2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim bende parol alıyorum hasta olduğumda
geçmiş olsun

Filiz çok kötü oldum, ağlayamıyorum işyerinde kalabalık burası
insan evladına nasıl kıyar

Canım ben şu an gribim, NUROFEN kullanıyorum 3 gün içicem. Benical da kullanabilirsin demişti doktorum. Anne sütüne geçiş oranları çok azmış bu ilaçların. Geçen çok ağır grip olmuştuk Elif'de ben de ayrı ayrı antibiyotik kullanmak zorunda kaldık. Antibiyotiklik olmamam için doktora gittim ve bu ilacı yazdı.

emelcim gerçekten etkileyici benimde gözlerim doldu karşılaşmadımda karşılaşmamda inşş

Özgecim sanada geçmiş olsun ,
Ayşecim ben olsam hiçbişey yokmuş gibi davranırdım, hep öyle yapıyorum, bişeye küs olursa anlaşılır zaten
Torunları sevcekler tabi, sen takma kafana bişey

nekadar zor oluyoya durmuyo 2 dak pilav yapacam daha ama biraz daha var eşimin gelmesine

Hülyacım kolay gelsin
bende çıkıcam birazdan oğluşuma kavuşçam
Allahım nasip ederse
cuma cumartesi pazar 3 gün evdeyim :)
yuppiiii :))

kızlarr napıosunuz bakalımm bugün gelenim gidenim çok oldu giremedim hiç
filizcim tüylerim diken diken oldu yaa

Emel bende öyle yapıcam. Toorunu sevecek tabi ama benimki abartılı seviyor severken saçmalıyor, hamurlu ekmeğim, salak çocuk, deli bu, armut vs... gibi şeyler söylüyor ondan sinir oluyorum, tatlı dille sevse bende sevinirim.

Mertin saçlarını kestirdik çok ağladı ama çok tatlı oldu, tam erkek gibi oldu öncesinde bebek gibi duruyordu.Kuaför sık sık kestirin gür gelsin dedi, arada sıfırada vurdurun dedi.

Hülyacım kolay gelsin
Allahım nasip ederse
sagol canım sarıl yavruna koş annesi yarın iznlimisin
kızlarr napıosunuz bakalımm bugün gelenim gidenim çok oldu giremedim hiç
filizcim tüylerim diken diken oldu yaa
kigelsdi kız bide kimseyi tanımıyom diyosun

allahya sennikaymnanada degişikmiş
güle güle kulansın mert adam olmuştur annesi

herkeslere selam.yasemincim bol bol ıhlamur limon cnm dikkat et geçmiş olsun..
bizde bugün dışardaydık.arkadaşıma gittik oturmaya.ordanda gezdik kıızımla.
kızlar yağmur çok yaramaz oldu arabasında bile durmuyo artık..tambir duble hiperaktif:)))
allah yardımcım olsun wallaguclubacismile
pazara gidiyorum kucağını elma,portakal la dolduruyo nasıl aldı hangi ara aşırdı bilmem..
markete gidiyorum kekleri,gofretleri atıyo aşağıyaadelikafadulden
çok yaramaz çokkkkgamyoncuiremsu
neyse aşk-ı memnu zamanı öptükkk ii akşamlar herkese.....

ii akşamlar herkese
leocum maşallah kuzuya bizimki de herşeyi merak ediyo maraklı taze diyorum ben de.

Özlemcim kim bakıyor kızına kayınvalidenmi ?

canım evet kayınvalide bakıyo.

Hülyacım kolay gelsin
Allahım nasip ederse

benim de nu hafta değişti ders programım ilk defa bi günüm boş yarın evdeyim.ama bir sürü işim var 3 sınıf yazılı okuycam yazılı sorusu hazırlıycam evi temizliycem c.tesi gezmeye gidicez ayrıca ne zamandır vakit bulamadığım epilasyon işini halledicem eğer kızım izin verirse.valla kendime zaman ayıramıyorum ya ....

cnm maşallah ceylineee elada 2 ay oldu cnm yürüyo
1 aydır durduramıyozzz her yere gidiyooo dışarda felan
maşallah ela hanıma da canım sırtım bacaklarım agrıdı peşinden koşmaktan bugünde ama çok tatlı penguen gibi yürüyor.
ilkecim hoşgeldin ne zamandır yoktun. ceylinde öyle geçen gün markette güneş kremi almış hanım efendi bi baktım elinde evirip çeviriyo hangi ara aldın

hoşbuldum ayşecim.
izmirdeydim cnm.bi arada netim yoktu.şimdi evimdeyim.
1 ay sonra tekrar izmir..zemuszemus
ceyline maşallahh yürümeye başlamışş.ay bizim bi o kaldı.oda yakındır.hiç oturmayacak.
kanepelere tırmanıyor.çekmecelerde ne arıyo bilmemaklinialirimsmile
bebekken ne güzeldi emzir yatır ohhhhhh..
derlerdide inanmazdım büyüdükçe sorun artıyoo.aman sağlıklı olsunlarda..
ANNE olmak kolay değil..
.

başla valla tavsiye ederim.
Haset eden hasetinden çatlasın boşverin ya.Her lafa kulak asacak olsak evden çıkmamamız lazım.

dedıklerin doğruda bi kaç gıcık var onlara inat eski halimle dönmek istiyorum:)

canım doğru söylüyosun ama pilates öyle bişey zaten.zayıflatmıyor ama vücudu acayip toplayıp sıkılaştırıyor.2 hafta önce 61 kg gibiyken bile 36-38 gıyıordumçok uZun değilim ama çok kısa da değili1.65 boyum.o kıyafetlerin hepsi 52-54 kg civbarı alınanlar.hatta bugun laf olsun dıye bıtane düşük belli denıyeyım dedım karın kısmı kapanmaz dedim ama o da oldu giydim bugün.opuyorumnanaktan

ay filiz çok kötü oldum okuyunca:allahım kimseye yaşatmasın asla kürtyaj olmayı nasip etmesin.can o yaasenağlama

Kızlar mert artık arabasında durmuyor kucak istiyor. yazın bol bol gediririm diyordum ama öyle olmayacak galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…