2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Suyu nasıl veriyorsunuz, benimki biberon almıyor eskiden suluk ve kaşıkla verirdim şimdi kendi içiyor, damla bile dökmüyor dışarıya soluya soluya içiyor :) yemek verirkende kaşığı alıyor elimden kendi beslenmek istiyor galiba.

ay Ayşe içime dert oldu geri geldim.nasıl oluyo da giriyosun 36 bedene demişsin.sanki bi ima ya da inanmama var gibi geldi kırıldım açıkçası.niçin yalan söylileyim ki.öyle düşünüdüysen çok üzüldüm inan.keşke aynı şehirlerde yaşıyor olsaydık hemen yarın buluşur giyerdim söylediklerimi.
yarın pilatese başlıyalı 2 ay olacak ve ben hererde pilates yapın dıyuorum etrafımdakılere çünkü gözle görülür şekılde fark edıyor.

Ay canım ya niye dert ettin, ben gerçekten şaşırdım çünki benim ablam 60 kilo ve o 38 beden giyindiği halde çok dar oluyor ama senin dediğini düşünemedim ben, plates forma sokuyor eti sıkılaştırıyor, etler sarkmadığı için fit förünüyor kişi. Sana inanıyorum hayatım, hem neden yalan söyleyeceksinki paylaşım formunda kimse kimseyi ne görüyor ne de tanıyor.Plates yaptğınıda biliyorum yazmıştın önceleri.

zemuszemus

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor.
Aşk Kırıntısı, leo7+, D-GABBANA, xxh.ydxx yazıyor ama 4 tane var, nasıl oluyor, özel üyeler keniilerini gizleyebiliyorlarmı.

Kızlar...iii geceler...nasılsınız??melekler nasıl?
bende spor yapanlar kervanına katıldım...sıkıda diyete başladım... 62 kg oldum bu arada ...

Gülicim nasılsın şekerim??derinim nasıl???platesi evdemi yapıorsun??bende power plate e başladım...20 seans aldım..sonrasında plates dvd si alıp evde yapıyım diyorum...

Konuyu Toplam 5 Kullanıcı okuyor.
Aşk Kırıntısı, leo7+, D-GABBANA, xxh.ydxx yazıyor ama 4 tane var, nasıl oluyor, özel üyeler keniilerini gizleyebiliyorlarmı.
özel üyeler saklayabiliyo canım kendini
bizimki bardakla içiyo alıştı bardakla içmeye ama içerken hep tıkanıyo zorla bardakla içmek istiyo içirmezsek ağlıyo tıkana tıkana içiyoz artık ne yapalım

[

evet öyleydi canım şimdi 1dk durmak yok.gece uykusuda yok bizim hanımefendinin yani o mızmızlanarak uyuyoda ben uyuyamıyorum sağlıklı olsunlar da insan herşeye katlanıyor emiyor mu senin cadı da

Gülicim nasılsın şekerim??derinim nasıl???platesi evdemi yapıorsun??bende power plate e başladım...20 seans aldım..sonrasında plates dvd si alıp evde yapıyım diyorum...

iyiyiz canım ikimizde sağOL:)Benim derini bırakıkcak bi yerim yok.ben de 2 aydır evde ebru şallıyla yapıyorum sabahları.sabah kaçırırsam akşam netten bakıp yapıyorum.günlük yüklüyolar vıdeolarını.kıloların gittiği belli oluyo canım rresimlerinden:jeyyar:

evet öyleydi canım şimdi 1dk durmak yok.gece uykusuda yok bizim hanımefendinin yani o mızmızlanarak uyuyoda ben uyuyamıyorum sağlıklı olsunlar da insan herşeye katlanıyor emiyor mu senin cadı da

bizim uykumuz güzel şükür..gece kalkarsa eğer 1 kere kalkıp emiyo.
bide sabah toplam 2 baznde 3 kere emiyo..
ne zaman isterse bazen hiç istemiyo.hanımefendiye göre hareket edioruz.
ben yatmadan muhallebi veriorum tok tutuor.11 gibi uyur 8 de kalkar..
ama çok hareketli.doktorumuz bile şaşırıyor hayatta kilolu bi bebek olmaz diyor..sositososito
sağlıklı olsunda çokda önemli değil kilo.nasıl olsa ilerde zayıflama derdine düşülecek..
benim kızım düşmez iştelülülülülülü..
buarada herkese günaydın.kalktık yağmur emdi yine uyudu.
ben kahvaltımı yaptım.birazdan uyanır yağmurda.
hava süperrr:lepi: belki dışarı çıkarız.....kaydirigubbakcemile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…