2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sagol canım bende bir denyeyim fırınlama işini aklıma yattı zaten yarında sebze gününm
eminecim benim adım kübra senin bebiş uyandı sanırım benimkiside şimdi uyudu bende yemek yapacam bi bakayım dedim

neslihan gidip gelme kız
yaz
hadi ela tam gaz devam bakam nekadar verecennnnn
slm kankacım

slm kızlar ceylin artık tam anlamıyla yürüyor maşallah
8 aydan beri 3-5 adım atıyordu şimdi fır dönüyo peşinde koşmaktan su gibi oldum düşüp kafasını çarpcak diye ödüm kopuyo

beniim bebişte önce hiç yemek yemiyordu şimdi maşallah iyi yiyor senin beşişte yemek yer

slm kızlar ceylin artık tam anlamıyla yürüyor maşallah
8 aydan beri 3-5 adım atıyordu şimdi fır dönüyo peşinde koşmaktan su gibi oldum düşüp kafasını çarpcak diye ödüm kopuyo

cnm maşallah ceylineee elada 2 ay oldu cnm yürüyo
1 aydır durduramıyozzz her yere gidiyooo dışarda felan

Kızlar tek çeşit beslenmemi olur, sütünüze geçecek diye korkmuyormusunuz yada sütünüz azalacak diye. 5 günde 5 kilo çok ağır bir diyet bence. Ben eskide ekmeği ve şekeri kestiğimde bayağı zayıfladım, ekmek bile ok etkiliyor, şimdide çay vs. şekersiz içiyorum, yaşam biçimi haline getirdiğinizde hep zayıf kalıyorsunuz.
Birde iş gerçekten beyinde bitiyor, benim şimdi kilo problemim yok ama lise çağındayken vardı kilom, o zamanlar yemeğin ortasında kendi kendime hep şunu derdim, aslında ben doydum, keyif için yiyorum deyip bırakırdım. insanın önce midesi sonra beyni doyarmış.

günaydın kızlar ceylin e maşallah yürüyormuş.
Hepiniz diyettesiniz maşallah darısı bana

ama ben 1 yaşını görmeden diyete girmiyorum zaten sütüm azalıyor birde diyet yaparsam iyice gidecek.Bari bir yaşına kadar nasiplensin gülüm

günaydın canım
süt verirken başlama zaten tatlım rejime falan bebeğinin sütünün yanında kilo neki

Günaydın kızlar nasılsınız bugün ?
ben yine uykusuzum ama alıştım artık
ben diyet yapmıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum tatlı ,çikolata falan yemiyorum bu hafta sadece salı günü baklava yedim oda yemekhanede vardı, sütüm çeker diye yedim :)))
şimdide çayı şekersiz içmeye başlıcam alıştırcam kendimi bakalım nasıl olcak

cnm ne sütü 6. ayda bıraktı benim sütüm hiç olmadı gibi bişey zaten keşke emzirseydimde kilolu olsaydım diyorum emerken daha cok verirsin diyolardı
cnm hamilelik öncesi benimde yoktuu ben almıyorum veremiyorum sanırım
ama diyet birazda mide küçültmek içinmiş benim bidem büyüdü sanırım küçülsün bende bu hafta ilk yapıyom kendimi kötü hisetsem bırakcaktım şimdilik yok bakalım

diyet yapanlara afern valla ben emdiriyom oyüzdenyapmıyom yapamıyom canım çok tatlı istiyoya

Günaydın bugün kimsecikler yok, merti uyuttum etrafı topluyorum, bugün oğlumun saçını kestirmeye gitcez

Emel yumurtayı portakal suyuyla edim yemedi ama portakal suyunu peynirle karıştırıdm yedi.

Yumurta yediremiyorum, kalsiyumu yine sütten alıyor ama yumurta yedirmek istiyorum, omlet yaptım, haşlama yaprım, rafadan yaptım yemiyor sadece çorbalarda yiyor, onuda her çorbaya katamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…