kayınvalidemler memleketlerinden geliyorlar ve dün eşim arayınca gelebiliriz dediler ki gelirler..Benim haftasonu programım vardı. C.tesi bebiş için alışveriş yapacaktım, pazar liseden arkadaşlarla buluşacaktım, pazartesi de üniversiteden yurtdışında olan bi arkadaşım geliyor ve üniversiteden kızlarla toplanacaktık.Dün çok sinirlendim ama eşime belli etmedim çünkü babası ilk kez gelicek evimize(durdu durdu böyle bi zamanda geliyo o da)
ama evlendiğim günden beri geleni gideni eksik olmuyo eşimin ve ben gelenden gocunmam ama son anda emrivaki yapılmasından müsait misin diye sorulmamasından nefret ederim ve bu hep bu şekilde oluyo
ya kızlar sizce ne yapmalıyım ben?programlarımı iptal etmek istemiyorum ama bu sefer onlara ayıp olacak, ama bana yapılanda ayıp değil mi?
ne zararı olcak esnemenin canım gerinmek diyosan çok da sıkma kendini bak ona dikkat et ama benim kuzum içerde bile esniyodu bi zararı neden olsun ki ???? korkma kuzu hepimiz öle mayışık mayışık dolanıyoz
günaydın bayanlar :) bız yenı kalktık oglusumla bugun hava burda COK guzell ınsanın dısarı cıkası gelıyor :) sizi bişi sorcam kızlar aranızda hiç benım gıbı esneyen varmı??? ben yataktan kalkar kalkmaz kollarımı arkaya atıp esnıyorum yoksa butun gun uykulu dolasıyorum.acaba esnemenın bebege zarar varmıdır?
günaydın canım.. Benimde ağrıyordu. Dr um magnesum verdi.. Ama dr un verdiyse iç canım.. Kemiklerin için.. Zararı olmaz..
GÜnaydınlarrr... Nasılsınız bakalım..bİz İyİyİz allaha ŞÜkÜr.geÇen hafta dr a gİttİĞİmde kemİklerİm agrıyo demİŞdİm oda bana kalsİyum İlaÇı verdİ.ama daha hİÇ kullanmadım.Şuan bİ rahatsızlıgım yok ama kullansammıkİ.aranızda kalsİyum alan varmııı?????
canım o gerinmek bak o zararlı yukarıya uzanmak gibi çünkü daha dikkatli ol emi yapmamaya daha az gerinmeye bak emi canım
günaydın canım esnemek dediğn kolaarı arkaya atıp gerinmek demi ben de çok haparı dr sordum güldüdelikafaduldensaçmalama olmaz bişey dedi.sen de takma canım olmaz bişey.
canım yataktamı ayaktamı esnıyorsun? ben ayakta parmaklarımın ucunda .sankı bugun karnım agrıdı esnedım dıye bebegım rahatsız oldu belkı umarım ona bısey olmamıstır :bbo:
Kızlarrr BıM de çok güzel park yatak ve puset satışı başlıyormuş yarın park yatak 129.90-tl , puset 135-tl
hemde pusetin arkası kademeli yatıomuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?