2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ahmir09 ismini bilmiyorum ve neslihancığım yapmayın ya bakın ne güzel çalışıyosunuz
bizler hepimiz onlar için çalışıyoz unutmayın ALLAH şükür hepimizin eşi çalışıyo.
eş olarak bize hepsi bakabilecek durumda bizler neden çalışıyoz anne olarak sırf onlara iyi gelecek sağlayabilmek için

Annemde öyle dedi canım, boşver uğraşma dedi

Benim oğlumda böyle, yollarda masada uyucam artık dayanamıyorum

Maşallah merte , yürür yakında inşallah biraz rahat edersin, en azından eğilmessin okadar
kapılarada dikkat et eli sıkışmasın
benimki hep çekmecelere sıkıştırıyor elini

Canım güldürdün sabah sabah :)
Allah gönlüne göre versin

Doğru söylüyorsun canım, onlar için çalışıyoruz
Evdeki annelerde bıkçak artık çalışan annelerin depresyonundan :)
Verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz kızlar :)

Günaydın herkese, nasılsınız bakalım ..
Ben bugün biraz daha iyi uyudum yine 3-4 kere kalktı ama emdi uyudu
bunada şükür
Oğlum çok iştahsız bu aralar kızlar, bişey yemiyor gündüz
yeni dişlermi geliyor ne

iyi bari canım aman:dance: keyifleri olsun kuzucukların

ben ara ara depresyona girerim böyle kusuruma bakmayın.elbetteki herşey kuşum içim.Ama biryandan da diyorumki iyi bir ayakkabı iyi bir kreş güzel bir ev ne bilim iyi bir harçlık anne kokusuna eşdeğer mi acaba

AAAAA aynen Ayşe dün akşam oturuyoduk eşim dedi aa derin ayağa kalktı.e dedım zaten dayalı değilmiydi o koltuğa.yok dedı oturuyodu kendi kalktı.du bakayım dedım tekrar koydum gene kalktı.maşallah kuzulara.

maşallah merte tatlım
inan da mırıldanıyo du bugün bi baktım oturmuş beşikte.
kendi kendine oturuyo düşecek korktum çok
nasıl beşik ?beşikte mi yatıyo hala çok tehlıkeli değil mi? Derin 5 aylıktan beri kendi karyolasında yatıyo yanları korkuluklu falan.beşikten düşebilir allah korusun.

günaydın kızlar
günaydın neslihan.
günaydın canım nasılsın
geldik gene başladık işe

Filiz memur yazıyo ama nerde görevlisin.nasıl bu kadarrahat girebiliyosun nete?aklinialirimsmile

ben ara ara depresyona girerim böyle kusuruma bakmayın.elbetteki herşey kuşum içim.Ama biryandan da diyorumki iyi bir ayakkabı iyi bir kreş güzel bir ev ne bilim iyi bir harçlık anne kokusuna eşdeğer mi acaba
canım ya çok iyi anlıyorum seni çünkü bende öyle düşünüyorum eğer eşinin maaş durumu iyiyse ayrılma imkanın varsa ücretsiz izin vs. ayrıl ilk 3 yaş hem beyin hem kişisel gelişim açısından çok önemli. imkanın varsa eğer ayrıl. ben edebiyet öğretmeniyim en az 2 sene daha çalışmayı falan düşünmüyorum belki de hiç çalışmam bilmiyorum ama ilk 3 sene çalışmak yok benim için

Son düzenleme:
eşimin ücret durumu fena değil canım ama malesef evimiz yok o mesele sadece beni bağlıyor.

hayat şartları işte

sağol canım.. inş geçer ya.. bende öyle düşünüyorum.. huysuz uykusuz geceleride..

selam canım diştendir o. Üzülme geçer inş.
sağol canım inş..

çok teşkler canım ay inşi.. alt dişler çıkalı 2 ay oldu ama üstlerden haber yok:))

herkese günaydınalr.. güzel bir gün oslun inşş..

gözükmüyomu neden ki çıkmadım ama hiç
iyiyim valla geldim çalışmaya devam işte ne olsun
sen nasılsın
inan paşa uyanıkmış sütünü içmiş
Maşallah paşama yarasın sütü
iyiyim bende canım sağol

Ne kusuru canım, bende senin gibi düşünüyorum, yavruma hasretim
burda çalışan arkadaşlar var, çocukları okula gidiyor, diyorlarki annelerine herkesin annesi okula geliyor alıyor, gösteri falan yapınca izlemeye geliyor sen neden gelmiyorsun ?
büyüdüklerinde de bunları yaşıcaz

Maşallah Derine kalkmayıda öğrenmiş alkisalkisalkis

Allah a büyük konuşmayayımda ben 3 seneye kadar çalışıp 2.çocuğumda olursa daha çalışmayı düşünmüyorum.Büro açıcam Allah izin verirse cebimde az da olsa bir param olsun yeter 5 tane defter tutsam.Günde en fazla 3-4 saat çalışim istediğim zaman çıkabileceğim bir işim olsun.

eğer bana anne sen benim gösterilerime gelmiyosun diğerlerinin anneleri geliyor derse ben 30 lu yaşlarımda Hakkın rahmetine kavuşmuş olurum.

Derin e maşallah Darısı benim zilliye ve diğer tembellere inşallah buarada kızlar : ))))

normal beşik canım daha salananlardan bizim oğlan sallanmadan uyumadığı için
canım maliyede memurum teknik elemanım burada işler çok çok yoğun değil
günaydın canım
eşimin ücret durumu fena değil canım ama malesef evimiz yok o mesele sadece beni bağlıyor.

hayat şartları işte
aynen canım hep daha iyileri elde etmek için çalışıyoruz
hakkımızda hayırlısı olsun
:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…