2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1 tatlı kaşığı da pekmez koy canım, yani azcık portakal suyu bir yumurta sarısı ve pekmez
annem böyle yapmış bu sabah yemiş
Mert pekmez seviyordu dimi belki yer

günaydınnn ben de dıyet yapanlardanım.süt falan da gıtmıyo korkmayın derın emıyo hala.hatta bilsem daha erken başlardım .ilk 6 ay ben de ne spor yaptım ne dıyet.ocak ortası gibi dedim artık şekeri ekmöeği falan azalt.öyle kendı kendıme 3,5 kg falan verdim.1 haftadır da bı lısteye bağlı bı dıyet yapıyorum.1 hafta 1kg 100 gr verdım ki 2 defa misafirlikte mercimek köftelerini tatlıları falan götürdüm.tam dıkkat edemedim ayrıca ebruyla her sabah pilates yapıyorum.2 haftadırda 36 beden pantolonumu 28 beden kotumu giyiyorum.kılom 2 gündür 59.pilates acayip topluyor vücudu.kaldı 5 kılo allahın izniyle onunda verıcem.zaten önumuz yaz bişi istemıyo ınsan e yüzerim falan da bol bol.işe başladığımda eski halimle olmak istiyorum.
o hasetlere aaa bak doğurmuş şişmanlamış dedirtmem:))) biz de haset çok da.

cnm ne güzel vermişsin bravo sana bende çok hırslandım önce kendim için zayıflıcm moralim bozuluyo kıyafetler olmadığı için birde senin dediğin gibi haset insan çokk aaa emine ne kadar kilolu felanca değil diye kıyaslama yapmalrını istemiyommm kararlıyımm benimde 5 kilo civarında kaldı cnmm veririz inş biran önce mayısta var hazirana kadr 1 senede farkediyo diyolar yaa bakalım görcezzzz ama cabalamadan gitmiyooo yağ bağlamışız bende pilatese başlamak istiyom dün yaptım elaylaa üstüme cıktı hep :) sırnaşık şey

Haset eden hasetinden çatlasın boşverin ya.Her lafa kulak asacak olsak evden çıkmamamız lazım.

merhaba kızlar ben okula gidip geldim birazdan yine gidicem bugün kızıma bişeyle oldu az uyup kalkıyo hemen hep kucak istiyo
diyet yapanlar kolay gelsin benim motivasyon bozuldu tekrar motive etmem gerekiyo kendimi

1 tatlı kaşığı da pekmez koy canım, yani azcık portakal suyu bir yumurta sarısı ve pekmez
annem böyle yapmış bu sabah yemiş
Mert pekmez seviyordu dimi belki yer
Yarın sabahta onu denerim.Pekmezi seviyor evet.

Ay o ebruya uyuz oluyorum. Sende iyi azimliymişsin bravoo da 59 kilo ile 36 bedeb nasıl giyiyorsun. Ben 48 kiloyum 36 giyiniyorum öyle çokda bol olmuyor boyunmu uzun acaba.
O hasetler konuşacak bişey mutlaka bulurlar en iyisi hayatından çıkarmak.

ben hiç sporda yapamıyorumki o yüzdende veremiyorum

Ben spor yapmaktan nefret ederim, tüm gün aç kalırım ama spor yapmam çok tembelim çoook.

Kayınvalidem istanbulda oğlunun yanındaydı evine gelmiş bugün. Hafta sonu onlardayız, oğlumu yine abartılı sevecek deli oluyorum. Birde bana küs galiba, msn de ağı ucuyla konuşuyordu, evine gittiğimde soğuk davranırsa ne yapsam acaba diyorum eime söylesem mi iandına çok mutluyum der gibi davransam mı?

Bu benim!
Bazıları olmadığımı iddia ediyorlar, fakat ben gelişmeye başlıyorum.

Bu benim!
Kalbim atmaya başlıyor, ağzımı açabiliyorum, görebiliyorum.
Yakında yanında olacağım Anne...

Kalp atışlarımı duyabiliyor musun? Güçlü ve sağlıklı!
Hep aynı ritimde atıyorlar : bum bum bum bum
Anne sağlıklı bir kızın olacak.

Konuşacağım ilk kelime : ANNE olacak.

Benim varlığımı yeni öğrendin.
Kimbilir ne kadar mutlusun Anne.
Bana bir isim düşündün mü?
Seviniyor musun Anneciğim???

Ruhun karmakarışık Anne?
Bana sevinemiyorsun...
Yoksa beni istemiyor musun???

Üzüntünü ve isteksizliğini hissediyorum.
Benim hissetmediğimi mi düşündün?

Sevincini hissedemiyorum!
Beni istemiyor musun???

Her gece ağladığının farkındayım!

Çocuk parkı gördüğünde neden ağlıyorsun Anne?
Salıncakta sallanan o çocuk ben olabilirim!!!

Dün birilerinin üzerime bastığını fark ettim, arkasından da sen ağlamaya başladın Anne!

Anneciğim yardım et bana.
Senin küçük bebeğin olmak istiyorum...
Neden benden korkuyorsun?
Benim herşeyim sensin!!!

Anne burada bir şeyler oluyor, doktor abla neden mutsuz bakıyor öyle?
Sen acı çekiyor gibisin!

Korkuyorum! Yardım et Anne!! Kalp seslerin değişti
Sustun...
Neden benimle konuşmuyorsun anne?

Anne bana ne yapacaklar? Anne neden birşey yapmıyorsun?
Anne korkuyorum!
Ama...ben senin çocuğunum!

Anne yüzümde soğuk birşey hissediyorum.
Anne yüzümü parçalıyorlar! Anne birşey yap! Anne kolumu çekiyorlar!
Canım yanıyor Anne, Anne kolumu kopardılar!!!!

Ellerimi sana hiç mi veremeyeceğim?
Bütün bunlara neden izin veriyorsun Anne?
Beni sana bağlayan damarı kopardılar Anne!
Anne kalbimi parçalıyorlar! Anneciğim Anne Anne ahh aaahhh!!!!

Anne gitmem lazım.
Neden bunlara izin verdin Anne?!!

Hiçbir şey hissetmeyeceğime gerçekten inandın mı?
Acı çekmeyeceğime???

Neden beni bırakyorsun Anne?
Senin bebeğin olamayacağım. Senin kucağında uyuyamayacağım Neden???

Neden Anne, Neden beni öldürdün? Neden katil oldun?
Halbuki ben seni çok sevmiştim!!!

Seni Cennette bekleyeceğim ANNE"....

kızlar ben çok etkilendim okuyun

KIZLAR SELAMM çok hastayım grip ilaç alabilirmiyim süte geçiyormu dayanamıyorum artık başım çatlıyooo bide işteyim emziren annişler ilaç kullananınız var mııı

ayyyyyyyyy tüylerim ürperdiiii gözyaşlarıma engel olamadım bu nasıl bişeyyyy yaaaaa sütüm damlıyo göğsümdennn o derece etkilendimmmmmm çok kötü oldumm

KIZLAR SELAMM çok hastayım grip ilaç alabilirmiyim süte geçiyormu dayanamıyorum artık başım çatlıyooo bide işteyim emziren annişler ilaç kullananınız var mııı

Ağrılarda emzirenler sadece parol kullanıyor diye biliyorum, doktorum ağrın olursa parol kullan dedi.

canım ben emzirirken doktoru aramıştım böyle bi durumda novalgin önerdi başka bişey kullanma dedi
geçmiş olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…