2009 Haziran Anneleri!!

yaaaa sibel annemde öle diyo ama bana evlenince de iner göğüslerin dediler bişe olmadı ben lise ve ünideyken hep göğüs egzersizleri yapardım çok büyükler diye sarkmasınlar diye öle hızlı kilolar aldım verdimki yine de bişe olmadııı inşallah bu seferde olmaz olursa da olsun napalım bebişim yeterki emsin güçlü olsunn

:1shok::1shok::1shok:

ya kızlarr acilll yardımmm
şu beşiğin yatağını netten alcam ama kapıdan ödemeliii site var mı bildiğinizzz

hiç bilmiyorum ki canım.
ama her sitenin kapıda ödemesi vardır belki.beyendiğin yatak varsa sitenin no su yok mu ara.

Kızlarrr benim kk da ilk arkadaşım vardı oda haziran annesiydi ama biz onunla bizim topikte değil lekelenme yaşayanlar topiğinde tanışmıştık....erken doğum yapmışşş..oğlu erkenden gelmiş

hadi ya kaç haftalık doğmuş cnmm
sağlık olsunnn iyiyse bebişşş

hadi ya kaç haftalık doğmuş cnmm
sağlık olsunnn iyiyse bebişşş

Saadetçim senle , benden 10 gün gerideydi küvezdeymiş...allahım sağlık versin .. ikizdi onun bebişler biri ölmüştü daha gebeliğinin başında alllahım miniğini korusun...

selam bayanlar kurtlar vadisini izliyoruzda bı bakalım dedik :)napıosunuz nevar ne yok papatya0606 benım bı bıldıgım sıte var burdan ısmını vermıyım sana özelden mesaj atıyım ıstersen

hmm anladım pınarcım allah kalan bebişine sağlık sıhhat versinnnn inşallahhhh

selam bayanlar kurtlar vadisini izliyoruzda bı bakalım dedik :)napıosunuz nevar ne yok papatya0606 benım bı bıldıgım sıte var burdan ısmını vermıyım sana özelden mesaj atıyım ıstersen

tamam cnm msjını bekliyormmm özelim açıkkk

Maşallah servetçim allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin napıosun görüşemioruz hiç???

ınsallah canım bılgısayarımda problem vardı gıremedım kac gundur ama aklım hep sızlerle sozde buluscaktıkta cok tembel cıktık ızmırlı anneler olarak

ınsallah canım bılgısayarımda problem vardı gıremedım kac gundur ama aklım hep sızlerle sozde buluscaktıkta cok tembel cıktık ızmırlı anneler olarak

Sorma canımcım ya buluşalım artık sonra iiice ağırlaşıcaz çıkamıycazz senin sezeryan olursa mı 49 günün var?? sata göremi?

Canlarım sizden bir ricam var kız arkadaşım erken doğum yapmış diye yazmıştım bebişini solunum cihazına bağlamışlar ne olur dua edin çok perişannnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…