GÜNAYDIN kızlar.benım de keyfim yok.dün ablam aradı Derin düştü dedi.teyzesıne oyun yaparken ayağı takılmış bızım yatağın kenarına vurmuş ağzını.orası da deri ama latında çelık mı var ağaç mı var ne varsa çok sert.ön üst dişi baya bi geriye doğru kaymış.kanamış orası.diş resmen 1 parmak gerıde.hemen kuzenıme götürdük.yapıcak bışey yok kırılmadığına şükredinallahtan süt dişi dedi
sonra eşim kendı arkjadaşını aradı o da hiç vakıt kaybetmeden pedidonti klınığıne gıdın film çekılsındedi.biraz önce ablamla babam ege üniversitesine götürdüler.bakalım iyi haberlerle gelsinler inşallah.şimdi tam konuşmaya başlalken konuşmasını,fonotiğini falan etkıler dıye korkuyorum(
GÜNAYDIN kızlar.benım de keyfim yok.dün ablam aradı Derin düştü dedi.teyzesıne oyun yaparken ayağı takılmış bızım yatağın kenarına vurmuş ağzını.orası da deri ama latında çelık mı var ağaç mı var ne varsa çok sert.ön üst dişi baya bi geriye doğru kaymış.kanamış orası.diş resmen 1 parmak gerıde.hemen kuzenıme götürdük.yapıcak bışey yok kırılmadığına şükredinallahtan süt dişi dedi
sonra eşim kendı arkjadaşını aradı o da hiç vakıt kaybetmeden pedidonti klınığıne gıdın film çekılsındedi.biraz önce ablamla babam ege üniversitesine götürdüler.bakalım iyi haberlerle gelsinler inşallah.şimdi tam konuşmaya başlalken konuşmasını,fonotiğini falan etkıler dıye korkuyorum(
senı cok ıyı anlaıyorum arkadasım benım kızımda oyle malesef benım kızım dırek kusuyooo her yer batıyooo allah onları hasta etmesın hıc cok gecmıs olsun mert ede cnm tez zamnada ıyılessın ıns.mertin sabah uyandığında ateşi vardı, derceyle ölçtürmüyor elimle anlayabiliyorum. pedifen veriyorum anında etkisini gösteriyor bide ılık duş yaptırdım şimdi iyi uyuttum. akşam eşim gelince doktora götürücem bakalım ateşi neden olmuş, öksürüyorda. ilaç içirmek ölüm gibi şırıngayla daha zor kaşıkla içirebiliyorum zorla, çok kızdırıyor beni içmiyor heryer batıyor bende çocuğa bağırıyorum sonrada çok pişman oluyorum zaten hasta diye ama dediğim gibi ilaç saati hiç gelsin istemiyorum..
senı cok ıyı anlaıyorum arkadasım benım kızımda oyle malesef benım kızım dırek kusuyooo her yer batıyooo allah onları hasta etmesın hıc cok gecmıs olsun mert ede cnm tez zamnada ıyılessın ıns.
kızlar merhaba.teşekkür ederim.röntgen çekılmış diş kökünde ya da kemıkte bı zedelenme yok ama yapacak bişey de yok.bu dişler dökülen kadar böyle idare edicez.allahtan süt dişibu kadarla kalsın inşallah.
ayşecim derininden dünden beri keyfi kaçık dun gece ateşi çıkacak gibiydi peditus verdım ben de.gece çıkar mıkar allah korusun.anlamyız.yazmıştın ya aylar önce birini öyle havale geçirmiş dıye yer etti valla bende.bugün de ana kız burnumuz akıyo.eve zor attım kendımı.şu tatil başlasa hayırlısıyla.bu diş için de antibiyotie başladık o da fayda eder belki.
Ayşe yeğenının kolu nasıl oldu?
saolun kızlar,
mert gece yine ateşlenmiş saat 4de emmey kalkınca yanıyordu yavrum 38,5 olmuş, hemen doğum evine gittik, iğne verdiler, penisilin oda çok alerji yapıyor. boğazı kızarmış, öksürüğüde var üşütmüş dedi doktor. allahım ne zor bişeymiş bu ateş.
akşamada misfirlerim var ekleri tabiri caizze mok götürüyor çocuk iş yaptırmıyor, hamile biri gelecek eşiyle sanırım yatacaklar doğumu bize yakın hastanede yapacak ne kadar kalacakları belli değil.
mert uyuyorken bende ev işi yaayım azıcık.
selam kızlar.
dün yazmıştım çıkmamış demekki.
gülincim geçmiş olsun.sevindim iyi olmasına derinin.
ayşe peditusta ateş düşürücü özellikde var.ama genelde gripde kullanılıyor.
özlemcim bayadır kabız ece sanırım.yediği bişeymi yapıyor acaba?kıyamam 3 günde bir zorluyordur onu.yağmur günde 2 kere yapıyor 1 kesinde 2.side oluyor çoğu zaman.
ayşe geçmiş olsun buarada atşelenmiş mert.
bizde bugün yağmurla dışarı çıktık.alışweriş yaptık geldik.yemek yedik uyuttum bakayım dedim biraz nete.
şimdlik görüşrüz kızlar.
sağol İlkecim.şu burun akıntısıyla öksürüğü de bı atlaksak allahın izniyle.öğlen tam uyuttum öksürük tuttu balgam geldi sanırım çıkaramadı.ama arkasından mideyi boşalttı benım yatağa(
özlem ve ayşe sizlere de çok geçmiş olsun.halimize bakın geçmiş olsun demekten başa şeye sıra gelmiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?