kızlar giremiyoum bi kaç gündür oğuşum grip oldu ve blgamlı öksürüğü var burnuda tıkalı tez zamanda iyileşir inşallah yavrum buda yetmezmiş gibi bide dün yürüteçten düştü neye uğradığımı şaşırdım
ay canım kıyyamam ya çok geçmiş olsun.. bahar ayındayız dikkatli olmak gerek .. of şu yürüteçlerde bir iyi bir kötü bebekelr için yakızlar giremiyoum bi kaç gündür oğuşum grip oldu ve blgamlı öksürüğü var burnuda tıkalı tez zamanda iyileşir inşallah yavrum buda yetmezmiş gibi bide dün yürüteçten düştü neye uğradığımı şaşırdım
teşkler canım.. alcam kısmetse onalrdan.. başka yerlerde baya pahalı onalr..bu hafta bımde yerıne yerleştir ve tahta puzzle var 1 2 ay sonra ısımıze yarayabılır,3.900 du sanırım,bır bakın istersenız netten bım aktuel yazıp..ben alıcamopuyorumnanaktan
kızlar bu arada dün tavuk haşladım.dolaba koydum.bugün tel şehriyeli tavuk çorbası yaptım yağmura...
geri kalan tavuğu dolaba koyucam.sizce başka nasıl yedirebilirim birde kaç gün bekler acaba dolapta..
hergün çorba ne yapsam diye düşünüyorumm..
Spiralin ipi gözükmüyor ama bana ebe kontrol etmem gerektiğini söyledi kayma varmı yok mu diye, tabi ben yapmıyorum o ayrı.
tatlım o kontrolu nasıl yapacaz kendimiz
ben burdayım canım devamlıyaz geldi kimse uğramaz oldu...
günaydın kızlaropuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?