2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar
neslihancım geçmiş olsun ilaç içirmek çok zor allah kolaylık versin.
bugün biz de bursaya gittik kızım için çok iyi oldu.alışveriş yapıcaktık nerdeee çocukla olmuyo.havaların ısınması ne güzel rahat rahat çıkarabiliyoruz artık üşüycek mi derdi olmadan.

Günaydın.
sabahtan beri çok gerginimm, canım sıkılıyor, dışarı çıksam mert arabasında durmuyor.
1 aydır kahvaltı yapamıyorum canım hiçbirşey istemiyor, sadece çay istiyor.

günaydın herkese
ayşe ne oldu niye gerginsin.hava çok güzel biraz dışarı çık moralin düzelir

günaydın kızlar kaç gündür geziyorum ee yaz geldi artık ayşecim poyrazda arabasında durmuyo bende kucağımda götürüyorum yakın yerlere gidiyorum bugünde arkadaşıma gidicez
hee bide ayşe arabadayken eline gofret felan versen onu yemeye çalışırken durar belki ben poyraza bazen öyle yapıorum duruyo

Merhaba kızlar nasılsınız?
Eminecim çok geçmiş olsun oluyor öyle kazalar ne kadar dikkat etsende
sen çok iyi bir annesin
Neslihan Ayşe gerilmeyin kızlar hava güzel bugün
hadi hep beraber parka gidelim :)

kızlar nasılsınızzz
dün kardeşimin doğum günüydü pasta yaptım ona ve güel bi masa hazırladım güzel geçti yani
bu arada migrosta bugün ve yarın tüm oyuncaklar yüzde 50 indirimli dün başlamış eşim bi dünya yuncak almış playskoolun fln bakın derim kaçırmayın ilk arabamı 30 a almış düşünün yanii

kızlar kıyamam ben siz sizi seviyorum sıkmayın kendinizi bende bazen geriliyorum ve sıkılıyorum sonra düşünüp vazgeçiyorum bu halimden bizde birazdan çıkçaz oğluşla

kızlar gerilmeyiinn bende gecen hafta öyleydim geçtimi yok sorumluluk var üzerimizde bircok sanırım ondan geriliyoruzz ama hiç bişey için gerilmeyin boşverinnn ayşe neslihann

sorumluluk geriyo bazen erkeklerin vurdumduymazlığı griyo kayınwalide geriyo geriyo işte napalım bunlarla yaşıcaz artık kızlar

günaydın herkese nerdesiniz millet ya gelin artık
bugün de ben gerginim sağolsun düşüncesiz gıcık eşim yüzünden bir insan bu kadar değişir mi ya demekki değişiyomuş

kızlar bu arada gidiyom geliyom topik aynı sayfada kalmışşşş noldu bakalım herkes gezmelerde heralde bnm gibibayanssulusmile

ben kaçim kıslar kocişim gelir birazdan pazar pazar müşteri aradı mağazaya gitti mecburen gelsinde yemeğe çıkçaz akşam giyiniim öptüm çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…