2009 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende korkuyorum çok , muayene bile olamıyorumki değil spiral taktırmak korkunç bişey
ipi gözüküyor diye duymuştum bende :))

emel korkulcak bişey deil abartıyolar cnm ben anlamamıştım bilee taktım demişti ebe

kızlar giremiyoum bi kaç gündür oğuşum grip oldu ve blgamlı öksürüğü var burnuda tıkalı tez zamanda iyileşir inşallah yavrum buda yetmezmiş gibi bide dün yürüteçten düştü neye uğradığımı şaşırdım

geçmiş olsun neslişim batuşumda iyileşir biran önce umarımmmm hep bu havalar yüzünden yaaa bebişlere bi rahat verdirmiyo salgınlı havalarrr

ay canım kıyyamam ya çok geçmiş olsun.. bahar ayındayız dikkatli olmak gerek .. of şu yürüteçlerde bir iyi bir kötü bebekelr için ya

armağancım evt yürütce koymasam durmuyo resmen istiyo yani napayım bilmiyorum takılmış yatak odasından çıkarken bi çıkıntı var orda fayansların üstüne düştü sesi duydum arkasından ağlama sesi bişeyi düşürdü sandım bide baktımi fayanslara yüzüstü düşmüş kalmış yavrum

bu hafta bımde yerıne yerleştir ve tahta puzzle var 1 2 ay sonra ısımıze yarayabılır,3.900 du sanırım,bır bakın istersenız netten bım aktuel yazıp..ben alıcamopuyorumnanaktan
teşkler canım.. alcam kısmetse onalrdan.. başka yerlerde baya pahalı onalr..

Tavuk çok beklemez canım, tavuğu çorbadan başka yiyemez zaten, ben ne bulursam atıyorum içine, bulgur pirinç havuç yiyior benimki.

Spiralin ipi gözükmüyor ama bana ebe kontrol etmem gerektiğini söyledi kayma varmı yok mu diye, tabi ben yapmıyorum o ayrı.

günaydın kızlar neslihancım çok çok geçmiş olsun.Bu spiral işi bana baya bir zor geldi.Eşim devam etsin korunmaya.Gerçi ben öyle korunmayıda sevmiyorum ama olsun.

günaydın ..ya ndn kimse yok...kızlar nerdesiniz yaaa.eskiden ne güzeldi...
:umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…