herkese merhaba arkadaslarr
cok sukur salgın benıde vurdu ve bende cok hasta olup evde 2 gun yattım zor toparlandımm bayadır yazmıyodum bugunde calısıyorum ve cok yogun bır gun gecırdım neyse allah saglık sıhhat versın herkese ne dıyelım bakıyorumda zaten fazla yazanda olmamaıs...
kayınpederım rahatsız aksam ona gecerım arabayala ıkı dk. bakarım ordan eve donup kuzucumla yerlerde yuvarlanıp oyunlar oynamayı ve hafta sonumun tek ızın gununude ona ayırmayı planlıyorum ama kısmet tabı
herkese ıyı haftasonları dılıyorum yazılanları okuyamadım ama umarım herkes ıyıdırrr herkesı ve bebıslerınızı cok cok opuyorummm
günaydın kızlar
evet ilkecim uğrayanlar belli kişilerdi onlar da gelmiyo yaza doğru canlanır ancak öğretmen olanlar da tatilde girebilir sanırım neyse ben gelip yazmaya devam edicem
maşallah yağmura ya bayılıyorum senin kızına ne güzel yiyor böyle çocuğa bakmaya ne var.
fatoş ,gülin ,hülya ,filiz ,ayşeler ,yasemin , kübra aklıma gelenleri yazdım nerdesinizz????
bir de pepee vardı neslihanlar vardı bi zamanlar!!!!
günaydın kızlar
iyi valla çağrımı duyup gelmişsiniz
filizcim nasılsın
hülyacım aynen bizimki de ateşli o çıkartıyo biz giydiriyoruz işimiz gücümüz çorap oldu geçen iğne olmuştu ya giymezsen dr. iğne yapar şurup verir diyoruz paşa paşa giyiyo.
yasemincim hayrolsun iş stresliyse falan o yüzden uykun bozulmuştur
bizimki de kabız olmaya başladı sık sık bişey yemediği için özellikle çorba kabız oluyo ağlıyo sürekli cuma fitil koyduk zar zor o gün yaptı o günden beri yapmadı ve sabah yine ağlıyo kayısı suyu içiyo sabah kendim de kaynattım içine de bağırsak düzenleyici şuruptan koydum allahtam tadını anlamadı içti fitil yapmak istemiyorum zaten tek başına koyamam alışkanlık yapmasın. ama napıcaz böyle ya yaptığında taş gibi sert oluyo kakası yavrum yapana kadar ağlıyo terliyo.
ben de birazdan okula gidicem yine uğrarım
günaydın kızlar
benim evde internet olmadığından hafta sonları giremiyorummm
hafta içi de bu ay fena yoğunum cuma günü çok geç çıktım işten zaten hesap kitap 1 yılın hesabını 1 ayda vermek zor oluyo
özlemcim neslihan ları sormuşsunn
batuhan ın annesi nesliş inegölde
durunun annesi nesliş yeni bi işe başlamıştı o da çok yoğun oyüzden girmiyo sanırımmm
gülin de senin gibi öğretmen o da notlarla seminerle falan uğraşıyo galiba
neyse sonuç olarak inşşş ocaktan sonraki aylarımız düzene gireeerrr
kızlar ben gece uykusu uyumayı özler oldum valla ya çok kötü rüyalar görüp ağlayarak kalkıyorum ya yatakta dönüp duruyorum haftalardır böyle gece eşim kalkk kalk ne oldu diyo ne oldu diyorum ağlıyosun diyooo dua edip yatıyorum yatttığım yeri temiz tutuyorum ama yokkk anlamadım gitti ya benden de böyle
bu arada benim kıza anneanne bakıyo ben kızımın ablası durumundayım valla benim için çok büyük şans mış annemmm annemmm canım annemm ::)
günaydın kızlar
iyi valla çağrımı duyup gelmişsiniz
filizcim nasılsın
hülyacım aynen bizimki de ateşli o çıkartıyo biz giydiriyoruz işimiz gücümüz çorap oldu geçen iğne olmuştu ya giymezsen dr. iğne yapar şurup verir diyoruz paşa paşa giyiyo.
yasemincim hayrolsun iş stresliyse falan o yüzden uykun bozulmuştur
bizimki de kabız olmaya başladı sık sık bişey yemediği için özellikle çorba kabız oluyo ağlıyo sürekli cuma fitil koyduk zar zor o gün yaptı o günden beri yapmadı ve sabah yine ağlıyo kayısı suyu içiyo sabah kendim de kaynattım içine de bağırsak düzenleyici şuruptan koydum allahtam tadını anlamadı içti fitil yapmak istemiyorum zaten tek başına koyamam alışkanlık yapmasın. ama napıcaz böyle ya yaptığında taş gibi sert oluyo kakası yavrum yapana kadar ağlıyo terliyo.
ben de birazdan okula gidicem yine uğrarım
ay ağlaya ağlaya mahvoldu ama nihayet yaptı bayağı sert çıkaramamış bu böyle nolcak bilmiyorum eşşek yese bunlar gelmiycek başına valla yapınca eşim de ben de bi oh çekmişiz nasıl rahatladık anlatamam
merhaba kızlar,
bizde hasta olduk ailce çok fenayım, zor duruyorum yatıcam birazdan
bizim menümüzde
kahvaltı (haşlanmış bıldırcın yumurtası, beyaz peynir, ekmek içi domates püresine ve tahin pekmeze batırıyorum bir ondan bir ondan işte, içecek birşey içmiyor bu aralar kahvaltıda su veriyorum tıkanmasın diye
öğleden önce muz,
uykudan uyandıktan sonra tarhana çorbası
akşam yemekte, kızarmış tavuk ve bulgur pilavından az az yedi
gecede portakal suyu içirdim gribi önlesin diye birde ona bulaşırsa mahvolurum
çok azda kurabiye atıştırdı
maşallah kırkbin kere oğluma, eskiden olsa bunun çeyreğini yemiyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?