2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bayan merak adın neydi?
kızın hala emiyor mu?mama yiyor mu?
tahlil yaptırdın mı kansızlıkla ilgili canım?

çok zor yemegen çocuk pitürlülri halen yemiyor zorla yiyo elimden onda kaşıklahaytta yemiyo allha kolaylık versin

bayan merak adın neydi?
kızın hala emiyor mu?mama yiyor mu?
tahlil yaptırdın mı kansızlıkla ilgili canım?

adım kübra canım
kızım sekiz aylıkken emmeyi bıraktı
tahlil yaptırdık kansızlık varmış oda kilo almasını engellermiş
ama canım inan hiç yemiyor günlerce yemek verme banamısın demez o derece işimiz var yani

tatlım bende bırakmayı düşünmüyom zaten arasıra depresona giriyom işte ama bırakmam
oğum için çalışyom zaten
sağolsun eşim çalışıyo bizede gayet iyi bakar işte oğluma iyi gelecek için çalışmaya devam
ellerine sağlık canım
bu çocuklar böyle ne olacak bilmiyom inan da öyle
Ya havucu nasıl veriyorsunuz, ben çorbalarına katıyorum ama az bişey yiyor çorba, zamanı geçmeden bol bol havuç yesin istiyorum.
ben havucu çorbalarına katıyom
ayrıca cam rendeden geçiripte veriyom çiğ yemeği daha iyi vitaminleri ölmüyo ne de olsa çorbada okadar vitaminli olmuyo
havucuda cam bebek rendeleri oluyorya onunla rendeliyorum pürüzsüz oluyor hatta sulu yogurduna koyuyorum birde çorbalarda öyle veriyorum
yoğurtta ben hiç denemedim canım
tünaydın kankam
kızlar nereye gittiniz hepiniz birden
ben burdayım tatlım
yasemin1 canım yanlış hatırlamyosam seninle beşiklerimiz aynı sende dikkatli ol seninkide oturuyomu beşiğinde:hooray:

havucu yogurdun içinde dene meyveli yogurt gibi sebzeli oluyor

yemeyen çocuk çok zor ya
Allah yardımcın olsun canım
benimki bazen iyi yiyorda bazı günler 1 lokmayı bile zor yediriyoruz açmıyor ağzını bir türlü

havucu yogurdun içinde dene meyveli yogurt gibi sebzeli oluyor
yoğurtta hiç denemedim canım
denemek isterim değişiklilk olunca belki yer
yemeyen çocuk çok zor ya
Allah yardımcın olsun canım
benimki bazen iyi yiyorda bazı günler 1 lokmayı bile zor yediriyoruz açmıyor ağzını bir türlü

amin canım
zorla da olsa bazen yediriyom arkasından kusuyo lülülülülülü

napıyosunuz kızlar bende ütü yapıyom çarsaf felan kaldıı bi mola vereyim dedim yemek yapcam daha ay bitmiyooo yap yapp
yemeyen coccuk zor ela çok istahlı yemez zorla tıkıyorum ağzına yoğurta bayılır ama

ELLERİNE SAĞLIK TATLIM
MAŞALLAH ELAYA
:dance:

saolun kzılar ütülüyom valla içime sinmiyooo elanın kıyafetleri felan deliriyommm iş heryer

saolun kzılar ütülüyom valla içime sinmiyooo elanın kıyafetleri felan deliriyommm iş heryer

ayyy canım elanınkileride mi ütülüyon aman nasıl yapıyon onları bıdık bıdık
kız bizimki günde 5 kere değiştiriyo 3 günde bi bi makina çalışıyo 3 günde bir ütümü olur tatlım ya maşallah sana canımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…