2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

tünaydın kızlarrr
dün çok kötü bişey oldu elanın corbasını yedirdim mutfağa tabağa bırakmaya gittim surup içirmiştim vitamin kan ilacıı sehpanın üzerinde bırakmışım mutfakta işim vardı tak diye bi ses geldi oyuncaklarıyla oynuyo diye bakmadımm sonra 5 dk sonra gittim yanına içersi ilaç kokuyoo kan ilacı b baktım elanın üstü ilaç ilaç sisesi düşmüş kırılmışş yere kenara temizliyim dedim elada bieşy yokktuu baktımm ağlardı bide canı yansa temizlerken kan gördümm hemen elanın heryerine baktım küçük parmağını sürtmüş kanamışş durmuş heman yıkadımm yara bandı yaptımm çok kızdım kendime ne biçim anneyim diye ağladım nasıl unuttum ben siseyi allah korumuş yavrumu camı alıp yüzüne felan sürmemiş sabah çıkarttık baktım belli bile deil sanırım tutayım demişş açıyınca bırakmış cünkü ağlamadııı hiçç kızlar çok dikkt edin yürüdükce hep zarar yapıyolar dünde eşim tepsiyi vermişş plastik bi oturdu ortadan 2ye kırıldı popoyla:)))) hep zarar bakalımmm kendine bişey yapmasınnda giden gitsinnn yavrumm benim yazarken bileee gözlerim dolduuu

eminecim çok geçmiş olsun canım.Allah korumuş.ınsan dalıyor bazen.Sen çok iyi bir annesin unutma bunu

geçmiş olsunn.gerçekten çok dikkat etmek lazım.anlık herşeyleri.....

ay canım benim.. ne demek ya kötü annaeyim.. öyle deme.. bunalr böyle böyle büyücekler canım.. ne yapalım.. olcak böyle şeyler.. tabiki daha dikkatli olamk gerek ama işte bizimde boşta bulunduğumzu zamanalr oluyor.. ne yapalım..her daim başlarında da duramyıoruzki..
hekrese selamalr..

gecmiş olsun..benim kızımda 6 aydan sonra dedıgın kazalardan cok atlatıyo hele 2 aydır yuruyo bi sn boş bırakmıyorum sadece mutfaga bırakıp gelıyorum o ara bıle durmuyo+ hiç bi iş yapmıyorum temızlikçi haftada gliyo o zamana kadar elimi hiç bişiye suremiyorum zaten calışıyorum.Allh korusun kalıcı bişi olur. hersey kalsın dikkkat etmk lazım ya ...

kızlar yaz için baston puset bebek arabası almak istiyorum kullandığınız güzel model bişey var mı özellikle katlayınca çok yer tutmayacak ve kolay katlanacak malum tek başıma gezmeye gidince bi elimde bebek bi elimde araba olmuyo aldığımız bebek arabasıı çok hantal ya tek elle hayatta katlanmıyor 500 tl verip aldık bide neyseki iş yerinde beşik niyetine kullandımda verdiğim paraya değdi diyebiliyorummm evet tavsiyelerinizi bekliyorummm şu baston puset bebek arabalarıyla ilgiliiii yardım edinnnn bana hadiiiiiiiiiiiii :))))))) :)

carrefourda var canım cok guzel ve uygunboshayallersmile
bu hafta bımede geliyorboshayallersmile

canım ben maskotunkini aldım memnunum kısa süreli mesafelere onu kullanıyorum eger uzun kalacaksam uyuma ihtimali varsa diğerini alıyorum

Ya benimki arabada durmuyor kendini ittiriyor kucağına al diye, yazın bol bol gezeriz diyordum ama evden çıkmaya korkuyorum arabada ağır.

cnm ben pierre cardin kullanıyorum tek elle açıp kapatabiliorum üstelik çokda hafif..
asansöre koyuyorum biyere giderken beeraber iniyoruz.allahtan asansör var yoksa 5.kat nasıl iner çıkarım..
apartmanada koymak istemiorum arabamızı..
çok memnunum ben arabamdan.puset falan düşünmüorum..

kızlar benim evimin önünde okul var.bugün orda bayramı kutladı çocuklar.
bizde yağmurla izmeleye indik.deliriyo yağmur onları görünce..
yere inip yanlarına gitmek istiyor:)))
izledik geldik..birazdanda babamız balık yemeğe götürcek bizi..
herkese ii akşamlar....

kızlar merhaba
bu aralar çok yoğunum işim bitmiyo birsürü yazılı kağıdı okunacak ev işi bitmiyo zaten buraya da uğrayamıyorum .gün yetmiyor bana siz neler yapıyonuz
neslihancım elacım geçmiş olsun sizlere de.

Kızlar nasılsınız??
ben çok yorgunum...
ev taşıyoruz...
net kesilecek giremiycem bi süre...
öptüm hepinizi ve bebişleri...

geçmişe şöyle bi göz attım okuyamadım eminecim çok geçmiş olsun pınarcım kolay gelsin sanada yasemincim bende bastnlardan alcam chicconunki hoşuma gitti ama incelemedim daha
bugün oğluşu kulak burun boğaza götürdüm orta kulak iltihabı olmuş bundan kaynaklaan geçici bi duyma kaybı mydana gelmiş antibiyotik verdi burun damlası verdi öksürüğü de var bide öksürük şurubu ve balgam sökücü veriyorum çocuğum ilaç içmekten helak oldu kızlar bebişiniz çok huysuzsa durmuyosa mutlaka iyi bi kulak burun boğazcıya götürün derim çocuk doktorları anlamıyolar kesinlikle onlar genel olarak bakıyolar gidin muayne ettirin derim

neslihancım orta kulak iltihabı ateş yapmadı mı bizde hafifte olsa bir atel yapmıştı.Çok geçmiş olsun batuşa.Tez zamanda iyileşir inşallah

23 nısan kutlu olsun.Çocuk bayramı anne ÇalıŞıyor kızım evde.aynı zamanda hayırlı cumalar.devlet memurları evde oh ne gÜzel

doğum sonrasında kendi isteğinle işten ayrılırsan kıdem tazminatına hak kazanılmaz.Sadece evlilikte bu söz konusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…