ay Ayşe içime dert oldu geri geldim.nasıl oluyo da giriyosun 36 bedene demişsin.sanki bi ima ya da inanmama var gibi geldi kırıldım açıkçası.niçin yalan söylileyim ki.öyle düşünüdüysen çok üzüldüm inan.keşke aynı şehirlerde yaşıyor olsaydık hemen yarın buluşur giyerdim söylediklerimi.
yarın pilatese başlıyalı 2 ay olacak ve ben hererde pilates yapın dıyuorum etrafımdakılere çünkü gözle görülür şekılde fark edıyor.
Ay canım ya niye dert ettin, ben gerçekten şaşırdım çünki benim ablam 60 kilo ve o 38 beden giyindiği halde çok dar oluyor ama senin dediğini düşünemedim ben, plates forma sokuyor eti sıkılaştırıyor, etler sarkmadığı için fit förünüyor kişi. Sana inanıyorum hayatım, hem neden yalan söyleyeceksinki paylaşım formunda kimse kimseyi ne görüyor ne de tanıyor.Plates yaptğınıda biliyorum yazmıştın önceleri.
zemuszemus
ay Ayşe içime dert oldu geri geldim.nasıl oluyo da giriyosun 36 bedene demişsin.sanki bi ima ya da inanmama var gibi geldi kırıldım açıkçası.niçin yalan söylileyim ki.öyle düşünüdüysen çok üzüldüm inan.keşke aynı şehirlerde yaşıyor olsaydık hemen yarın buluşur giyerdim söylediklerimi.
yarın pilatese başlıyalı 2 ay olacak ve ben hererde pilates yapın dıyuorum etrafımdakılere çünkü gözle görülür şekılde fark edıyor.
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor.
Aşk Kırıntısı, leo7+, D-GABBANA, xxh.ydxx yazıyor ama 4 tane var, nasıl oluyor, özel üyeler keniilerini gizleyebiliyorlarmı.
biri benim canım ben görüyorum kendimide sende gözükmüyormuyum??
görünmüyorsun pınar, özel üye olduğun için galiba. Pek takılmıyorsun küçük yaramaza rahatmı vermiyor.
özel üyeler saklayabiliyo canım kendini
Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor.
Aşk Kırıntısı, leo7+, D-GABBANA, xxh.ydxx yazıyor ama 4 tane var, nasıl oluyor, özel üyeler keniilerini gizleyebiliyorlarmı.
bizimki bardakla içiyo alıştı bardakla içmeye ama içerken hep tıkanıyo zorla bardakla içmek istiyo içirmezsek ağlıyo tıkana tıkana içiyoz artık ne yapalımSuyu nasıl veriyorsunuz, benimki biberon almıyor eskiden suluk ve kaşıkla verirdim şimdi kendi içiyor, damla bile dökmüyor dışarıya soluya soluya içiyor :) yemek verirkende kaşığı alıyor elimden kendi beslenmek istiyor galiba.
hoşbuldum ayşecim.
izmirdeydim cnm.bi arada netim yoktu.şimdi evimdeyim.
1 ay sonra tekrar izmir..zemuszemus
ceyline maşallahh yürümeye başlamışş.ay bizim bi o kaldı.oda yakındır.hiç oturmayacak.
kanepelere tırmanıyor.çekmecelerde ne arıyo bilmemaklinialirimsmile
bebekken ne güzeldi emzir yatır ohhhhhh..
derlerdide inanmazdım büyüdükçe sorun artıyoo.aman sağlıklı olsunlarda..
ANNE olmak kolay değil...
günaydın kızlarr
Gülicim nasılsın şekerim??derinim nasıl???platesi evdemi yapıorsun??bende power plate e başladım...20 seans aldım..sonrasında plates dvd si alıp evde yapıyım diyorum...
evet öyleydi canım şimdi 1dk durmak yok.gece uykusuda yok bizim hanımefendinin yani o mızmızlanarak uyuyoda ben uyuyamıyorum sağlıklı olsunlar da insan herşeye katlanıyor emiyor mu senin cadı da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?