slm kızlarrrr ben geldım nıhayet.internetım yoktu uzunnnn zamandır.umarım sızler ve bebıslerınız çok çok iyisinizdir.
bu arada siteye ne olmus böyle yaaa gecmıs yazdıgım konuları ve mesajları bulamıyorum help me!!
merhaba kızlar,
bizde hasta olduk ailce çok fenayım, zor duruyorum yatıcam birazdan
bizim menümüzde
kahvaltı (haşlanmış bıldırcın yumurtası, beyaz peynir, ekmek içi domates püresine ve tahin pekmeze batırıyorum bir ondan bir ondan işte, içecek birşey içmiyor bu aralar kahvaltıda su veriyorum tıkanmasın diye
öğleden önce muz,
uykudan uyandıktan sonra tarhana çorbası
akşam yemekte, kızarmış tavuk ve bulgur pilavından az az yedi
gecede portakal suyu içirdim gribi önlesin diye birde ona bulaşırsa mahvolurum
çok azda kurabiye atıştırdı
maşallah kırkbin kere oğluma, eskiden olsa bunun çeyreğini yemiyordu
cnm benim oğlumda kabız olduğu dönemlerde kahvaltısına kayısı rendeliyorum birde yediği şeylere zeytinyağı koyuyorum biraz hemen yumuşatıyor.
herkese selamlar.. Umarım herkesler iyidir.. Ben işten ayrdılım bu dönemde giremdim burayada.. şimdi bilgisayarlı muhasebe kursuna gidiyorum 3haftadır.. Sertifikamı alcam inş.. Sonra iş bakcam:))herşey nasip ksımett.. Betüşde iyi sayılır nelzeydi işthımız yok genezar zor savaşla yedirmeye açkoşıyoru<z.. Umarım tm annelrde bebişelrde iyidirler..
günaydın kızlar
ben de sıkıştım notlar falan sene sonu işleri sağolsun kızım evde yaptırmıyo anca okulda hallediyorum
dün maşallah diyim güzel yedi kızım inş. böyle devam eder ama devam sütünü içmiyo normal süt zaten zorla veriyoduk neyse yesin de kalsiyum almayıversin
hoşgeldin canım.
çook geçmiş olsun emelcim.maşallah oğluşuna.
canım sağol ama yese zaten kabız olmycak ben de kayısı suyu veriyorum.gerçi dün yedi ama yine de yapmadı alışkanlık olmasından korkuyorum bi ara dr. a götürcem o da gerçi sıvı şryler verin diycek.
hoşgeldin canım hayırlısı olsun inş. iş bulursun
evet genelde salça yapıyorlarmış ama tiksinmez bişey sürmekle bıraktırarm öyle böyle değil deli gibi emiyor. sütümün tadının değişip kendi tiksinmesi lazım ama nasıl doğum kontrol hapıda kullanmadım hiç çok yan etkisi duydum spiralde olunca gereksiz geliyor.ayşecim bir sürü fikir var nette göğsüne bişey sürenler.... daha önce de doğum kontrol hapı içtiğinde sütün tadından tiksiniyomuş diye duymuştum
ayşe cim kimi yerde de tiksinmesi iyi değil falan yazıyo ama yapacak başka bişey yok ben salça sürmüştüm zaten salçayı görünce deli gibi ağlamaya başladıydı allahım ne gündüüü hatırlamak bile istemiyorum ya
ben ağladım kız ağladı zaten bi kere tiksinin ce kendiside artık istemiyo sadece gelip açıp eeehhh olmuş diyip kaçıyooo öyle böyle derken 1 hafta geçiyo
sütün çok gelir göğüslerin dolarsa soğuk suyla havluyu yıka soğuk kompres yap göğüslerine
sagolun kızlar bızde kızımla ıyıyız cok şükür.
hasta bebişlerımıze cok gecmış olsun.
aysecım valla benım kız 7 ay emdı kendı bıraktı nasıl bıraktırılır bır fıkrım yok.insallah fazla zorlanmazsınız her ikinizde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?