2009 Haziran Anneleri!!

sölerim kuzummmm ama sen bu kadar telaş yapma bak tansiyonun çıkcak yine bebiş ii allaha şükür ya kız kendi solunum yapabiliyomuş allahın izniyle o 2 3 haftaya tontiş olur sen hiç merak etmeee
İnşallah semoşum allahım şifasını versin..

Amin vildancım inşallah şifasını verir allahım...

günaydın kızlar
bizim arkadaslardan bimi dogum yaptı ya gecmişi okuyamadım
neden olmus iyilermiymiş yaa Allah yardımcıları olsun inşallah
ayyy telaslandım valla

günaydın kızlar
bizim arkadaslardan bimi dogum yaptı ya gecmişi okuyamadım
neden olmus iyilermiymiş yaa Allah yardımcıları olsun inşallah
ayyy telaslandım valla

Canım günaydın evet bizim dönemden efsane var fazla girmiodu topiğe o erken doğum yaptı

Günaydin herkese,

pinarcim panik yapma 31 haftalik bebekler yasarlarrrr...
24 haftalik dogdu gecenler de bir tanesi aslan gibi de yasiyor masallah...
Dualrimiz yine de bebisle, merak etme sen...

günaydın arkadaşlar allah yardımcısı olsun bişey olmaz inşallah yaşar bebeği bu haftadan daha önce doğmuşdu arkadaşımın bebeği ama çok şükür bişeyi yok gönlümüzü ferah tutalım dualarımız onunla

aa bir arkadaşımız erken doğum mu yapmışş. Rabbim sağlıkla evlerine gitmeyi nasip etsin.. dualarımzı onunlaa..
herkese günaydın.. hayılrıı cualar arkadişler:))

baktımda o arkadaşın konusuna.. haftasına göre bebişin kilosu çok iyi maşhh.. bence bir skıntı olmaz.. en az 10 gün falan belki küvezde tutuarlar solunum için.. ondna sonra eve göndeririler.. Allah yardım etsin..

armaganım sanada hayırı cumalar
ya senin göbüşüne bakıyorum benimkinden büyük bide dün bebişlerimizin kilo topiğine baktım en ufak benim annemde kızıyor zaten karnın küçük minik bi bebek dogcak diye besleyemiyormuyum acaba doktorum normal dedi ama yinede heftikleniyorum şimdi balık yagına basladım inallah işe yarar dimi

Günaydinnn..

Canim o isler belli olmaz...Ne koca göbekler gördüm, cika cika cücük gibi minicik bebekler cikti iclerinden...
Kücük göbekli annelerden de genelde büyük bebekler cikiyor..Bakalim görcez iki ay sonra..a.s.

ayy nidacım sanada günaydın valla bilmem inşallah dediği gibi olur yoksa annemin cenesinden bide vicdanımın sesinden rahat edemembenneyaptımki

evet nida haklı benim göbeğimde öle çok büyük değilmiş herkes küçük karnın diyo ama bebişimin kilosu şükür ii benbalık yağı falanda kullanmıyorumm önemli olnafaydalı yiyecekler tüketmek gerisi bebişe bağlı hepsi şişko olcak değil yaaa hem öle çok da kilolu olmasın ki normal doğurabilelim kızlarrr

canım evet nida arkadaşımzıda demiş.. göbeğe değilde içindekine bakmak gerek.. benim bebişde haftasına göre kilosu azdı en son gititğimde(bilmiyorum kendime alıyom kiloları galba(sıkma cnaını..bende accık göbekle tontiş doğuranlar gördüm.. koca göbekli olmakda değil marifet canım(

bende balık yağı falan içmiyorum.. aslında ne yersem düşnüp iyiyorum.. ama benim deridm kabızlık beni kilo aldırdan dert bu.. 3 gün oldu gene tık yok(sebzede yiyiorum meyvede.. ne yapcağımı şaşırdım iiyice(

ya kıslar dün akşam bana bişe oldu koltukta uzanırken birden oğlum bişe yaptı içerde karnımın üstü bi acıdı hareket edemedim öle sancı falan gibi değil bi baktım karnım yamulmuş hemde nasıl sağa kaymışşş yattığım yerden doğrulamadım bilee size de böle oluyomu????? dünden beri kudurukluğu tuttu yineeee içerde öle tepinip duruyooo napıyo acaba ki bu kadar canım yanıyoo

bende zaten bebek için yiyorum genelde ona faydalı seyler yiyorum
ee normal dogumda isteyince semacım haklısın biraz normal kilolu bebekler olsun neyse saglıklı olsunlar hayırlısıyla zamanında gelsinlerde baska bişi istemeyiz dimi

semoşum geriiliyordur belki. o bana çok oluyor.. kasılma gibi .. sağa topalnıyor karnımın orası yamuluyor taş gibi oluyor.. göbeğimin altında bazende üsütündede bir yumru oluyor elimi ayağmı çözemedim bir türlü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…