bayan merak adın neydi?
kızın hala emiyor mu?mama yiyor mu?
tahlil yaptırdın mı kansızlıkla ilgili canım?
mama ver bayan merak ger vermiyosan o kilo aldırır
tatlım bende bırakmayı düşünmüyom zaten arasıra depresona giriyom işte ama bırakmamKızlar memuriyetinizi yakmayın, özel sektörde çalışsanız bugun ayrıl 3 yıl sonra gir ama, devlet memuru olmak kolaymı, ilerde bırakmadığınız için çok çok memnun olacaksınız, Hayatın ne getireceği belli olmuyor, evlatlarımız yarın birgün evlenince kendimizle başbaşa kalıcaz, o yüzden bence karamsar düşünmeyin.Ben memur olsam asla bırakmam.
ellerine sağlık canımBende temizlik yaptım, mert uyudu, artık hiçbişey yemiyor, eskiden kandırarak ağzına soktuğumu yerdi şimdi şıkarıyor sulu bişey bile olsa. Tek yediği şey zeytin. dün 12 tane zeytin yedi, kakasından hep zeytin çıktı. İshal olmuş kez çıkardı muzla patates verdim kesmiş.
ben havucu çorbalarına katıyomYa havucu nasıl veriyorsunuz, ben çorbalarına katıyorum ama az bişey yiyor çorba, zamanı geçmeden bol bol havuç yesin istiyorum.
yoğurtta ben hiç denemedim canımhavucuda cam bebek rendeleri oluyorya onunla rendeliyorum pürüzsüz oluyor hatta sulu yogurduna koyuyorum birde çorbalarda öyle veriyorum
tünaydın kankamtünaydın ızlar maşşlah beya kaynatmışsınız
yine şu iş durumları demi valla eşinin söyle dolgun maaşıvarsa çalışmayınamaazsa bizim gibi sıkıntı çok oluyo bırakmayınderim parasızlıkta çok zor
ben burdayım tatlımkızlar nereye gittiniz hepiniz birden
tatlım bende bırakmayı düşünmüyom zaten arasıra depresona giriyom işte ama bırakmam
oğum için çalışyom zaten
sağolsun eşim çalışıyo bizede gayet iyi bakar işte oğluma iyi gelecek için çalışmaya devam
ellerine sağlık canım
bu çocuklar böyle ne olacak bilmiyom inan da öyle
ben havucu çorbalarına katıyom
ayrıca cam rendeden geçiripte veriyom çiğ yemeği daha iyi vitaminleri ölmüyo ne de olsa çorbada okadar vitaminli olmuyo
yoğurtta ben hiç denemedim canım
tünaydın kankam
ben burdayım tatlım
yasemin1 canım yanlış hatırlamyosam seninle beşiklerimiz aynı sende dikkatli ol seninkide oturuyomu beşiğinde:hooray:
yoğurtta hiç denemedim canımhavucu yogurdun içinde dene meyveli yogurt gibi sebzeli oluyor
yemeyen çocuk çok zor ya
Allah yardımcın olsun canım
benimki bazen iyi yiyorda bazı günler 1 lokmayı bile zor yediriyoruz açmıyor ağzını bir türlü
yoğurtta hiç denemedim canım
denemek isterim değişiklilk olunca belki yer
amin canım
zorla da olsa bazen yediriyom arkasından kusuyo lülülülülülü
inş canımdene bakalım belki severde yer:Saruboceq:
sma mama çok besleyıcı kılo almayanlar denesın ,içerıgı çok guzel.
napıyosunuz kızlar bende ütü yapıyom çarsaf felan kaldıı bi mola vereyim dedim yemek yapcam daha ay bitmiyooo yap yapp
yemeyen coccuk zor ela çok istahlı yemez zorla tıkıyorum ağzına yoğurta bayılır ama
saolun kzılar ütülüyom valla içime sinmiyooo elanın kıyafetleri felan deliriyommm iş heryer
saolun kzılar ütülüyom valla içime sinmiyooo elanın kıyafetleri felan deliriyommm iş heryer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?