çalışıyoruzahmir09 ismini bilmiyorum ve neslihancığım yapmayın ya bakın ne güzel çalışıyosunuz
bizler hepimiz onlar için çalışıyoz unutmayın ALLAH şükür hepimizin eşi çalışıyo.
eş olarak bize hepsi bakabilecek durumda bizler neden çalışıyoz anne olarak sırf onlara iyi gelecek sağlayabilmek için
kimse kalmamış ?
Annemde öyle dedi canım, boşver uğraşma dedi
Benim oğlumda böyle, yollarda masada uyucam artık dayanamıyorum
Maşallah merte , yürür yakında inşallah biraz rahat edersin, en azından eğilmessin okadar
kapılarada dikkat et eli sıkışmasın
benimki hep çekmecelere sıkıştırıyor elini
Canım güldürdün sabah sabah :)
Allah gönlüne göre versin
Doğru söylüyorsun canım, onlar için çalışıyoruz
Evdeki annelerde bıkçak artık çalışan annelerin depresyonundan :)
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz kızlar :)
Günaydın herkese, nasılsınız bakalım ..
Ben bugün biraz daha iyi uyudum yine 3-4 kere kalktı ama emdi uyudu
bunada şükür
Oğlum çok iştahsız bu aralar kızlar, bişey yemiyor gündüz
yeni dişlermi geliyor ne
Filizcim gözükmüyordun biraz önce
Nasılsın bugün , İnan paşa nasıl ?
AAAAA aynen Ayşe dün akşam oturuyoduk eşim dedi aa derin ayağa kalktı.e dedım zaten dayalı değilmiydi o koltuğa.yok dedı oturuyodu kendi kalktı.du bakayım dedım tekrar koydum gene kalktı.maşallah kuzulara.Kızlar mert koltuğa tutunarak ayağa kalkıyor artık. Çok sevindim.
Birde sürekli yürümek istiyor, eşimde bende iki büklüm gezşyoruz, kapıları açmayıda öğrendi.
Gece uykuları hep bölünüyor, yan yatarak uyuyor sonra nasıl oluyorsa oturuveriyor uykulu uykulu gözleri kapalı mızırdanıyor, gece emzirmeye kaktığımda karanlıkta oturur buluyorum.
nasıl beşik ?beşikte mi yatıyo hala çok tehlıkeli değil mi? Derin 5 aylıktan beri kendi karyolasında yatıyo yanları korkuluklu falan.beşikten düşebilir allah korusun.maşallah merte tatlım
inan da mırıldanıyo du bugün bi baktım oturmuş beşikte.
kendi kendine oturuyo düşecek korktum çok
günaydın neslihan.günaydın kızlar
günaydın canım nasılsın
geldik gene başladık işe
canım ya çok iyi anlıyorum seni çünkü bende öyle düşünüyorum eğer eşinin maaş durumu iyiyse ayrılma imkanın varsa ücretsiz izin vs. ayrıl ilk 3 yaş hem beyin hem kişisel gelişim açısından çok önemli. imkanın varsa eğer ayrıl. ben edebiyet öğretmeniyim en az 2 sene daha çalışmayı falan düşünmüyorum belki de hiç çalışmam bilmiyorum ama ilk 3 sene çalışmak yok benim içinben ara ara depresyona girerim böyle kusuruma bakmayın.elbetteki herşey kuşum içim.Ama biryandan da diyorumki iyi bir ayakkabı iyi bir kreş güzel bir ev ne bilim iyi bir harçlık anne kokusuna eşdeğer mi acaba
Maşallah derine , atlatmış hastalığı
Yaş23 geçmiş olsun canım
Armycim geçmiş olsun canım sanada diştendir bizimkindede ishal oldu çıkartırken
Neslihancım, burda birbirimizle sevinçlerimizi, hüzünlerimizi paylaşmak için varız, Kimsenin canını sıkmassın üzme kendini :teselli:
sağol canım inş..selam canım diştendir o. Üzülme geçer inş.
canım arkadaşların dedigi gibi diştendir
biz diş çıkartırken geceleri uyumuyoruz kızı kucagımızdan bile bırakamıyoruz düşün okadar huysuz oluyor
en kısa zamanda incileriniz çıkar ve atlatırsınız
Maşallah paşama yarasın sütügözükmüyomu neden ki çıkmadım ama hiç
iyiyim valla geldim çalışmaya devam işte ne olsun
sen nasılsın
inan paşa uyanıkmış sütünü içmiş
Ne kusuru canım, bende senin gibi düşünüyorum, yavruma hasretimben ara ara depresyona girerim böyle kusuruma bakmayın.elbetteki herşey kuşum içim.Ama biryandan da diyorumki iyi bir ayakkabı iyi bir kreş güzel bir ev ne bilim iyi bir harçlık anne kokusuna eşdeğer mi acaba
Maşallah Derine kalkmayıda öğrenmiş alkisalkisalkisAAAAA aynen Ayşe dün akşam oturuyoduk eşim dedi aa derin ayağa kalktı.e dedım zaten dayalı değilmiydi o koltuğa.yok dedı oturuyodu kendi kalktı.du bakayım dedım tekrar koydum gene kalktı.maşallah kuzulara.
Filiz memur yazıyo ama nerde görevlisin.nasıl bu kadarrahat girebiliyosun nete?aklinialirimsmile
normal beşik canım daha salananlardan bizim oğlan sallanmadan uyumadığı içinAAAAA aynen Ayşe dün akşam oturuyoduk eşim dedi aa derin ayağa kalktı.e dedım zaten dayalı değilmiydi o koltuğa.yok dedı oturuyodu kendi kalktı.du bakayım dedım tekrar koydum gene kalktı.maşallah kuzulara.
nasıl beşik ?beşikte mi yatıyo hala çok tehlıkeli değil mi? Derin 5 aylıktan beri kendi karyolasında yatıyo yanları korkuluklu falan.beşikten düşebilir allah korusun.
günaydın neslihan.
Filiz memur yazıyo ama nerde görevlisin.nasıl bu kadarrahat girebiliyosun nete?aklinialirimsmile
günaydın canımgunaydin
aynen canım hep daha iyileri elde etmek için çalışıyoruzeşimin ücret durumu fena değil canım ama malesef evimiz yok o mesele sadece beni bağlıyor.
hayat şartları işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?