2009 Haziran Anneleri!!

Canım erken doğumlarda ciğerleri tam gelişmediği için zaten bağlıyorlarmış, üzülme sen, inşallah kucağına aldığı, büyüdüğü günleri de görür arkadaşın

ınsallah canım bılgısayarımda problem vardı gıremedım kac gundur ama aklım hep sızlerle sozde buluscaktıkta cok tembel cıktık ızmırlı anneler olarak

sorma canım ya tembellik deilde benim durumum boya işine bulaştık malum bi çıkamadım açıga eşimle kaynım yapınca boyayı böyle oldu işte bi aydır yerdemiyim göktemiyimbilmiyorum vallahi

Canlarım sizden bir ricam var kız arkadaşım erken doğum yapmış diye yazmıştım bebişini solunum cihazına bağlamışlar ne olur dua edin çok perişannnnn

üzülmöe anım normal solunum cihazına baglanması cigerleri gelişmedigi için tam olarak tedbir için baglamışlardır _iyi geceler kızlar hepinize

Canlarım biliom ama cemile çok perişan ne olur dua edin hamilelerin duası kabul olurmuşşş

ederim Pınarcım,inşallah kabul olur, üzülmesin arkadaşın, o solunum cihazı gerekli bebişe,
Sen üzülüpte batuşuda üzme sakın, kendine dikkat et,
Havva işlerini bitirebilinmi canım ? ardanın odasını göstermicekmisin bize ??

kitycim gecmis olsun arkadasina
dualarimiz onunla ins bebegi sagligina kavusur

kapanista tek ben varim sanirim
hepinize ii geceler
sabahki ilk mesaji yazan arkadasimada gunaydin simdidennna.s.

Canlarım sağolun inşallah cemilede , bizlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız....

günaydınnnnnn

saol özlemimmmmm ben açtım topiğiii bu sabah kimse yok sanırımmm bende yeni uyandım herzamanki gibi çayımın demlenmesini bekliyorummmmm

pınayımmmm canım 31 haftalık doğuran arkidişmi prematüre topiğinde ben anladım haziran annesi olduğunu ettim dün bi sürü dua ama bugün cuma saati yine ederim canımmmm

Canlarım günaydın ben kötü bir gece geçirdim..Cemileciğin bebişi solunum cihazında ve küvezde ... Allahım oda,bizlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah...Sizden çok önemli birricam var... Okuyabilen arkadaşlarım bir yasin okursa ve Cemile oğlu Nihata sağlığına kavuşması için derse beni çok mutlu edersiniz...okuyacak arkadaşlarımın bana bilgi vermesini rica ediyorum...sizleri çok seviyorum iiiki varsınız....

pınar efsane nickli olanmı kuzu konu açmış omu kıs bi söle ben ona etmiştim bi daha edicem tabiki e merak ettimmm

sölerim kuzummmm ama sen bu kadar telaş yapma bak tansiyonun çıkcak yine bebiş ii allaha şükür ya kız kendi solunum yapabiliyomuş allahın izniyle o 2 3 haftaya tontiş olur sen hiç merak etmeee

pınayımmmm canım 31 haftalık doğuran arkidişmi prematüre topiğinde ben anladım haziran annesi olduğunu ettim dün bi sürü dua ama bugün cuma saati yine ederim canımmmm

Günaydın canlarım nasılsınız .Bebekleriniz nasıl.
31 haftalık doğum yapan arkadaşın Allah yardımcısı olsun.Ama yaşar Allah kısmet ederse ben daha dün okumuştum şu an doğum yapsanız yaşama şansı %80 diye.Sadece solunum yolu problemi yaşar yazıyordu.Tıp çok ilerledi inşallah yaşatırlar.Allah acil şifalar versin.

günaydın vildancım ben iiyim ama çok açımmmmmmmmmm çayım demlendi gidip mamamı yiyim barii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…