Yasemincim bende parol alıyorum hasta olduğumda
geçmiş olsun
Filiz çok kötü oldum, ağlayamıyorum işyerinde kalabalık burası
insan evladına nasıl kıyar
sagol canım sarıl yavruna koş annesi yarın iznlimisinHülyacım kolay gelsin
bende çıkıcam birazdan oğluşuma kavuşçam
Allahım nasip ederse
cuma cumartesi pazar 3 gün evdeyim :)
yuppiiii :))
kigelsdi kız bide kimseyi tanımıyom diyosunkızlarr napıosunuz bakalımm bugün gelenim gidenim çok oldu giremedim hiç
filizcim tüylerim diken diken oldu yaa
Emel bende öyle yapıcam. Toorunu sevecek tabi ama benimki abartılı seviyor severken saçmalıyor, hamurlu ekmeğim, salak çocuk, deli bu, armut vs... gibi şeyler söylüyor ondan sinir oluyorum, tatlı dille sevse bende sevinirim.
Mertin saçlarını kestirdik çok ağladı ama çok tatlı oldu, tam erkek gibi oldu öncesinde bebek gibi duruyordu.Kuaför sık sık kestirin gür gelsin dedi, arada sıfırada vurdurun dedi.
Özlemcim kim bakıyor kızına kayınvalidenmi ?
Hülyacım kolay gelsin
bende çıkıcam birazdan oğluşuma kavuşçam
Allahım nasip ederse
cuma cumartesi pazar 3 gün evdeyim :)
yuppiiii :))
maşallah ela hanıma da canım sırtım bacaklarım agrıdı peşinden koşmaktan bugünde ama çok tatlı penguen gibi yürüyor.cnm maşallah ceylineee elada 2 ay oldu cnm yürüyo
1 aydır durduramıyozzz her yere gidiyooo dışarda felan
maşallah ela hanıma da canım sırtım bacaklarım agrıdı peşinden koşmaktan bugünde ama çok tatlı penguen gibi yürüyor.
ilkecim hoşgeldin ne zamandır yoktun. ceylinde öyle geçen gün markette güneş kremi almış hanım efendi bi baktım elinde evirip çeviriyo hangi ara aldın
cnm ne güzel vermişsin bravo sana bende çok hırslandım önce kendim için zayıflıcm moralim bozuluyo kıyafetler olmadığı için birde senin dediğin gibi haset insan çokk aaa emine ne kadar kilolu felanca değil diye kıyaslama yapmalrını istemiyommm kararlıyımm benimde 5 kilo civarında kaldı cnmm veririz inş biran önce mayısta var hazirana kadr 1 senede farkediyo diyolar yaa bakalım görcezzzz ama cabalamadan gitmiyooo yağ bağlamışız bende pilatese başlamak istiyom dün yaptım elaylaa üstüme cıktı hep :) sırnaşık şey
Haset eden hasetinden çatlasın boşverin ya.Her lafa kulak asacak olsak evden çıkmamamız lazım.
canım doğru söylüyosun ama pilates öyle bişey zaten.zayıflatmıyor ama vücudu acayip toplayıp sıkılaştırıyor.2 hafta önce 61 kg gibiyken bile 36-38 gıyıordumçok uZun değilim ama çok kısa da değili1.65 boyum.o kıyafetlerin hepsi 52-54 kg civbarı alınanlar.hatta bugun laf olsun dıye bıtane düşük belli denıyeyım dedım karın kısmı kapanmaz dedim ama o da oldu giydim bugün.opuyorumnanaktanYarın sabahta onu denerim.Pekmezi seviyor evet.
Ay o ebruya uyuz oluyorum. Sende iyi azimliymişsin bravoo da 59 kilo ile 36 bedeb nasıl giyiyorsun. Ben 48 kiloyum 36 giyiniyorum öyle çokda bol olmuyor boyunmu uzun acaba.
O hasetler konuşacak bişey mutlaka bulurlar en iyisi hayatından çıkarmak.
Ben spor yapmaktan nefret ederim, tüm gün aç kalırım ama spor yapmam çok tembelim çoook.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?